قندها و ويژگي هاي آن(2)...

bh2ao

Well-Known Member
ارسال ها
1,549
لایک ها
2,014
امتیاز
113
#1
چرا هرچه تعداد انشعابات يك قند بيشتر باشه قدرت انحلال آن در آب كمتر است؟؟(توجه:نگيد ك با افزايش انشعاب تعداد كربن بيشتر مي شه و چون هرچه تعداد كربن هاي قند بيشتر باشه قدرت انحلال آن در آب كمتره پس با افزايش انشعابات يك قند قدرت انحلال آن در آب كمتر مي شه!!!.....حالتي رو تصور كنيد ك دو قند فرمول مولكولي يكساني دارند{تعداد كربن هاي مساوي!}ك يكي خطي و ديگري انشعاب دار...حالا بگيد چرا اوني ك اشعابداره قدرت انحلال كمتري در آب داره!؟)
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#2
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(2)...

چرا یک مولکول در آب حل میشه؟
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#3
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(2)...

چرا یک مولکول در آب حل میشه؟
به دلیل ایجاد جاذبه الکترواستاتیک یا پیوند هیدروژنی.
هرچه قندی انشعاب دار تر باشد امکان ایجاد پیوند هیدروژنی بیشتری دارد.
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#4
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(2)...

قند های خطی انحلال بسیار کمی در آب دارند چون که رشته ها بین خودشون پیوند هیدروژنی برقرار می کنند و دیگه گروهی نمیمونه که با آب پیوند هیدروژنی برقرار کنه
اما شاخه دارها اینطوری نیستند و انحلالشون بیشتره
البته اگر درباره ی یک ملکول منفرد صحبت کنیم مسلمه که انحلال پذیری سلولز بیشتر از نشاسته است
 

bh2ao

Well-Known Member
ارسال ها
1,549
لایک ها
2,014
امتیاز
113
#5
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(2)...

قند های خطی انحلال بسیار کمی در آب دارند چون که رشته ها بین خودشون پیوند هیدروژنی برقرار می کنند و دیگه گروهی نمیمونه که با آب پیوند هیدروژنی برقرار کنه
اما شاخه دارها اینطوری نیستند و انحلالشون بیشتره
البته اگر درباره ی یک ملکول منفرد صحبت کنیم مسلمه که انحلال پذیری سلولز بیشتر از نشاسته است
يعني مي خوائ بكي بيوند بين مولكول ها در حلقوي سست تر إز خطيه ب همين دليل راحتر إز هم جدا شده و با اب بيوند هيدروزني برقرار مي كنه بس انحلال بذيريه ي اون در اب بيشتره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#6
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(2)...

يعني مي خوائ بكي بيوند بين مولكول ها در حلقوي سست تر إز خطيه ب همين دليل راحتر إز هم جدا شده و با اب بيوند هيدروزني برقرار مي كنه بس انحلال بذيريه ي اون در اب بيشتره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
حلقوی با انشعاب دار فرق داره
من میگم در مثلا سلولز تمام گروه های هیدروکسیل اشغال شدن و با هیدروکسیل های رشته ی دیگه ی سلولز پیوند برقرار کردن دیگه نمیتونه پیوند هیدروژنی برقرار کنه
ولی نشاسته همشون اشغال نشدن
 

bh2ao

Well-Known Member
ارسال ها
1,549
لایک ها
2,014
امتیاز
113
#7
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(2)...

چرا یک مولکول در آب حل میشه؟
٣تا كربن با ١اكسيزن باعث بالا رفتن هم بوشانيه اب ميشه(در اب حل مي شه)....خوب...جواب سوال:حرجه تعداد انشعابات بيشتر باشه h2o بيشتري توليد مي شه بنابراين اكسيزن كم شده بس نسبت كربن به تعداد اكسيزن بيشتر مي شه(خيلي) و با افزايش كربن در قند قدرت انحلال ان در اب كمتر مي شه به همين دليل هرجك تعداد انشعابات قند بيشتر باشه قدرت انحلال ان در اب كمتر مي شه.........اقاي صالح زاده زدم تو هدف؟؟!!...بيداكردن جواب اين سوالتون منو ب اين نتيجه رسوند سوالتون واقعا زيركانه و ب جا بود!!...
 
بالا