لکنت زبان و تکامل

farzam

Active Member
لایک ها
149
سلام دوستان.
میدونیم که یکی از علل کلنت زبان هوش بسیار زیاد است.
یعنی چون مغز سریعتر فکر میکنه شخص دچار لکنت میشه.
از یک طرف به علت هوش بالای این افراد تکامل تمایل دارد تا انها را حفظ کند ولی از طرف دیگه به علت ضعیف بودن روابط اجتماعی این افراد موفقیت تولید مثلی کاهش میابد.
به نظر شما کدام روند قوی تر عمل میکنه؟
یعنی لکنت زبان تکامل میابد یا حذف میشود؟

ممنون.

Mahtab

Member
لایک ها
21
پاسخ : لکنت زبان و تکامل

من فکر میکردم بخاطر اختلال تو دستگاه تکلمشونه! یا حداقل برای بیشترشون اینطوریه! ؟ !

1The best

New Member
لایک ها
9

اصلا مگه لکنت زبان ارثی هست؟!

narmin

New Member
لایک ها
75

به نظر من که حذف میشه.چون وقتی کسی نتونه تولیدمثل کنه , دیگه خزانه ژنی نمیتونه انتقال پیدا کنه . میشه اینطوریم گفت که روابط اجتماعی از هوش مفیدتره. البته اگه لکنت زبان مربوط به هوش باشه

Wight

New Member
لایک ها
888

سلام دوستان.
میدونیم که یکی از علل کلنت زبان هوش بسیار زیاد است.
یعنی چون مغز سریعتر فکر میکنه شخص دچار لکنت میشه.
از یک طرف به علت هوش بالای این افراد تکامل تمایل دارد تا انها را حفظ کند ولی از طرف دیگه به علت ضعیف بودن روابط اجتماعی این افراد موفقیت تولید مثلی کاهش میابد.
به نظر شما کدام روند قوی تر عمل میکنه؟
یعنی لکنت زبان تکامل میابد یا حذف میشود؟

ممنون.
ممنون میشم منبع این جملتون رو بگذارید : "میدونیم که یکی از علل کلنت زبان هوش بسیار زیاد است."

amir137925

New Member
لایک ها
63

میشه منبع حرفاتون رو بگید ؟ لکنت زبان و هوش زیاد ؟

زمینی

Active Member
لایک ها
159

من که گشتم تو سایتا همه از قدیمی تا جدید نوشته بود لکنت زبان ربطی به هوش بالا یا پایین نداره!!!
اینم دو نمونش:لکنت زبان - عصب شناسی زبان
لکنت زبان
البته از اون جایی که این فقط یک مبحث تکاملیه به نظر من فرض رو بر این بگیریم که رابطه وجود داره. یاد اون قضیه شمع و پرونه افتادم!!!(کیا یادشونه؟)

آخرین ویرایش توسط مدیر

enzymes

New Member
لایک ها
25

از نقطه نظر مکانیسمی که بعید میدونم مکانیسم ساختار گرایی باشه. بیشتر شبیه یه باگ متقاطعه که هزینه نبودش باعث اعمال هزینه سنگینتر رو یه مکانیسم دیگه مغزی میشه.

اما از نظر شایستگی ژنیش(اگه ارثی باشه) من فکر میکنم اینجوریه که در مواردی جنس ماده تو انسان افراد نر با اعتماد به نفس کمتر برای صحبت کردنو انتخاب میکنه( چون با این فرض احتمال به اصطلاح باکره بودن و همچنین عدم جفتگیریشون بعد از جفتگیری های اولیه بیشتره- به زبون خودمون

دخترها پسر یکم خجالتیو بی دست و پا رو بیشتر میپسندن-البته برای همه صدق نمیکنه). لکنت این حسو توی کسی که انتخاب میکنه القا می کنه و باعث افزایش نسبی شایستگی ژنی میشه[تفکرات شخصی]

بالا