- لایک ها
- 1,190
[FONT="]یک سخنران مشهور سمینارش را با در دست گرفتن بیست دلار اسکناس شروع کرد[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]او پرسید چه کسی این بیست دلار را می خواهد؟[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]دست ها بالا رفت.او گفت:من این [/FONT][FONT="]بیست دلار[/FONT][FONT="] را به یکی از شما می دهم[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]اما اول اجازه دهید کاری انجام دهم.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]او اسکناسها را مچاله کرد و پرسید چه کسی هنوز این ها را می خواهد؟[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]باز هم دست ها بالا بودند.او جواب داد خوب. اگر این کار را کنم چه؟[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]او پول ها را روی زمین انداخت و با کفشهایش آنها را لگد کرد[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]بعد آنها را برداشت و گفت:[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]مچاله[/FONT][FONT="] و کثیف هستند حالا چه کسی آنها را می خواهد؟[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]بازهم دستها بالا بودند.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]سپس گفت:[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]هیچ اهمیتی ندارد که من با پولها چه کردم شما بازهم آن ها را می خواستید.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]چون ارزشش کم نشد و هنوز هم بیست دلار می ارزید.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]اوقات زیادی ما در زندگی رها می شویم، [/FONT][FONT="]مچاله[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]می شویم[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]و با تصمیم هایی که می گیریم و حوادثی که به سراغ ما می آیند آلوده می شویم .[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]و ما فکر می کنیم که بی ارزش شده ایم.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]اما هیچ اهمیتی ندارد که چه چیزی اتفاق افتاده یا چه چیزی اتفاق خواهد افتاد.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]شما هرگز ارزش خود را از دست نمی دهید.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]کثیف یا تمیز،مچاله یا چین دار[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]شما هنوز برای [/FONT][FONT="]کسانی[/FONT][FONT="] که[/FONT][FONT="] شما را دوست دارند بسیار ارزشمند هستید.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]ارزش ما در کاری که انجام می دهیم یا کسی که می شناسیم نیست.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]ارزش ما در این جمله است که:[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]ما که هستیم؟[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]هیچ وقت فراموش نکنید که شما استثنایی هستید.[/FONT]