ayda94

New Member
لایک ها
3
سلام دوستان..خسته نباشد

من واقعا به کمکتون نیاز دارم یک سال گذشت و من هنوز نمیتونم تو قلمچی تستای استوکیومتریو بزنم!!! هر چی تست تو مبتکران بود زدم حتی تستای سختشم خودم میتونستم تو خونه حل کنم .غیر مسئله بقیه سوالارو مشکل ندارماا..ولی هر چی مسئله س خالی میزارم...آخرسر که برمیگردم حتی یکی شو هم نمیتونم بزنم

امروز بعد آزمون خودم وقت گرفتم فقط مسئله ها رو زدم....8 تا سوال 25 دقیقه طول کشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یکی دوتاشم درنیومد اصلا!!!!!!!
چنتا از اشکالامو امروز فهمیدم مثلا اینکه صورت سوالو خوب نمیخونم.سوال خودش گفته کدوم محدود کننده س ولی من ندیدمو دو ساعت دنبالش گشتمو آخرشم تستو نزدم!!

ولی مشکل اصلیم محاسباته که خیییییلی وقتگیره....مثلا عددای قلم چی خیلی بده...یکی از تستای امروز: 45321تقسیم بر 984 (یه همچین چیزایی) مونده بودم چیکارش کنم بعضی وقتا هم 80 درصد سوالو حل میکنم ولی آخرش به چند تا ضربو تقسیم عجیب قریب میرسم که کلا از خیر زدن اون تست میگذرم!!!عددایی که یا ساده نمیشن یا با یه چیزایی ساده میشن که پیدا کردنشون سخته..مثلا23 یا 57...

دوستانی که 90 - 100 میزنید...کمک!!!! دیگه واقعا بعد یه سال تلاشو نتیجه نگرفتن نمیدونم با این مسئله ها چیکار کنم.... ثواب داره بخدا
...

چی میگفتن!؟....زکات علم در چیه؟!!!!همون که خودتون میدونید!!! اصلا راه کاراتونو پیام خصوصی بفرستید قول میدم به کسی نگم!!!

chemogirl

New Member
لایک ها
55
پاسخ : محاسبات مسایل استوکیومتری

الان دقیقا چه کمکی از دست ماها بر می یاد ؟؟؟

Icholover

New Member
لایک ها
36

دوست عزيز تاجاييكه من ميدونم مبتكران خوب و قابل فهم توضيح داده؛فقط در درجه ى اول از اين"من مشكل دارم" و "من نميتونم"ها بيرون بيايد...واقعا موثره....هميشه برين تو دل هرچيزي كه مشكل دارين چون اينكه مشكل دارين يعنى اون مبحثو درست متوجه نشدين؛مصمم باشين و توضيحات كتاب آموزش مبتكران رو با تمريناش كامل و تشريحى حل كنين،اگه احساس كردين بازم لازم دارين برين سراغ چند تا كتاب ديگه مثل خيلي سبز و اينا.كامل كه تمرينارو حل كردين بعد برين سراغ تست تا شيوه هاى تست زنيشو ياد بگيريد.موفق باشيد و بگيد"من ميتونم"

elahe.sl

New Member
لایک ها
27

کتاب های اموزش بهمن بازرگان خیلی کامل توضیح داده،حتمن کامل بخون و بعدش تک تک مسئله هاشو حل کن.اینجوری یاد میگیری.

Parsa20

New Member
لایک ها
0

به نظر من اول برو سراغ کتاب درسیت بعد جزوه ی استادت، بعد برو سراغ کتابهای دیگه.

محمد 628

New Member
لایک ها
42

تقریب زدن رو برای همین وقتا گذاشتن.4-5 درصد این ور اونور که گزینه جدیدی ایجاد نمیشه.من المپیاد ریاضی میخونم ولی استوکیومتری شیمیم قویه بیشتر ذهنی حل میکنم.

only physics

New Member
لایک ها
2,386

سلام.

برای رفع مشکل تون چند تا کار میتونید بکنید :

1- تست و مسئله زیاد کار کنید تا دست تون روان بشه و با انواع و اقسام مسئله ها آشنایی پیدا کنید.

2- به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی از ماشین حساب استفاده نکنید مگه اینکه داوطلب المپیاد شیمی باشید.

3- سعی کنید صورت سوال رو با سرعت کمتری بخونید و زیر قسمت های مهم و داده های مفید خط بکشید .
حواستون به تبدیل واحدها و فعل ها و محدودکننده و واکنش دهنده باشه.

4- به تدریج سعی کنید همزمان با حل مسئله ، یه سری اعداد جرمی و همچنین اعدادی که مضرب

همدیگه هستن رو تو ذهن تون بسازید مثلا بعد یه مدت یادتون باشه که جرم مولی سولفوریک اسید 98 هست.

5- شب ها قبل از خواب توی ذهن تون ضرب اعداد دو رقمی در دورقمی رو کار کنید تا قدرت

محاسبه تون بره بالا . مثلا امشب از 11*11 شروع کنید و برید بالا.

6- همیشه بعد از خوندن سوال به جای زود دست به قلم شدن،چند ثانیه داده های سوال ،خواسته ی

مسئله و راه حل مورد نیاز رو تو ذهن تون مرورکنید و بعدشروع به حل سوال کنید.

7- هیچوقت هم از این سوالات نترسید و بااعتماد به نفس به خودتون تلقین کنیدکه میتونید

حل شون کنید.

ان شاء الله موفق باشید.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام.

برای رفع مشکل تون چند تا کار میتونید بکنید :

1- تست و مسئله زیاد کار کنید تا دست تون روان بشه و با انواع و اقسام مسئله ها آشنایی پیدا کنید.

2- به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی از ماشین حساب استفاده نکنید مگه اینکه داوطلب المپیاد شیمی باشید.

3- سعی کنید صورت سوال رو با سرعت کمتری بخونید و زیر قسمت های مهم و داده های مفید خط بکشید .
حواستون به تبدیل واحدها و فعل ها و محدودکننده و واکنش دهنده باشه.

4- به تدریج سعی کنید همزمان با حل مسئله ، یه سری اعداد جرمی و همچنین اعدادی که مضرب

همدیگه هستن رو تو ذهن تون بسازید مثلا بعد یه مدت یادتون باشه که جرم مولی سولفوریک اسید 98 هست.

5- شب ها قبل از خواب توی ذهن تون ضرب اعداد دو رقمی در دورقمی رو کار کنید تا قدرت

محاسبه تون بره بالا . مثلا امشب از 11*11 شروع کنید و برید بالا.

6- همیشه بعد از خوندن سوال به جای زود دست به قلم شدن،چند ثانیه داده های سوال ،خواسته ی

مسئله و راه حل مورد نیاز رو تو ذهن تون مرورکنید و بعدشروع به حل سوال کنید.

7- هیچوقت هم از این سوالات نترسید و بااعتماد به نفس به خودتون تلقین کنیدکه میتونید

حل شون کنید.

ان شاء الله موفق باشید.

بالا