Ss_20

New Member
لایک ها
452
سلام به همه...بچه ها همه میدونیم اگر بخوایم گروهمون موفق باشه و خدایی نکرده از مدیر سایت اخطار نگیریم باید یه سری قوانین رو رعایت کنیم که تا کنکورمون گروهمون باقی بمونه.:
1-در تابستان روز های 2شنبه و 5 شنبه شبها همه ججمع میشیم اما در دوران مدرسه فقط 5شنبه ها جمع میشیم.
2-هر هفته بیشتر مشکلامونو مطرح میکنیم و از هم کمک میگیریم.
3- وقتی همه با هم جمع میشیم از بحث درس اصلا خارج نمیشیم.
4-بی احترامی بهم نمیکنیم.
5-فقط یه نفر داوطلب میشه و تو روزهای معین شده برای اینکه همو پیدا کنیم و جمع بشیم تو انجمن مجازی المپیاد با گذاشتن یه پست مشکلشو مطرح میکنه تا بچه ها همو پیدا کنن و هرکس مشکلشو بگه.
6-هرکس پست نذاره یهو ببینیم مثلا2شنبه 4 نفر پست گذاشتن.
7-پست هامون حتما باید عنوان مناسب داشته باشه.
.
شما هم قوانینی که دوست دارین برای اکیپمون باشه که مطرح نکردم بگین لطفا.

دوستان.گفتم بیاین با هم یه سری قوانین برای سوال ها و جواب ها وضع کنیم تا هم این کار برامون مفیدتر باشه و هم اینکه از ارسال های پی در پی و بی محتوا جلوگیری بشه.
1)گذاشتن سوالات محدودیت سنی نداره.یعنی هر کسی با هر سنی می تونه بیاد سوالشو مطرح کنه.
اگر سوال توسط یکی از سومی ها گذاشته شد اعضای بزرگتر سایت می تونن به اون تو حل مسئله و پیدا کردن جواب کمک کنن.اما اگر سوال توسط یکی از اعضای بزرگتر سایت مطرح شد مطمئنا هدف کمک به سومی ها بوده پس فقط خود سومی ها باید روی اون بحث کنن.اگه واقعا براشون مشکل بود اون وقت می تونن از دیگران هم کمک بخوان.
2)برای جواب دادن به یک سوال اولا از نقل قول استفاده کنین.ثانیا راه حلتونو به طور کامل بنویسین و در آخر هم گزینه درست(برای سوالات تستی)و یا جواب آخر(برای سوالات تشریحی)رو مشخص کنین.از گفتن جواب آخر تنها برای گرفتن تاییدیه برای نوشتن راه حلتون خودداری کنین.
شما باید راه حلهاتونو بنویسین.اگه تایید شد و درست بود که خدا رو شکر.اگه که نه ایرادتون توسط بقیه مشخص میشه.
3)این جا برای ما راه حل مهمه نه جواب آخر.دوستان خواهش می کنم از مطرح کردن راه حل هایی که یه جور حالت خاص محسوب میشن و تو حل همه مسائل کاربرد ندارن و فقط ازشون میشه تو یه نوع مسئله خاص استفاده کرد(مثل جواب از روی گزینه ها،نوشتن حالات،شانسی زدن و...)جدا خودداری کنید.
4)در صورتی که یک راه حل درست بود،برای تایید آن فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.زدن یک پست با متن (درسته،آفرین،ایول و...)چندان جالب نیست.
5)برای هر سوال هر کس میتونه راه حل مورد نظرشو مطرح کنه.دلیل نمیشه اگه یک سوال جواب داده شد دیگه روش بحث نشه.بنظرم اگه دوستان راه حل های مختلف رو و همچنین نکات مهم رو که به ذهنشون میرسه برای هر سوال بگن خیلی بهتره.
6)تا بحث روی 1 سوال تموم نشده،سوال بعدی رو مطرح نکنید.

خب.این از قوانین.هر کی موافقه تشکر کنه.هر کی هم نظر بهتری داره ارائه بده.ما سرا پا گوشیم!
با آرزوی موفقیت برای تمامی شما عزیزان.

آخرین ویرایش توسط مدیر

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ : بچه های باحال اکیپ سوم دبیرستان جمع بشن...

سلام دوستان من،
1- عنوان مناسب محیط علمی نبود که ویرایش شد.
2- محل مناسبی برای ارسال انتخاب نشده بود (مگه شما دانشجو شدید؟!) که انتقال داده شد.

توجه:
در جامعه مجازی المپیادی ها، باید همه چیز برنامه ریزی شده باشد، هدف از این جمع شدن چیست؟
هر هفته چه مطالبی باید تا هفته بعد آماده شود؟
هر کس مسوول چه درسی است؟
چه کسی قرار است هماهنگی ها را انجام دهد؟
و...

هر چه کار را منظم تر پیش ببرید، نتیجه بهتری خواهید گرفت.

اینگونه موضوعات شلوغ مساعد دور شدن از قوانین سایت هستند! (همین طور که در چند ارسال بالا هم کمی بی نظمی وجود دارد) پس اینقدر آسه آسه و دانش آموزی بروید و بیایید و رفتار کنید که مسوولین سایت از دیدن شما خرسند شوند و سال سومی های 91 و 92 و ... نیز از شما بیاموزند.

موفق و پیروز باشید :63:

avogadro

New Member
لایک ها
167
پاسخ : محل تجمع و برنامه ریزی درسی سوم دبیرستانی ها

با اجازه مستر سهند:98:

من یه سوال داشتم آزمون های قلم چی بهتر هست یا گزینه 2 یا سنجش یا.....

هرکی یه چیزی می گی!!!!!برای سوم ها کدوم بهتره؟

Ss_20

New Member
لایک ها
452

من خودم به قلمچی خیلی ایمان دارم...ازنظر من خیلی خوبه حتی من از رتبه 36 کنکور سال88 هم پرسیدم خیلی تعریف کرد و واقعا راضی بود

لایک ها
83

به نظره منم قلمچی بهتره چون شرکت کننده هاش بیشتره و می تونیم خودمونو بهتر با کشور محک بزنیم و سوالاتش هم استاندارد تره!!!(این مستر سهند دیگه چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

avogadro

New Member
لایک ها
167

برای سوم ها رو میگما؟

چرا به قلم ایمان دارید مگه چه فرقی با بقیه داره؟؟؟:217:

Magnetic

New Member
لایک ها
550

سلام به همه بر و بچه های سومی گل.
از این که تو تاپیکتون پست می زنم عذر می خوام.
چون که فارغ التحصیلم.
جواب سوالتون رو برای انتخاب نوع آزمون می تونین به طور کامل تو تاپیک (نظر بدین کانونیا)پیدا کنید.
اون جا مفصلا رو این موضوع بحث شده.
موفق باشید.

avogadro

New Member
لایک ها
167

سلام به همه بر و بچه های سومی گل.
از این که تو تاپیکتون پست می زنم عذر می خوام.
چون که فارغ التحصیلم.
جواب سوالتون رو برای انتخاب نوع آزمون می تونین به طور کامل تو تاپیک (نظر بدین کانونیا)پیدا کنید.
اون جا مفصلا رو این موضوع بحث شده.
موفق باشید.
خیلی ممنون از راهنمایی تون
آگر بازم مارو در دفعات بعد راهنمایی کنید بسیار خوش حال میشیم

Magnetic

New Member
لایک ها
550

خیلی ممنون از راهنمایی تون
آگر بازم مارو در دفعات بعد راهنمایی کنید بسیار خوش حال میشیم
خواهش می کنم.
حتما.
اگه کمکی از دستم بربیاد دریغ نمی کنم.
موفق باشید.

Fatima !!!!!

New Member
لایک ها
101

ببخشید پنج شنبه و دوشنبه شب ها ؟؟ ساعت دقیق میشه بدید ؟ :d

Ss_20

New Member
لایک ها
452

بله ...شب کسی که مشکلشو مطرح کرد همه (یا هرکس که امد) کمکش میکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
83

خیلی بده روزه اولی تاپیک خاک بخوره هاااااااااا!!!

D

Dr.ge

Guest

ببخشید این تاپیک برای دومی هایی هست که میرن سوم؟؟؟؟/

elish

New Member
لایک ها
116

ببخشید این تاپیک برای دومی هایی هست که میرن سوم؟؟؟؟/
بله!خودشه!:96:

miladkvr

New Member
لایک ها
841

به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.

سلام دوستان. امیدوارم حال همگی خوب باشه. خوشحالم که می بینم دوستان سومی همگی متحد شدن و برای خودشون یه تاپیک ایجاد کردن.
امیدوارم اونایی که المپیاد رو دنبال می کنن در زمینه ی المپیادی خودشون موفق باشن و افرادی که از الان با یه برنامه ریزی دقیق برای کنکور تلاش می کنن به بهترین نتیجه ی ممکن برسن.

اما خواستم یه سری تجربه بگم:

اول اینکه هیچ وقت وقت تعیین نکنید. اگر صفحۀ اول تاپیک "برترین رتبه های کنکور 90" رو ببینین ، ما اول اونجا اومدیم با هم فکری بچه ها مشخص کردیم دو روز در هفته در یک ساعت خاص هممون باشیم ، اما فقط یک بار این اتفاق افتاد و دیگه تکرار نشد. دلیلشم اینه که همه نمیتونن با هم هماهنگ باشن. ممکنه برنامه ی یک فرد نخونه یا مثلا نتونه در یک روز خاص اصلا به اینترنت وصل بشه. بعد ما در طول یک سال هرکس سوال یا مطلبی داشت قرار می داد و هرکس on میشد جواب می داد. تو طول سال به دلیل برنامه های مدرسه on شدن یه کم سخت تر میشه.
اگرم میخواسن که مثلا همه با هم در یک وقت باشین میتونین بگین پنجشنبه از بعد از ظهر به بعد.

یه مورد دیگه هم اینه که لازم نیست حتما مشکلی پیش بیاد یا سوالی برای فردی که نتونه جوابش رو پیدا کنه یا به جوابش مطمئن نباشه که بیاد و اینجا مطرح کنه ، هرکس یه نکته ی قشنگی دید یا راه کوتاه تری برای جواب یه مسئله و یا حتی دبیرش سوالات خوبی داد میتونه بیاد و اینجا بزاره. ما خودمون دوستان بودن که سوالات قشنگ رو. میزاشتن و یا فرمول رسیدن به جواب سوال رو که دبیرشون گفته بود و ساده تر بود قرار میدادن تا همه استفاده کنن.

بعد سعی کنین از مطالب تاپیک های مشابه استفاده کنین. تاپیک کنکوری های سال 90 و 91 مطالب خوبی از ابتدا تا انتها دارن که قطعا مورد نیاز شما خواهند بود.

قوانین سایت رو هم حتما رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد ، امیدوارم المپیادی ها تا آخرین مرحله و کنکور ها تا کنکور بحثشون رو در اینجا ادامه بدن. قطعا با همکاری همدیگه موفق خواهید. امیدوارم فضای اینجا طوری بشه که باعث افزایش انگیزتون باشه. اگر مطلبی یادم اومدم حتما اونو منتقل میدم.

بهترین آرزوها
:53:

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
83

اگه همه موافقن فکر کنم بهتر باشه یه کم قوانینو تغییر بدیم!!!:4:

D

Dr.ge

Guest

خب اول من میگم مشکلمو :من برای ریاضی نمیدونم از چه کتابی استفاده کنم ..کتاب سبز دارم و مبتکران ..اما مبتکران به نظرم خیلی قدیمی هست ..جلد صورتیش..شما هم با من موافقین؟/:3:

کتاب سبز هم برام یکم سنگینه :3::3:

در ضمن حوصله ندارم رو تست صبر کنم ...جواب تشریحیو تا نگا کنم میدونم چی شده ...

اما خودم ابتکار حل تست زیاد ندارم تو ریاضی و فیزیک...

خب حالا اگه میخواین این تاپیک خاک نخوره کمکم کنید...
ممنونم

لایک ها
83

من که هیچ وقت از کتاب کمک اموزشی استفاده نمی کنم مخصوصا امسال که نهایی داریم و مرجع سوالات پایان ترم هم فقط کتاب!!!
به نظرم اگه معلمتون خوب باشه حالا یا جزوه ی خوبی بده یا تدریسش خوب باشه که سر کلاس بشه درسو یاد گرفت دیگه چه احتیاجی به کتاب اضافه خوندن!!!

Ss_20

New Member
لایک ها
452

نمیدونم ...چی بگم زودتر باید تصمیمو بگیریم....

لایک ها
83

من که با نظره اقا میلاد موافقم!!!!!
به هر حال هر چی باشه تجربشون از ما بیشتره!!!

بالا