پاسخ : مخصوص دومی ها
خب المپ که اجباری نیست اخوی:4:
اگه دلش میخواست میرفت دیگه...............................
دوست من شما در حدی که به تمامی مباحث مسلط بشی باید بخونی
این رسیدن به تسلط هم به عوامل مختلف زیادی بستگی داره
و طریقه ی فهمیدن این موضوع که به تسلط رسیدید یا نه هم از طریق آزمون و سنجش هست که توسط آموزشگاه ها و مدرسه برگزار میشه
دوست عزیزم تعادل بین تستی و تشریحی خوندن باید رعایت بشه
یکی از عواملی که میشه با اون به شما پیشنهاد داد که چقدر تست بزنید آمادگی قبلی شما در تست زنی هست
قطعا اگر شما دارید اولین تجربه های تست زدن رو پشت سر میگذارید ما نمیتونیم بهتون بگیم هفته ای 100 تست از دروسی مثل ریاضی و فیزیک بزنید چون قطعا به مرور از تست زنی زده خواهید شد
اما به طور معمول بهترین زمان برای تست کار کردن در مرحله ی تست های آموزشی پس از کامل خوندن هست و این قبیل تست ها بدن محدودیت زمانی صرفا برای تثبیت موضوع باید زد
توصیه میشه حتما پاسخ نامه ی تشریحی این تستها مطالعه بشه
اما تست های سنجشی قضیه ش فرق میکنه و فعلا به نظرم در این مرحله از تحصیل و با توجه به هدف پیش روتون بیخیالش باشید و یا حداکثر 20 تست در دروس اختصاصی و 10 تست در دروس عمومی رو در هفته بگذارید که با رسیدن به ادیبهشت ماه بهتره به نصفش کاهش پیدا کنه و در اواسط اردیبهش کلا از برنامه تون حذف بشه تا انشالله 1 تیرماه..
حتما حتما حتما مسائل رو در دروس ریاضی و فیزیک و هندسه و آمار ابتدا تشریحی حل کنید و پس از رسیدن به تسلط روی مفهوم به سراغ تکنیک های تستی برید
که من فکر میکنم در فرصت 2-3 ماهه ی باقیمانده از سال دوم بهتره که دغدغه تون روابط تستی نباشه چون گیجتون میکنه..
موفق و موید باشید:1:
باتشکر
s.ahmadi