مخصوص دومی ها

Maryam-M

New Member
لایک ها
423
بچه ها لطف میکنید زبان فارسی تون رو نگاه کنید ببینید ما مطلبی درمورد وند اشتقاقی و صرفی داریم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

لایک ها
2,054
پاسخ : مخصوص دومی ها

بچه ها لطف میکنید زبان فارسی تون رو نگاه کنید ببینید ما مطلبی درمورد وند اشتقاقی و صرفی داریم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نداریم...من که کل کتابو خونده بودم توش نبود ولی امروز 2 نمره امتحانمون از وند های صرفی واشتقاقی بود...

REZA_ZAREIE

Well-Known Member
لایک ها
329

نداریم...من که کل کتابو خونده بودم توش نبود ولی امروز 2 نمره امتحانمون از وند های صرفی واشتقاقی بود...
اي واي .خودتونو ناراحت نكنين . تو سال سوم تكواژ ها را به وابسته و تكواژ آزاد تقسيم كرده ولي توي امتحانا هميشه سوال ميدن مثلا نوع تكواژ آزاد و وابسته را نيز مشخص كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

تو کتابتون 1 جایی 1 تلنگر کوچیک زده باید بلد باشین این قانون سازمان سنجشه تو حسابان سال سوم از این چیزا فراوونه زبان فارسی هم همینطور چون 1 کوچولو داده باید بلد باشین !!!!!!!!!!!!!!!!

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

رفتید تو فاز کنکور ها....

kiki75

New Member
لایک ها
116

ما که توی سمپاد معلم ها کلا وقتی درسو شروع میکنند تا اخرش میگن...مخصوصا معلم زبان فارسیمون...ما که وند ها توی امتحان امروزمون بود و نزدیک به 4نمره داشت..البته سوالاتش انواع مختلفی داشت

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

طبق کتاب نیس. تو کتاب پارسال بود ولی برا ما حذف کردند. اگر هم تو امتحان اومد و بلد نبودید میتونید به اموزش پرورش شکایت کنید. حتما حذف میکنن براتون. اگه هم بلد بودید که چه بهتر!!!

بالا