NYBOD

New Member
لایک ها
6
سلام به همگی... من نمیدونستم این سوال رو در کدوم بخش باید بپرسم برای همنی معذرت میخوام اگه اینجا جای درستش نیست... به هرحال لطفا هرکس که اطلاعات داره من رو راهنمایی کنه...
من پارسال مرحله اول المپیاد های ریاضی و ادبی قبول شدم و برای همین تابستون چند تا کتاب برای مرحله دوم المپیاد ریاضی خریدم و نسبتا اون ها رو کار کردم... ولی امسال ریاضی قبول نشدم و بجاش فیزیک، شیمی، کامپیوتر و ادبی قبول شدم... الان که کتاب های کامپیوتر رو چک می کردم، 2-3 تاش چون با ریاضی مشترک بوده، دارمشون، درضمن برنامه نویسی هم کار کردم و زمینه اون رو دارم
درضمن چون رشته ی مامانم شیمیه، کتاب های المپیاد شیمی رو هم تا حدودی دارم... 2-3 تا کتاب فیزیک دانشگاهی هم دارم... ولی واقعا نمیدونم کدوم رو کار کنم میتونم مرحله دوم قبول بشم
حالا به نظر شما بهتره همون کامپیوتر رو کار کنم یا رشته های دیگه بهتر هستن یا چی؟ چیکار کنم؟

mnaderi1374

New Member
لایک ها
15
پاسخ : مرحله دوم المپیاد... کدوم رشته؟ مسئله این است!

سلام
کامپیوتر رو کار کن
تمام :دی

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

هر کدوم رو که علاقه داری
به نظرم از همین سایت نمونه سوالات مرحله دو رو چند تاشو دانلود کن ببین کدوماش برات راحت تره
اینم میتونه بهت کمک کنه

@Z@HR

New Member
لایک ها
4

به نظرمنم ببین به چی علاقه داری......
چندتا ازنمونه سوالات وسوال های دوره های قبلم حل کن ببین کدوم برات راحت تره......
موفق باشی...:)

آخرین ویرایش توسط مدیر

imooo

New Member
لایک ها
59

خوب شما مهمترین فاکتوری که باید در نظر بگیری علاقه است اما یک سری عوامل جزیی دیگر نظیر اینکه رشته ای بری که بدرد کنکورت هم بخوره بهتره که در نظر بگیری ولی در نهایت مهمترین عامل فقط و فقط علاقه است

sargord

New Member
لایک ها
103

علاوه بر علاقه نگاه کنید ببینید کدوم رو بیشتر کار کردید قبل از مرحله 1 و زمینه شو داری
چون فاصله ی بین مرحله 1 و 2 زیاد نیس که
پس بعد از علاقه (البته به عقیده من قبل علاقه!) به زمینه و علم خودت نگاه کن تواون رشته. که مطمئن باشی رشته ای که انتحاب میکنی که مرحله 2 صددرصد قبولی
بعدا خودت پشیمون نشی...:29:

بالا