پاسخ : مسئله های ریاضی آسان ولی...
به نام خداوند دانا و توانا
سلام به همگی
دوستان لطفا این را در نظر داشته باشید که ما داریم در مور کتاب هایی صحبت می کنیم که جناب iMosi می گوید نایاب هست و یا دیگر چاپ نمی شود.
خواهشا این را در نظر بگیرید.
من خودم ناراحت می شوم که اگر کسی مطلبی که خودم نوشتم را دیگری بگوید من نوشتم.
ولی وقتی یک کتاب دیگه چاپ نمی شه ، خوب شاید یکی بخواهد و برایش خیلی خیلی خیلی مهم باشه
چطور سی دی بازی کپی رایت می شه و چیزی نمی گید؟
حالا یکی که دنبال یک کتاب نایاب هست و برای کسب علم به سراغ دانلود اینترنتی می ره و بجای اینکه پول بده تا یک کتاب بخره
داره سلامتی چشمش رو تو خطر می زاره حقوق کپی رایت می آد وسط؟؟؟!!!
لطفا موضع خودتون رو مشخص کنید. اگر دانلود کتاب نایاب اشکال داره، سی دی های کپی رایت شده ی بازی ها چیست؟
با تشکر
سلام.
منم با گودرز مواافقم.
راجع به سی دی های بازی من یه توضیحی بدم.
مکانیزم خرید یه بازی توی ایران رو من یه توضیحی بدم.
یه نفر ایرانی میره از خارج به بازی اوریجینال میخره به قیمت مثلا 50 هزار تومن.این قیمتی که بابت یه بازی می پردازه فقط بابت بازی کردن معمولی نمیشه.
بلکه خریدار بازی اوریجینال می تونه از امکانات ساپورت ویژه و امکانات فوق العاده بازی آنلاین استفاده کنه.
حالا این کارها مثلا نیاز به یه پسورد داره که فقط اون خریدار این پسورد رو داره و کلی با بازی حال میکنه.
حالا اون خریدار میاد و مثلا از روی اون یه دونه بازی 1000 تا کپی می کنه و در آمد میلیوتی پیدا می کنه.
بعد مایی که بازی رو میخریم از هیچ کدوم از امکانات اصلیش نمی تونیم استفاده کنیم.
برای جلوگیری از رشد این جور افراد به نظر من بهتره بازی رو دانلود کنیم تا این که بخریم.چون پول مفت داریم میریزیم توی جیب طرف.
اما موضوع بازی اصلا با فیلم و کتاب برابر نیست.
برای ساختن فیلم یا کتاب زحمت زیادی کشیده میشه و هر کسی به هر نحوی اون فیلم یا اون کتاب رو داشته باشه از تمام امکاناتش داره استفاده می کنه.پس خریدن در اینجا واجبه.