abrang

New Member
لایک ها
748
پاسخ : مسابقات خوارزمی

« راﻫﻨﻤﺎی ﺷﺮﮐﺖ در ﺟﺸﻨﻮاره ﺑﯿﻦاﻟﻤﻠﻠﯽ ﺧﻮارزﻣﯽ »

ﺷﺮاﯾﻂ ﺷﺮﮐﺖ در ﺟﺸﻨﻮاره:

1- ﻣﺘﻘﺎﺿﯽ ﺷﺮﮐﺖ در ﺟﺸﻨﻮاره (در ﻫﺮ زﻣﯿﻨﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ) ﻣﯽﺑﺎﯾﺴﺖ ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ ﭘﯿﻮﺳﺖ را ﺗﮑﻤﯿﻞ و ارﺳﺎل ﻧﻤﺎﯾﺪ.

2- ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺗﻬﯿﻪ ﺑﺎﻧﮏ اﻃﻼﻋﺎﺗﯽ ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان، ﻣﺨﺘﺮﻋﺎن و ﻣﺒﺘﮑﺮان، ﺿﺮوری اﺳﺖ ﻋﻼوه ﺑﺮ ارﺳﺎل ﭘﺮﺳـﺶﻧﺎﻣـﻪ ﺗﮑﻤﯿـﻞ
ﺷﺪه، ﺑﺎ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﯽ اﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﺟﺸﻨﻮاره: khwarizmi.irost.ir اﻃﻼﻋﺎت درﺧﻮاﺳﺘﯽ ﭘﺮﺳـﺶﻧﺎﻣـﻪ را ﻧﯿـﺰ وارد
ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

3- ﻃﺮح اراﯾﻪ ﺷﺪه در اﯾﻦ دوره ﻣﯽﺑﺎﯾﺴﺖ در دوره ﻫﺎی ﻗﺒﻞ ﺟﺸﻨﻮاره ﺷﺮﮐﺖ ﻧﮑﺮده ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﮕﺮ اﯾﻨﮑﻪ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﯾﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮات
ﻋﻤﺪهای در آن اﻋﻤﺎل ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ.

4- ﻃﺮح اراﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﺟﺸﻨﻮاره ﻣﯽﺑﺎﯾﺴﺖ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎن زﻣﺎن ﻓﺮاﺧﻮان ﺟﺸﻨﻮاره ﺧﺎﺗﻤﻪ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.

5- ﻃﺮحﻫﺎﯾﯽ ﻣﻮرد ﭘﺬﯾﺮش ﻗﺮار ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﮔﺮﻓﺖ ﮐﻪ ﻣﺸﻤﻮل ﯾﮑﯽ از ﺗﻌﺎرﯾﻒ و ﻣﻔﺎﻫﯿﻢ (ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی ﺑﻨﯿﺎدی، ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی
ﮐﺎرﺑﺮدی، ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪای، اﺑﺘﮑﺎر و اﺧﺘﺮاع) ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﺪﯾﻬﯽ اﺳﺖ ﻃﺮحﻫـﺎی ﻣﻄﺎﻟﻌـﺎﺗﯽ و ﭘﺎﯾـﺎنﻧﺎﻣـﻪ دورهﻫـﺎی
ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ، ﻓﻮقﻟﯿﺴﺎﻧﺲ و دﮐﺘﺮی ﻣﻮرد ﭘﺬﯾﺮش دﺑﯿﺮﺧﺎﻧﻪ ﺟﺸﻨﻮاره ﻧﺨﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.

ﺗﺬﮐﺮات ﻣﻬﻢ:

1ـ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز در ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ را ﺗﺎﯾﭗ و ﯾﺎ ﺑﺎ ﺧﻂ ﺧﻮاﻧﺎ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ. ﺳﺆالﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺟﻮاب ﻧـﺪارد ﺑـﺎ
ﮐﻠﻤﻪ « ﻧﺪارد» ﻣﺸﺨﺺ ﮐﻨﯿﺪ. (ﻟﻄﻔﺎ" ﺷﮑﻞ ﻇﺎﻫﺮی ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ را ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺪاده و ﻣﻄﺎﻟـﺐ اﺿـﺎﻓﯽ را ﭘﯿﻮﺳـﺖ
ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ)

2ـ ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﺷﺪه را ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺳﺎﯾﺮ ﻣﺪارک، ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎن ﻣﺮدادﻣﺎه ﺑـﻪ دﺑﯿﺮﺧﺎﻧـﻪ ﺟـﺸﻨﻮاره ارﺳـﺎل
ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ.

3ـ ﻋﺪم اراﯾﻪ ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ارﺳﺎل ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ ﻧﺎﻗﺺ ﻣﻮﺟﺐ ﺣﺬف ﻃﺮح ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.

4- در ﺻﻮرت ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺸﺎﻧﯽ، ﻣﺮاﺗﺐ را ﺳﺮﯾﻌﺎ" ﺑﻪ دﺑﯿﺮﺧﺎﻧﻪ ﺟﺸﻨﻮاره اﻋﻼم ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ.

5- در ﺻﻮرت ﺗﺸﺨﯿﺺ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن، اﻣﮑﺎن ﺑﺎزدﯾﺪ از ﻃﺮح ﻣﯿﺴﺮ ﺑﺎﺷـﺪ، در ﻏﯿـﺮ اﯾﻨـﺼﻮرت ﻃـﺮح اراﯾـﻪ ﺷـﺪه ﻣـﻮرد
ﺑﺮرﺳﯽﻫﺎی ﺑﻌﺪی ﻗﺮار ﻧﺨﻮاﻫﺪ ﮔﺮﻓﺖ.

6- ﺗﮑﻤﯿﻞ ﺑﻨﺪ 11 ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ و ﺗﻌﯿﯿﻦ درﺻﺪ ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﻫﻤﮑﺎران اﺻﻠﯽ و اﻣﻀﺎی ﻫﺮ ﯾﮏ از آﻧﺎن اﻟﺰاﻣﯽ اﺳـﺖ.
(ﻣﺠﻤﻮع ﻣﺸﺎرﮐﺖ 100 درﺻﺪ)

7- در ﻃﺮحﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮔﺮوﻫﯽ اﻧﺠﺎم ﺷﺪه و ﺑﺮﮔﺰﯾﺪه ﻣﯽﺷـﻮﻧﺪ، ﻫﻤﮑـﺎراﻧﯽ ﻣـﯽﺗﻮاﻧﻨـﺪ از ﺗـﺴﻬﯿﻼت
آﯾﯿﻦﻧﺎﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻼت ﺗﮑﻤﯿﻠﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺰان ﻣﺸﺎرﮐﺖ آﻧﺎن در اﺟﺮای ﻃﺮح ﺑـﯿﺶ از ﭼﻬـﻞ درﺻـﺪ
ﺑﺎﺷﺪ.

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز:

اﻟﻒ ـ اﺻﻞ ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﺷﺪه ﺷﺮﮐﺖ در ﺟﺸﻨﻮاره ﺑﻪ اﻧﻀﻤﺎم ﯾﮏ ﻧﺴﺨﻪ روﮔﺮﻓﺖ از ﺗﻤﺎم ﺻﻔﺤﺎت آن.

ب ـ دو ﻗﻄﻌﻪ ﻋﮑﺲ رﻧﮕﯽ 3×4 ﻣﺠﺮی ﯾﺎ ﻧﻤﺎﯾﻨـﺪه، ﺑـﺎ ذﮐـﺮ ﻣﺸﺨـﺼﺎت در ﭘـﺸﺖ آن (ﯾـﮏ ﻗﻄﻌـﻪ از ﻋﮑـﺲ را روی
اﺻﻞ ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ و دﯾﮕﺮی را روی روﮔﺮﻓﺖ آن اﻟﺼﺎق ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ).

ج ـ اراﯾﻪ ﻣﺪارک ﭘﯿﻮﺳﺖ ﻃﺮح، ﻣﻨﺪرج در ﺑﻨﺪ 21 ﭘﺮﺳﺶﻧﺎﻣﻪ. (ﮐﭙﯽ ﻣﺴﺘﻨﺪات ﻧﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮل اﺳﺖ)

ﺗﻮﺿﯿﺤﺎت:
ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه: ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه ﻓﺮدی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺠﺮی اﺻﻠﯽ ﻃﺮح ﺑﻮده و ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ درﺻﺪ ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﻋﻠﻤﯽ را در ﻓﺮآﯾﻨﺪ اﺟﺮای ﻃـﺮح ﺑﻌﻬـﺪه
داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﻓﺮد ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎن ﺑﺮﮔﺰاری ﺟﺸﻨﻮاره ﻣﺴﺌﻮل ﺑﺮﻗﺮاری ارﺗﺒﺎط ﺑﺎ دﺑﯿﺮﺧﺎﻧﻪ و درﯾﺎﻓﺖ ﺟﻮاﯾﺰ و ... اﺳﺖ.

ﻫﻤﮑﺎران اﺻﻠﯽ: ﻫﻤﮑﺎران اﺻﻠﯽ ﻃﺮح، ﻓﺮد ﯾﺎ اﻓﺮادی ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﻪﻃﻮر ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ در اﺟﺮای ﻃﺮح ﺑﺎ ﻣﺠﺮی ﻫﻤﮑﺎری داﺷﺘﻪاﻧﺪ.

ارﮔﺎن ﻫﻤﮑﺎر: ارﮔﺎن ﻫﻤﮑﺎر، واﺣﺪی ﺣﻘﻮﻗﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﺗﻤﺎم ﯾﺎ ﺑﺨﺸﯽ از اﻣﮑﺎﻧﺎت اﺟﺮاﯾﯽ ﻃﺮح ﺑﺎ ﻣﺠﺮی ﯾﺎ ﻣﺠﺮﯾـﺎن
ﻫﻤﮑﺎری داﺷﺘﻪ اﺳﺖ.

ﺳﻔﺎرشدﻫﻨﺪه: ﺳﻔﺎرشدﻫﻨﺪه ﺷﺮﮐﺖ، ﻣﺆﺳﺴﻪ و ﯾﺎ ... اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮاﺳﺎس ﺳﻔﺎرش آن، ﻣﺠﺮی اﻗﺪام ﺑﻪ ﭘﮋوﻫﺶ و اﺟﺮای ﻃـﺮح
ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﺪ.

ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﻃﺮح:

1- ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺑﻪ ﻓﺮدی اﻃﻼق ﻣﯽﺷﻮد ﮐﻪ ﻣﺠﺮی ﻃﺮح ﺑﻮده و ﻫﺰﯾﻨﻪﻫﺎ و اﻣﮑﺎﻧﺎت اﺟﺮاﯾﯽ ﻃﺮح را ﺷﺨﺼﺎ" ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮐـﺮده
اﺳﺖ.

2- ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺑﻪ ﺷﺮﮐﺖ، ﻣﺆﺳﺴﻪ و ﯾﺎ ... اﻃﻼق ﻣﯽﺷﻮد ﮐﻪ ﻫﺰﯾﻨﻪﻫﺎ و اﻣﮑﺎﻧﺎت اﺟﺮاﯾﯽ ﻃﺮح را ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮐﺮده اﺳﺖ.

3- ﻣﺸﺘﺮﮐﺎ" ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺣﻘﯿﻘﯽ و ﺣﻘﻮﻗﯽ اﺳﺖ و ﻗﺮارداد ﻓﯽﻣﺎﺑﯿﻦ، ﺗﻌﯿﯿﻦﮐﻨﻨﺪهی اﻣﺘﯿﺎزات آﻧﺎن ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.

ﺗﻌﺎرﯾﻒ وﻣﻔﺎﻫﯿﻢ:

ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی ﺑﻨﯿﺎدی (Basic Research): ﮐﺎوشﻫﺎی اﺻﯿﻞ و ﺑﺪﯾﻊ در ﻣﺮزﻫﺎی داﻧﺶ ﺑﺮای ﺑﺴﺘﺮ ﺳﺎزی ﻋﻠﻤﯽ ﻻزم ﺑﺮای
ﺣﻞ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺟﺎری و آﺗﯽ.

ﻃﺮحﻫﺎی ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی ﺑﻨﯿﺎدی ﮐﻪ دارای ﻣﻘﺎﻟﻪ در ﻧﺸﺮﯾﺎت ﻣﻌﺘﺒﺮ ﻋﻠﻤﯽ داﺧﻠﯽ و ﺧـﺎرﺟﯽ ﺑﺎﺷـﺪ از اﻣﺘﯿـﺎز ﺑﯿـﺸﺘﺮی ﺑﺮﺧـﻮردار
ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.

ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی ﮐﺎرﺑﺮدی (Applied Research): ﻫﺮ ﻧﻮع ﮐﺎوﺷﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺑﻬﺮهﮔﯿﺮی از داﻧﺶ ﮐﻨـﻮﻧﯽ و ﺑـﻪ ﻣﻨﻈـﻮر ﮐـﺴﺐ

آﮔﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻓﺮآﯾﻨﺪﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ، ﺑﺮای رﻓﻊ ﺿﺮورت و ﮐﺎرﺑﺮد وﯾﮋه اﻧﺠﺎم ﺷﻮد. ٣
ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی ﮐﺎرﺑﺮدی ﺑﺎﯾﺪ دارای ﺳﻔﺎرش ﺑﻮده و ﻧﺘﺎﯾﺞ آن ﻗﺎﺑﻞ اﺟﺮا ﺑﺎﺷﺪ، ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ از ﻣﺮاﺟﻊ ﺻﻼﺣﯿﺖدار ﻧﯿـﺰ دارای ﺗﺎﯾﯿﺪﯾـﻪ
ﺑﺎﺷﺪ.
ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪای (R & D): ﻋﺒﺎرﺗﺴﺖ از ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﭘﮋوﻫﺶ ﻣﻨﻈﻢ ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ داﻧﺶ ﻣﻮﺟﻮد، ﺣﺎﺻﻞ از ﭘـﮋوﻫﺶﻫـﺎ ﯾـﺎ
ﺗﺠﺮﺑﯿﺎت ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻮاد، ﻓﺮآورده ﻫﺎ، وﺳﺎﯾﻞ، اﺑﺰار، ﻓﺮآﯾﻨﺪﻫﺎ و روشﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ و ﯾﺎ ﺑﻬﺒﻮد آﻧﻬﺎ ﺻﻮرت ﮔﯿـﺮد و ﺑـﺎ
اﺳﺘﻔﺎده از اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎ ﻣﺤﺼﻮل ﻣﻮﺟﻮد، از ﻟﺤﺎظ ﮐﯿﻔﯽ و ﯾﺎ ﮐﻤﯽ ارﺗﻘﺎ ﭘﯿﺪا ﻧﻤﺎﯾﺪ.
اﺧﺘﺮاع (Invention): ﻃﺮح اﺧﺘﺮاﻋﯽ، ﻇﻬﻮر ﻋﻤﻠﯽ اﯾﺪهای ﺟﺪﯾﺪ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻮﺿﻮع ﯾﺎ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺪﯾﺪی ﮐﻪ ﺗﺎﮐﻨﻮن وﺟـﻮد
ﻧﺪاﺷﺘﻪ اﺳﺖ را ﺑﻮﺟﻮد آورد. ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ اﺧﺘﺮاع اراﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﺟﺸﻨﻮاره دارای ﮔﻮاﻫﯽ ﺛﺒﺖ اﺧﺘﺮاع از اداره ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﯾـﺎ
ﮔﻮاﻫﯽ ﺗﺎﯾﯿﺪﯾﻪ ﻋﻠﻤﯽ از ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوﻫﺸﻬﺎی ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان و ﯾﺎ ﺳﺎﯾﺮ ﻣﺮاﮐﺰ ذﯾﺼﻼح ﺑﺎﺷﺪ.
اﺑﺘﮑﺎر (Innovation): ﻫﺮ ﻧﻮع ﻧﻮآوری، ﺗﻐﯿﯿﺮات و اﺻﻼﺣﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﻣﻮﺿﻮع ﯾﺎ ﻣﺤﺼﻮل ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ارﺗﻘـﺎی ﮐﯿﻔـﯽ آن
ﻣﻮﺿﻮع ﯾﺎ ﻣﺤﺼﻮل ﺷﻮد اﺑﺘﮑﺎر اﺳﺖ.

ﻣﺮﺣﻠﻪ ﭘﮋوﻫﺸﯽ: در راﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻃﺮحﻫﺎی ﺑﻨﯿﺎدی و ﮐﺎرﺑﺮدی ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪای اﻃﻼق ﻣﯽﺷﻮد ﮐﻪ ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎی اﻧﺠﺎم ﺷـﺪه ﺑـﻪ ﭘﺎﯾـﺎن
رﺳﯿﺪه اﺳﺖ و ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺣﺎﺻﻞ در ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﻌﺘﺒﺮ داﺧﻠﯽ و ﺧﺎرﺟﯽ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ.

ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﺻﻨﻌﺘﯽ: در راﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻃﺮحﻫﺎی ﭘﮋوﻫﺸﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪای اﻃﻼق ﻣﯽﺷﻮدﮐﻪ ﭘﺲ از ﭘﺎﯾﺎن ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻧﻤﻮﻧﻪﺳﺎزی ﺑـﻪ اﺟـﺮا
در آﻣﺪه و ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺣﺎﺻﻞ از ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮای ﺳﺎﺧﺖ ﺗﻌﺪاد ﻣﺤﺪودی از ﻣﺤﺼﻮل ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﮐﺴﺐ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم ﺟﻬـﺖ ﺗﻮﻟﯿـﺪ
اﻧﺒﻮه ﺑﻪ ﮐﺎر ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد.

ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﻧﺒﻮه: در اﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﻪﺻﻮرت اﻧﺒﻮه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽﺷﻮد.

ﻧﺸﺎﻧﯽ: ﺗﻬﺮان ـ ﺧﯿﺎﺑﺎن اﻧﻘﻼب ـ ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺷﻬﯿﺪ ﺳﯿﺪ ﻋﺒﺎس ﻣﻮﺳﻮی (ﻓﺮﺻﺖ) ـ ﺷﻤﺎره 71 ـ ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوﻫﺸﻬﺎی ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان
دﺑﯿﺮﺧﺎﻧﻪ ﺟﺸﻨﻮاره ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﺧﻮارزﻣﯽ
ﺻﻨﺪوق ﭘﺴﺘﯽ: 3538 ـ 15815 ﮐﺪ ﭘﺴﺘﯽ: 15819
ﺗﻠﻔﻦ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ: 8838341، ﺗﻠﻔﻨﺨﺎﻧﻪ: 7 ـ 8828051 داﺧﻠﯽ 350 ﻧﻤﺎﺑﺮ: 8838341

البته من خودم این مطالب رو یه ماه پیش پیدا کردم. منبعش اصلا یادم نیست!

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
3,082

از من میشنوی اصلا خودتو درگیرش نکن الکی وقتتو زندگیت هدر میره...همش پارتی بازیه همشششششش...آخرش اگه بخوای بری کشوری نه به زحمتایی که کشیدی نگاه میکنن نه پروژت فقط یاباید پارتی داشته باشی یا یه پول گنده بدی بهشون...همین...

دوست عزیز ایشون راهنمایی درباره این که اصلا این چی هست خواسته .... چرا درباره ی دست های پشت پرده صحبت می کنید. من که اصلا این رو قبول ندارم خیلی ها رو میشناسم که اصلا هم با پارتی نبودند اما قبول شدند.

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

سلام بر همگی

به نظر من ، چه حرف ها آقای فرهادپور رو قبول کردید، چه نکردید، برای بدترین شرایط آماده باشید.

امیدوارم انشاالله استعداد های خوبتون شکوفا بشه و جهانی رو آباد کنید. انشاالله خداوند یاریتون می کنه.

با تشکر

mefmef

New Member
لایک ها
232

بله متاسفانه زیاد حتی سوالای کنکور و آزمون دکترا را می فروشند حالا چه برسه به قبولی تو این جا
ولی خوب برای شرکت در جاهای دیگر خوب یک طرح همیشه داشته باشیم

abrang

New Member
لایک ها
748

منم یه بار سال سوم راهنمایی تو بخش پژوهش های دانش آموزی ش شرکت کردم. با اینکه فقط تو مرحله ی منطقه تونستم رتبه بیارم ولی به نظرم یه تجربه ی متفاوته که شاید تو هیج جای دیگه نتونی اینو تجربه کنی. شرکت کن .امیدوارهم باش با یه برنامه ریزی درست انشاالله که موفق می شی.

math7

New Member
لایک ها
586

شاید مسائلی مثل پارتی و یا هر نکته ی منفی دیگه ای وجود داشته باشد اما تنها کافیه به خودت اعتماد کنی اگه واقعا توانایی شو داری شرکت کن با یک اندشه ی درست و مثبت میشه به هدف رسید .موفق باشی.

mefmef

New Member
لایک ها
232

از کجا بفهمم طرح من تکراری یا به ثبت رسیده نیست

mefmef

New Member
لایک ها
232

آیا می شود 2 تا یا بیشتر طرح ارائه کرد

mefmef

New Member
لایک ها
232

ببخشید من نمی دانم چه جوری در این سایت khwarizmi.irost.ir ثبت نام کنم ؟

abrang

New Member
لایک ها
748

abrang

New Member
لایک ها
748

ببخشید من نمی دانم چه جوری در این سایت khwarizmi.irost.ir ثبت نام کنم ؟
شما وارد سایت که بشید بالای سایت نوشته " فراخوان بیست و ششمین جشنواره ی خوارزمی" . روش کلیک کنید تا صفحه ی ثبت نام براتون باز شه.
ضمناً شما می تونید از طریق مدرسه تونم پیگیری کنید.( البته خب اگه بعد تابستون بخواید شرکت کنید.)

من خودم اصلا نفهمیدم کی پژوهش ها مونو فرستادن جشنواره. همه ی کارای ارسالشو مدرسه برامون انجام داد.:4:

abrang

New Member
لایک ها
748

از کجا بفهمم طرح من تکراری یا به ثبت رسیده نیست
به نظر من بهترین راه اینه که عنوان پژوهش ت رو(البته اگه طرحت پژوهشه) تو اینترنت سرچ کنی اکه تو سایتایی که برات اومده بود حرف از جشنواره خوارزمی و طرح به ثبت رسیده بود خب می فهمی قبلا یکی دیگه اونو فرستاده اگرم نه که خب با خیال راحت طرح ت رو بفرست. یه راه دیگم داره که طرحت رو بفرستی بعد که قبول نکردن بفهمی تکراری بوده.:4:

( البته خب به نظر من اگه طرحت پژوهشی باشه بهتره چون حتی اگر موضوعتم تکراری باشه مطالبت 100 درصد تکراری نیس و فک کنم قبول کنن).

Golnaz

New Member
لایک ها
784

دوست عزیز ایشون راهنمایی درباره این که اصلا این چی هست خواسته .... چرا درباره ی دست های پشت پرده صحبت می کنید. من که اصلا این رو قبول ندارم خیلی ها رو میشناسم که اصلا هم با پارتی نبودند اما قبول شدند.
منم خیلی هارو می شناسم که اصلا هم با پارتی نبودند اما قبول نشدند .:65:

Golnaz

New Member
لایک ها
784

به نظر من بهترین راه اینه که عنوان پژوهش ت رو(البته اگه طرحت پژوهشه) تو اینترنت سرچ کنی اکه تو سایتایی که برات اومده بود حرف از جشنواره خوارزمی و طرح به ثبت رسیده بود خب می فهمی قبلا یکی دیگه اونو فرستاده اگرم نه که خب با خیال راحت طرح ت رو بفرست.
فکر نمی کنم راه خوبی باشه سرچ کردن ؛ چون نتایج درستی نمی ده . هزاران نمونه برای حرفم می تونم بیارم . بهتره که با مدرسه ( اگر خوب فعالیت می کنن ) مشورت کنین و ازشون بپرسین اگر هم نه بهتره با پژوهشکده ها مشورت کنید اگر هیچکدوم مقدور بود ؛ توی سایت دنبال طرح های ارائه شده ( تو زمینه ی مربوط به طرحت ) می گردی و پس از چندین ساعت ( یا روز ) ، احتمالا به نتیجه می رسی ...

خدایی هیچ راهی بهتر از این نیست که با پژوهش سرا ها مشورت کنین

abrang

New Member
لایک ها
748

« گروه‌هاي تخصصي و گرايش‌هاي مرتبط با طرح »

برق و كامپيوتر:‌

الكترونيك ـ قدرت ـ كنترل و ابزار دقيق ـ روباتیک و سیستم‌های هوشمند – مهندسي پزشكي - ارتباطات و ساير رشته‌هاي ذيربط

زيست فناوری، محيط زيست و علوم پايه پزشكي:

محيط زيست ـ صنايع غذايي ـ پزشكي و دارويي ـ مهندسي ژنتيك ـ علوم سلولی و مولکولی ـ مهندسي فرايندهاي زيستي و ساير رشته‌هاي ذيربط

صنايع شيميايي:‌

پالايش ـ پتروشيمي ـ پليمر ـ صنايع‌ معدني و آناليز ـ گاز ـ نفت ـ نساجي ـ چرم‌ و پوست ـ چسب و رنگ ـ محيط زيست ـ صنايع غذايی و دارويی و ساير رشته‌هاي ذيربط

صنايع و مديريت فناوری:

برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها – تولید صنعتی – تکنولوژی صنعتی- ایمنی صنعتی – مهندسی سیستم‌ها- مدیریت مهندسی- مدیریت فناوری – برنامه‌ریزی استراتژیک – مدیریت صنعتی و ساير رشته‌هاي ذيربط

طرح های ويژه:

برق و الکترونیک – مکانیک- هواو فضا – صنایع شیمیایی- علوم پایه – زیست فناوری – مهندسی صنایع و مدیریت فناوری – مواد، متالورژی و انرژی‌های نو- عمران- کشاورزی و منابع طبیعی و ساير رشته‌هاي ذيربط

علوم‌پايه:

رياضي ـ فيزيك ـ شيمي ـ زمين‌شناسي ـ زيست‌شناسي ـ ژنتيك ـ جانورشناسي ـ گياه‌شناسي ـ ژئوفيزيك ـ هواشناسي و ساير رشته‌هاي ذيربط

عمران:‌

آب ـ نقشه‌برداري ـ فتوگرامتري ـ پل‌سازي ـ طراحي كاربردي ـ ساختمان‌سازي ـ راه و ترابري ـ عمران روستايي ـ مكانيك خاك و پي‌سازي- سازه ـ زلزله ـ سازه‌هاي دريايي ـ سازه‌هاي هيدروليكي و ساير رشته‌هاي ذيربط

فناوري اطلاعات:

مخابرات ( ميدان و سيستم)- كامپيوتر( سخت افزار و نرم افزار)- فناوري اطلاعات ( شبكه‌هاي كامپيوتري و چند رسانه‌اي)- امنيت و رمزنگاري

فناوری نانو:

نانو الكترونيك - نانو مواد- نانو فیزیک- نانو مکانیک- نانو شیمی – نانو بیو- نانو محاسبات و ساير رشته‌هاي ذيربط

كشاورزي و منابع طبيعي:‌

جنگل ـ مرتع ـ چوب‌شناسي و صنايع چوب ـ شيلات ـ محيط زيست ـ حفاظت خاك و آبخيزداري ـ زراعت ـ دامپروري ـ صنايع روستايی ـ اصلاح نباتات ـ خاكشناسي ـ گياه پزشكي ـ باغباني ـ اقتصاد كشاورزي ـ ترويج و آموزش كشاورزي ـ آبياري ـ ماشين‌هاي كشاورزي ـ صنايع فراورده‌هاي كشاورزي ـ حشره‌شناسي و ساير رشته‌هاي ذيربط

مكانيك:‌

طراحي جامدات ـ حرارت و سيالات ـ ساخت و توليد ـ ماشين‌ابزار ـ صنايع خودرو ـ ابزار سازي ـ تاسيسات حرارتي و نيروگاه‌ها ـ تاسيسات آبرساني و فاضلاب ـ تهويه و تبريد ـ دستگاه‌هاي اندازه‌گيري ـ موتورهاي احتراق داخلي ـ انرژي ـ بيومكانيك ـ كنترل ـ كنترل موقعيت ـ ديناميك سازه ـ كنترل حرارتي ـ‌ تجهيزات زميني و ساير رشته‌هاي ذيربط

مواد و متالورژی، انرژی های نو:

توليدات فلزات غيرآهني ـ متالورژي صنعتي ـ متالورژي استخراجي ـ ريخته‌گري ـ سراميك ـ شكل‌دادن فلزات ـ فولادسازي ـ خواص مواد ـ متالورژي پودر ـ مواد كامپوزيتي، انرژی‌های نو- عايق‌ها ـ سازه‌های فتوولتائيك و ساير رشته‌هاي ذيربط

هنر و معماری:

معماری ـ شهرسازی ـ نقاشي ـ برنامه ريزی شهری‌ ـ هنرهای تجسمی ـ هنرهای نمايشی ـ کارگردانی ـ موسيقی – داستان نویسی و ساير رشته‌هاي ذيربط

هوافضا:

فناوري‌هاي هوايي، فضايي و ماهواره اي – ديناميك پرواز- سازه‌هاي هوافضايي- پرتاب كننده‌ها- سيستم‌هاي پيشرانه

بالا