K khoff New Member 1390/9/26 #1 ارسال ها 15 لایک ها 1 امتیاز 0 1390/9/26 #1 خواهش میکنم صادقانه جواب بدید!!! به نظرشماآیا آقای علیپورراضی هستندکه ما شهرستانی ها مسائل ویزه ی مرحله2را داشته باشیم وآنها راحل کنیم.(البته ببخشیدوقتتون راگرفتم)
خواهش میکنم صادقانه جواب بدید!!! به نظرشماآیا آقای علیپورراضی هستندکه ما شهرستانی ها مسائل ویزه ی مرحله2را داشته باشیم وآنها راحل کنیم.(البته ببخشیدوقتتون راگرفتم)
goodarz Well-Known Member 1390/9/26 #2 ارسال ها 1,026 لایک ها 1,120 امتیاز 113 1390/9/26 #2 پاسخ : مسایل ویزه khoff گفت خواهش میکنم صادقانه جواب بدید!!! به نظرشماآیا آقای علیپورراضی هستندکه ما شهرستانی ها مسائل ویزه ی مرحله2را داشته باشیم وآنها راحل کنیم.(البته ببخشیدوقتتون راگرفتم) کلیک کنید تا باز شود... به نظر من این سوالو شما اصلا نباید از ما بپرسین, ایشون باید رضایت داشته باشن, نظر ما به چه دردی میخوره؟؟ بهتره این سوالو از خودشون بپرسین, چون این چیزیه که به ایشون مربوطه نه به هیچ کس دیگه ای.
پاسخ : مسایل ویزه khoff گفت خواهش میکنم صادقانه جواب بدید!!! به نظرشماآیا آقای علیپورراضی هستندکه ما شهرستانی ها مسائل ویزه ی مرحله2را داشته باشیم وآنها راحل کنیم.(البته ببخشیدوقتتون راگرفتم) کلیک کنید تا باز شود... به نظر من این سوالو شما اصلا نباید از ما بپرسین, ایشون باید رضایت داشته باشن, نظر ما به چه دردی میخوره؟؟ بهتره این سوالو از خودشون بپرسین, چون این چیزیه که به ایشون مربوطه نه به هیچ کس دیگه ای.
K khoff New Member 1390/9/27 #3 ارسال ها 15 لایک ها 1 امتیاز 0 1390/9/27 #3 پاسخ : مسایل ویزه من منظورم این بودکه اگر خبردارین به من هم خبر بدید.من چه جوری به ایشون دسترسی داشته باشم.
پاسخ : مسایل ویزه من منظورم این بودکه اگر خبردارین به من هم خبر بدید.من چه جوری به ایشون دسترسی داشته باشم.