با سلام
اول باید رو مباحث کتاب تسلط داشت و بعد تک تک آزمایش های شیمی از اول دبیرستان و یه کم هم ذوق شیمیایی لازمه(البته تو مراحل بالاتر)و علاقه که بتونی ایده بزنی در مقابل سوالات جدید و طراحی های آزمایش!
بله فقط سال پیش برگزار نشد
برای مقام اوردن :
1. تسلط کامل رو کتاب درسی و ازمایش ها
2. نمونه سوال های قبلی
3. کمی خلاقیت ( بیشتر تو کشوری لازم میشه فکر کنم:3
بله فقط سال پیش برگزار نشد
برای مقام اوردن :
1. تسلط کامل رو کتاب درسی و ازمایش ها
2. نمونه سوال های قبلی
3. کمی خلاقیت ( بیشتر تو کشوری لازم میشه فکر کنم:3
خلاقیت چی چیه....من از روش تجزیه خارجه کتاب رفتم یارو میگف چیکار میکنی؟ بدش براش نشستم توضیح دادن بنده خدا بدش اومد وگرنه همشو درس نوشته بودم....
بعد مواظب وقت باشین ک من وخ کم نیاوردم ولی ی آدم...موقعه تمیز کردن ظرفا ک من پنج دیقه پیشش انجام داده بودم ظرفاشو با من عوض کرده بود منم سرمیزم ی لحظه نبودم دیدم منفی خوردم.....
ی چیزه دیگه ترازوی من مشکل داشت ب داور گفتم اون گفت لحاظ میکنیم.......ولی چی شد.....خخخخ
خلاقیت چی چیه....من از روش تجزیه خارجه کتاب رفتم یارو میگف چیکار میکنی؟ بدش براش نشستم توضیح دادن بنده خدا بدش اومد وگرنه همشو درس نوشته بودم....
بعد مواظب وقت باشین ک من وخ کم نیاوردم ولی ی آدم...موقعه تمیز کردن ظرفا ک من پنج دیقه پیشش انجام داده بودم ظرفاشو با من عوض کرده بود منم سرمیزم ی لحظه نبودم دیدم منفی خوردم.....
ی چیزه دیگه ترازوی من مشکل داشت ب داور گفتم اون گفت لحاظ میکنیم.......ولی چی شد.....خخخخ