donya.h

New Member
لایک ها
1
سلام من سال اولم وحدود2 ماهه که دارم نجوم میخونم میخواستم از دوستان درمورد ساعات مطالعاتی و نحوه خوندن کمک بگیرم.
من الان دارم مسءله های مرحله اول تمام دوره هارو به همراه مطالعات دیگه ای که دارم حل میکنم ولی تعدادمسءله هایی که توی مثلا1ساعت حل میشه چندان زیاد نیست.
دوستان جوابمو بدید لطفااااا که من میخوام یه طلا با افتخار بگیرم.(اعتماد به سقفو).

fatemeh.zar

New Member
لایک ها
253
پاسخ : مشاوره نجوم

سلام
1- شاید ندانید و در این صورت بهتر است بدانید که اولی ها را به دوره تابستانه راه نمی دهند و بنابراین امسال نمی توانید مدالی بگیرید.
2- بنظر من الان برای شما نه وقت مرحله یک حل کردن است و نه حتی وقت سوال حل کردن.( بجز سوال برای تکمیل یادگیری) الان وقت درس خواندن و یادگرفتن است. و مقداری هم سوال حل کردن برای اینکه مطمئن شوید دارید یاد می گیرید. ریاضی و کروی بخوانید.
3- مگر کنکور است که می گویید تعداد سوالهایی که در 1 ساعت حل می شوند کم است؟؟؟
4- شما هنوز اول راهید. طلا شدن شاید از نظر زمانی دور باشد ولی از نظر احتمال وقوع بعید نیست. افرادی بودند که اعتماد به سقفشون از شما هم بیشتر بود! (خودم!)

Majno0n

Well-Known Member
لایک ها
663

سلام من سال اولم وحدود2 ماهه که دارم نجوم میخونم میخواستم از دوستان درمورد ساعات مطالعاتی و نحوه خوندن کمک بگیرم.
من الان دارم مسءله های مرحله اول تمام دوره هارو به همراه مطالعات دیگه ای که دارم حل میکنم ولی تعدادمسءله هایی که توی مثلا1ساعت حل میشه چندان زیاد نیست.
دوستان جوابمو بدید لطفااااا که من میخوام یه طلا با افتخار بگیرم.(اعتماد به سقفو).
از قدیم گفتن عجله کار شیطون است ! امسال اگه ریاضی تو قوی کنی سال بعد از بچه های دیگه یک سر و گردن بالاتری !!! کروی هم بخونی همراه ریاضی میشه 1 سر و 2 گردن ! :4:
نرم نرم پیش برو ! قوی پیش برو ! استوار پیش برو ! ایشاللا که طلا تو هم میبینیم :)

donya.h

New Member
لایک ها
1

برا ریاضی چی بخونم؟ توماس فقط؟

Majno0n

Well-Known Member
لایک ها
663

برا ریاضی چی بخونم؟ توماس فقط؟
به نظرم شروع کن اگه دیدی راحتی باهاش که فبها ! اگه نه بیا سراغ کتابا دبیرستانی مثلا حسابان سال دوم و سوم و دیف پیش رو بخون اول . بعد برو سراغش .
توماس جلد 1 . قسمت 1 ! فقط مفاهیم حدش شاید برات یه کم ناملموس باشه ! بقیه ش احتمالا اوکی باشی راحت !

astropiad

New Member
لایک ها
37

یه سوال از همه
اگه من ریاضی و فیزیک درس خودمو فول باشمو و برای سال های دیگه رو نخونم برام مشکلی پیش نمیاد؟

Majno0n

Well-Known Member
لایک ها
663

یه سوال از همه
اگه من ریاضی و فیزیک درس خودمو فول باشمو و برای سال های دیگه رو نخونم برام مشکلی پیش نمیاد؟
ینی بدون خوندن ریاضی سالای بالاتر مستقیم بری سر توماس ؟

donya.h

New Member
لایک ها
1

ینی من سال اول کامل وقتمو بذارم رو ریاضی؟وشاید یکم کروی؟فقط؟
راستی یه سوال مهم دوستانی که مدال دارند یا تجربه!شماسال اول بودید روزانه حدودا چقد وقت میزاشتید واسه المپ؟یابهتربگم بنظرتون باید چقدر وقت بذارم سال اول؟

Majno0n

Well-Known Member
لایک ها
663

ینی من سال اول کامل وقتمو بذارم رو ریاضی؟وشاید یکم کروی؟فقط؟
راستی یه سوال مهم دوستانی که مدال دارند یا تجربه!شماسال اول بودید روزانه حدودا چقد وقت میزاشتید واسه المپ؟یابهتربگم بنظرتون باید چقدر وقت بذارم سال اول؟
به نظر من یک سال اول پر بار یعنی آشنایی با یه سری مفاهیم کلی نجومی (که با خوندن کتابی مثل نجوم دینامیکی یا نجوم به زبان ساده حاصل میشه ) ! ریاضیات خیلی خوب ! کروی تا حد نسبتا خوب ! اخترفیزیک ابتدایی (مثل قدر و مفاهیم تابش و اینا) ! فیزیک سال اول و دوم دبیرستان اگه دلت خواست !
من سال اول المپیاد ریاضی می خوندم :4: تو یه جور وقت بذار که بت فشار نیاد و زده نشی ! یه وقتی رو در نظر بگیر ولی خودتو عادت بده که هر روز همین مقدار رو بخونی ! کلا سال اول
سعی کن لذت ببری از زندگی و چیزای عمومی نجوم و همزمان پایه های ریاضی تو قوی کنی :) سال اول سالی نیس که بچه بخواد سخت بگیره به خودش . محض حال کردن برو سر المپ

لایک ها
841

سلام،

یه نکته ای در مورد سهمیه های جدید مدال هم ذکر کنم! (جایی پیدا نکردم که اینو بگم)
من راجع به سهمیه ها از باشگاه اطلاعاتی گرفتم و گفتن که سهمیه مدال های نقره و برنز در کنکور به 10 درصد کاهش یافته و سهمیه طلا هم تغییر نکرده. (معاف از کنکور)

راستی راجع به ساعات مطالعه سال اول بگم که کلا من سال اول چیزی نخوندم و فقط یه رصد رفتیم که تقریبا ابری شد. اصولا سال اول برای فرا گرفتن مفاهیم پایه وقت بسیار مناسبیه.

donya.h

New Member
لایک ها
1

سلام دوستان .اگه کسی هس اینجا ک خودش داره بدون استاد و کلاس میخونه بگه ک چجوری میخونه و موفقه آیا و اصن میشه خوند اونجوری¿یا اگه کسیو میشناسید ک بدون استاد و کلاس مدال شده باشه بگید ک چجوری خونده¡

بالا