Danialkh

New Member
لایک ها
22
سلام به همه برو بچه های شیمی
خب من سال دوم هستم و یک سال برای المپیاد شروع کردم به خوندن..مورتیمر رو تموم کردم مسائل برگزیده و چگونه مسائل به علاوه 2000 مسئله رو هم کامل تموم کردم و چندتا کتاب جدید دیگه هست که بهم معرفی کردن سر کلاس های المپیاد شیمی که دارم کار میکنم
در حال حاضر من تمام آزمون های مرحله اول المپیاد شیمی از سال 82 تا 89 رو با درصد بالای 95 که یکی رو هم 100 زدم حل کردم...
میخواستم ببینم وضعیتم الان چه جوریاس؟؟!!

اگه امسال که دوم هستم مرحله اول قبول بشم میتونم مرحله دوم رو شرکت کنم یا نه؟ چون من تو یه تاپیکی دیدم که نوشته بودن ازمایشی میشه شرکت کرد ولی 40 نفر فقط سوم هستن... اگر میشه تکلیف چیه چون اگه به امید مدرسه بخوام بمونم که بخواد کاری بکنه قطعا به هیچ جا نمیرسم!!!

Tnx so much

لایک ها
149
پاسخ : مشاوره و چند سوال

شما وضعیتت خوبه...فقط به میزان خوندن توجه نکن به کیفیت خوندنت توجه کن....الانم اگه همینا رو دوره کنی برات بهتره...بعد از امتحانا ی ترم برو سراغ کتابای دیگه...

لایک ها
326

مرحله دوم هماگه حتی 100 هم بزنی چون دوم هستی باز قبول نمیشی . همون طور که مهدی گفت شروع به خوندن کن .

Danialkh

New Member
لایک ها
22

کرج چه قدر المپیادی داره!! به به
خوب میتونم مرحله دوم شرکت کنم یا نه؟؟ مهم نیست قبول بشم یا نه..ازمایشی میشه؟

لایک ها
149

نمیتونی فقط جنبه ی اینو داره که با فضای امتحان آشنا بشی...

Danialkh

New Member
لایک ها
22

منم منظورم همون بود.... آخه قبلا میگفتن حتی آزمایشی هم نمیتونم شرکت کنم...اون وقت اگه شرکت کنم ازمایشی کارنامه ای چیزی میدن بفهمیم چه کاره ایم؟

لایک ها
326

آزمایشی میشه

scorpio

New Member
لایک ها
26

تا اون جایی که من میدونم کارنامه ای نیست فقط اسامی افراد را با دسته بندی شهرشان اعلام می کنن...اینا که مهم نیست اصل قضیه رو یچسب!!!:117: برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مربوط به اینجور چیزا برو یا از اساتید سایت بپرس

لایک ها
149

نه خیر مرحله 2 اصلا برگت صحیح نمیشه...

avogadro

New Member
لایک ها
167

الان که مهم نیست قبول شی یا نه!!!!
به نظرم از یک کسی که تو این کار تجربه داره می تونی بپرسی که در ادامه چی کار کنی!!!
مثل آقای توکلی که راهبر هستند

راستی تو احیانا از بچه های سلطانی نیستی؟؟؟

Danialkh

New Member
لایک ها
22

آره.. من از برو بچه های سلطانی ام.....
معلمای المپیادم هم که عالین!!

بالا