مشکل در ثبت نام برای المپیاد 1393

fatimaj

New Member
لایک ها
123
سلام دوستان.
همونطور میدونید برای ثبت نام تا چهارم وقت داریم اما توی سایت سناد که میرم نمیدونم از کجا باید برای المپیاد ثبت نام کنم. توی بخش ثبت نامش هم اطلاعات دانش اموزیمو نمیگیره ( نکنه بی هویتم !؟:204:

میشه راهنماییم کنید؟
ممنون

saiedeh

New Member
لایک ها
180
پاسخ : مشکل در ثبت نام برای المپیاد

کلا سایتشون مشکل داره!سال تولد بابام رو نوشته هزاروسیصد بعد هیچ جا برای ویرایش هم نداره!!البته اطلاعات والدین مهم نیست ! حالا اینا به کنار سایت همش نوشته مهلت ثبتنام به اتمام رسیده و همه ی گزینه های ثبت نام بسته شدن!واقعا امسال مسئولین دارن فوق العاده برنامه ریزی میکنن!!!!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

شما باید ستون سمت راست برید و ورود والدین و دانش اموز رو انتخاب کنید . بعد ش.ش و عدد و ... رو میخواد که وارد کنید اطلاعاتتون رو میاره .

minoo.om

New Member
لایک ها
17

کلا سایتشون مشکل داره!سال تولد بابام رو نوشته هزاروسیصد بعد هیچ جا برای ویرایش هم نداره!!البته اطلاعات والدین مهم نیست ! حالا اینا به کنار سایت همش نوشته مهلت ثبتنام به اتمام رسیده و همه ی گزینه های ثبت نام بسته شدن!واقعا امسال مسئولین دارن فوق العاده برنامه ریزی میکنن!!!!

شما باید ستون سمت راست برید و ورود والدین و دانش اموز رو انتخاب کنید . بعد ش.ش و عدد و ... رو میخواد که وارد کنید اطلاعاتتون رو میاره .
واس منم اول گفت مهلت ثبت نام تمومه ولی بعداز۳ساعت ردیف شد
اگه از مدرسه ثبت نام کنین اطلاعات درست بالا میاد

ناطق1

New Member
لایک ها
22

من هر چی می نویسم میگه (اطلاعات شناسنامه ای وارد شده با اطلاعات ثبت شده در سامانه مغایرت دارد
  • چنانچه از صحت اطلاعات وارد شده مطمئن هستید، برای تصحیح اطلاعات ثبت شده در سامانه، از طریق مدرسه اقدام فرمایید) نمی دونم چی کار کنم ؟ باید از قبل جایی ثبت نام کنم؟

ma.biolife

New Member
لایک ها
357

من هر چی می نویسم میگه (اطلاعات شناسنامه ای وارد شده با اطلاعات ثبت شده در سامانه مغایرت دارد
  • چنانچه از صحت اطلاعات وارد شده مطمئن هستید، برای تصحیح اطلاعات ثبت شده در سامانه، از طریق مدرسه اقدام فرمایید) نمی دونم چی کار کنم ؟ باید از قبل جایی ثبت نام کنم؟
باید سری عددی و حروفی شناسنامه قبلی تون یعنی شناسنمه بی عکس رو وارد کنید.میتونید از مدرسه بگیرید.

saiedeh

New Member
لایک ها
180

بچه ها اطلاعات والدین که مهم نیست؟!!!

saiedeh

New Member
لایک ها
180

با درود!
ینی چی؟:185:
اصن چه معنی داری شناسنامه قبلی؟ خیر سرشون اسمش رو گذاشتن سامانه!! من که شناسنامه عوض کردم و مدرسه هم اطلاعاتی نداره چه کنم؟؟
20 تومن پول گرفتن از ما آخرش باید حسرت شناسنامه قبلی رو داشته باشیم؟
مملکته آخه؟ میخوان برن تو رده کشور های صنعتی!! نشسته پشت میزش لنگاش رو میز، کمک که نمیکنه هیچ سنگم میندازه جلو پای جوونا! باز خوبه یه کم پیشرفتی که داشتیم هم مدیون جووناست!
اسمشو گذاشتن مملکت اسلامی اونوخ حقوق میلیونی میگیره و پشت میزش خوابه اونور یه کارمند تحصیل کرده سگ دو میزنه و تو اجاره خونش مونده!! کو عدالت اسلامی؟؟
(اعصابم خورد بود وقتی اینو شنیدم خودمو کلا خالی کردم)
و کاش فقط مشکلات به همین جا ختم میشد......هنوز خیلی مونده تا اوج فجایع مملکت رو درک کنیم!و همینهاست که نوابغمون رو یکی یکی جلوی چشمانمون دارن تلف میشن توی مملکتی که کوچکترین حمایتی از نوابغ نمیشه! چه مقدار حقوق بهشون تعلق میگیره؟!برای طرح هاشون مگر چقدر حمایت میشن؟!اما بچه ها ببینید کجان از جنس دکتر حسابی هایی که توی مملکت موندن با همه ی مشکلات!نباید بزاریم این مشکلها اینقدر زود عصبانیمون کنه!حق میدم چون خودم هم واقعا از وضع باشگاه و المپیاد و ثبت نام ناراضیم اما به نظرتون چاره ای هست؟!!خودمون باید تغییذ بدیم ......

sohrab.rz

New Member
لایک ها
49

سلام دوستان.
همونطور میدونید برای ثبت نام تا چهارم وقت داریم اما توی سایت سناد که میرم نمیدونم از کجا باید برای المپیاد ثبت نام کنم. توی بخش ثبت نامش هم اطلاعات دانش اموزیمو نمیگیره ( نکنه بی هویتم !؟:204:

میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
زیاد خودتو مشقول نکن... بگو مدرستون ثبت نام کنه ... بی درد سر...

ma.biolife

New Member
لایک ها
357

همه تونو به ارامش دعوت میکنم ، از طرف سامانه ازتون عذر میخوام،بیچاره نفهمیده،بچگی کرده!!!
خب برادر من هنوز خیلی ها همسن شما شناسنامه شون همون قبلیه و عوض نشده این اطلاعاتم ماله دوران طفولیت هست این که نمیتونه بیاد یکی یکی بپرسه خانم فلانی یا اقای فلانی تو شناسنامه تو عوض کردی؟؟عوض کردی بگو بنویسم، حالا شما فعلا دنبال قدیمیه باشید.

Wight

New Member
لایک ها
888

راستی شاید مدرستون کپی شناسنامتون رو داشته باشه...

3n@t0r

New Member
لایک ها
19

همه تونو به ارامش دعوت میکنم ، از طرف سامانه ازتون عذر میخوام،بیچاره نفهمیده،بچگی کرده!!!
خب برادر من هنوز خیلی ها همسن شما شناسنامه شون همون قبلیه و عوض نشده این اطلاعاتم ماله دوران طفولیت هست این که نمیتونه بیاد یکی یکی بپرسه خانم فلانی یا اقای فلانی تو شناسنامه تو عوض کردی؟؟عوض کردی بگو بنویسم، حالا شما فعلا دنبال قدیمیه باشید.
فعلا که در به در دنبالشم!
فقط یه مورد اینکه واقعا برای ثبت احوال سخته که اطلاعاتی که به این ها میده رو تغییر بده؟ یعنی وقتی با تغییر شناسنامه، سریال و ... تغییر کرد، اطلاعات به روز بشن؟ چه نیازی به این هست که از هر فرد پرسیده بشه؟؟ یعنی تو این یک ماه و نیم که فردو نگه داشتن فرصتش نبود؟

:197:

fatimaj

New Member
لایک ها
123

باید از مدرسه ثبت نام کنید.تمام بچه های المپیاد مدرسه ما همین مشکلو داشتن.

و کاش فقط مشکلات به همین جا ختم میشد......هنوز خیلی مونده تا اوج فجایع مملکت رو درک کنیم!و همینهاست که نوابغمون رو یکی یکی جلوی چشمانمون دارن تلف میشن توی مملکتی که کوچکترین حمایتی از نوابغ نمیشه! چه مقدار حقوق بهشون تعلق میگیره؟!برای طرح هاشون مگر چقدر حمایت میشن؟!اما بچه ها ببینید کجان از جنس دکتر حسابی هایی که توی مملکت موندن با همه ی مشکلات!نباید بزاریم این مشکلها اینقدر زود عصبانیمون کنه!حق میدم چون خودم هم واقعا از وضع باشگاه و المپیاد و ثبت نام ناراضیم اما به نظرتون چاره ای هست؟!!خودمون باید تغییذ بدیم ......

واقعا دریغ از یک جو حمایت.
جوونای قدیم این وضعو واسه ما ساختن. انشالله ما وضع بهتری بسازیم چون کم کم ساخت اینده داره میرسه دست ما.

ناطق1

New Member
لایک ها
22
پاسخ : مشکل در ثبت نام برای المپیاد 1393

سلام به دوستان خفن المپیادی . :8: میگم از کجا باید کارت ورود به جلسه رو بگیری ؟ یا اصلا نیاز نداره؟!!

بالا