مشکل من با سایت کتاب کمپبل زبان اصلی

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
سلام دوستان
خسته نباشید
به کمک دوستان زیستی نیاز دارم
تو سایت masteringbiology.com من هر چقدر نام کاربری و رمز رو وارد میکنم نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم
زمان المپ زیست خیلی سر میزدم بخاطر نیازی که به امکاناتش داشتم ولی الان حدود یک سالی میشه که ازش استفاده ای نکردم الان چند وقتیه که میخوام وارد حساب کاربریم بشم ولی مدام ارور میده و نمیشه.چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم.دوستانی که از این سایت استفاده میکنن لطفا راهنماییم کنید

BiotechMania

New Member
لایک ها
253
پاسخ : مشکل من با سایت کتاب کمپبل زبان اصلی

سلام دوستان
خسته نباشید
به کمک دوستان زیستی نیاز دارم
تو سایت masteringbiology.com من هر چقدر نام کاربری و رمز رو وارد میکنم نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم
زمان المپ زیست خیلی سر میزدم بخاطر نیازی که به امکاناتش داشتم ولی الان حدود یک سالی میشه که ازش استفاده ای نکردم الان چند وقتیه که میخوام وارد حساب کاربریم بشم ولی مدام ارور میده و نمیشه.چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم.دوستانی که از این سایت استفاده میکنن لطفا راهنماییم کنید
سلام..
والا خوب شما چند سال پیش access code تون رو وارد کرده بودین؟؟!!؟!
افرادی که تقریبا 2 سال پیش تو سایت کمپبل عضو شده بودن الان دیگه باید اعتبارشون تموم شده باشه که من خودم جزو این افراد هستم!و بسیاری کار ناتمام داشتم اونجا..
البته چون با آی پی ایرانی ثبت نام کرده بودم..ولی تا جایی که یادمه گفته بودن تا 5 سال میتونم استفاده کنم!!ولی به دلایل تحریم ها این 3 سالش ظاهرا کم شده!!
با این شرایط اگه شما حداکثر 2 سال یا 5 سال از وارد کردن اون کدتون نگذشته میتونید استفاده کنین..
ولی اگه خیلی ضروری هست براتون میتونین دوباره کد رو بخرین..که باید master card یا visa card داشته باشین و هنگام وارد کردن اون کارتها هنگام خرید دقت کنین که به هیچ عنوان باآی پی ایرانی نزنینش!!!
اگه خواستین میتونم بگم چطوری میتونین مستر کارت یا ویزا کارت داشته باشین..
یه شماره ای هم دارم ازشون که اگه خواستین میتونم بدم با خودشون هم صحبت کنین.

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361

سلام..
والا خوب شما چند سال پیش access code تون رو وارد کرده بودین؟؟!!؟!
افرادی که تقریبا 2 سال پیش تو سایت کمپبل عضو شده بودن الان دیگه باید اعتبارشون تموم شده باشه که من خودم جزو این افراد هستم!و بسیاری کار ناتمام داشتم اونجا..
البته چون با آی پی ایرانی ثبت نام کرده بودم..ولی تا جایی که یادمه گفته بودن تا 5 سال میتونم استفاده کنم!!ولی به دلایل تحریم ها این 3 سالش ظاهرا کم شده!!
با این شرایط اگه شما حداکثر 2 سال یا 5 سال از وارد کردن اون کدتون نگذشته میتونید استفاده کنین..
ولی اگه خیلی ضروری هست براتون میتونین دوباره کد رو بخرین..که باید master card یا visa card داشته باشین و هنگام وارد کردن اون کارتها هنگام خرید دقت کنین که به هیچ عنوان باآی پی ایرانی نزنینش!!!
اگه خواستین میتونم بگم چطوری میتونین مستر کارت یا ویزا کارت داشته باشین..
یه شماره ای هم دارم ازشون که اگه خواستین میتونم بدم با خودشون هم صحبت کنین
.
بینهایت ممنونم بایت پاسخ
کد رو حدود سه سال پیش

اگر راهنماییم کنید ممنونم میشم
بازم بینهایت ممنونم

آخرین ویرایش توسط مدیر

BiotechMania

New Member
لایک ها
253

خواهش ميكنم..خب ميدونين كه الان قيمت كتاب به علت تورم جهاني خيلي كذاشته روش!من 2سال بيش صدوده هزار خريده بودمش كه الان فك كنم شده دويست و خورده اي!تازه شما اكه بخوايد از خودشون به نرخ دلار بخرين و اونم با ارزشي كه بول ايران داره ديكه واويلا!!!١

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361

من حول حوش 54 خریدم.حدود فکر کنم 4.3سال پیش...مگه برای رفتن به سایت و داشتن کد و... باید دوباره کتاب رو بخرم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

BiotechMania

New Member
لایک ها
253

خيلي خيلي شرمنده!من الان با كوشي اومدم سرعتش اصلا خوب نيست،اجازه بدين عصري صحبت كنيم..اونشو دقيق نميدونم ولي فكر كنم خب ارزش اون كتاب از نظر اونها به همون كدشه!!كه منطقيه كه كم و كسري از قيمت خود كتاب نداشته باشه!!باز اجازه بدين عصري يا فردا يه صحبتي كنم بكم بهتون

BiotechMania

New Member
لایک ها
253

سلام مجدد!
من قیمت کد رو و کلا بقیه ی محصولاتی که توی اول کتاب نوشته رو پیدا کردم..
اون کد حدودای 65 دلار اینا هست..اگه مایل به خریدش هستین..من خودم تجربه ی چندانی توی خرید از کشورهای خارجی ندارم ولی میتونم به برادرم بگم بیاد براتون توضیح بده..

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361

بینهایت بابت جواب ممنونم
ماشالله چقدر رفته بالا در عرض 2.3سال...
بینهایت ممنونم پس باید دوباره یه کد جدید بخرم تا بتونم از مطالب سایت استفاده کنم.در مورد نحوه ی خرید مشکلی نیست.بینهایت باز هم ممنونم

بالا