Mohammadjj

Active Member
لایک ها
119
سلام دوستان من چنتا مشکل دارم میگم اونایی که خیلی وقته با فیزیک دست و پنجه نرم می کنند جواب بدند.

اول این من مثلا تو خوندن مکانیک فرمول ها و اثباتها رو اکثرا یادم میره اما مفاهیمش یادم میمونه. به نظر شما باید چی کار کنم؟

یکی دیگه این که دوره درسی به درد ما میخوره یا نه ؟ اگه میخوره چه سوال هاییش ؟ کلا برای حل مسئله دوره اول چی خوبه ؟

البته دوتا دیگه هم بود یادم رفته حالا اینا جوابش رو بگیرم.

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
پاسخ : مشکل من در خواندن فیزیک

تمرین تمرین تمرین

Aref Physics

New Member
لایک ها
224

بله فقط باحل سوال میتونید تسلط داشته باشید

فقط فقط فقط...

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

اگه فرمول ها هم یادتون میره نیاز نیست سوالای سخت حل کنید با سوالا و حتی تستای ساده شروع کنید تا فرمولا تو ذهنتون تثبیت بشه!

Mohammadjj

Active Member
لایک ها
119

ممنون ازاینکه جواب دادید.
البته من بعد از تمام شدن هر فصل در کتاب هالیدی مشغول به حل سوالات فرد میشم که حدود 30 تا در هر فصل میشه اما میدونم کافی نیست. در کل من فکر میکنم تمام مشکلات و سردرگمی من به خاطر نداشتن برنامه صحیح هست که بتونه من رو مدیریت کنه تا چم و خم کار دستم بیاد. من خیلی دنبال یک نفر ماهر و حرفه ای گشتم که لطفی در حق من بیچاره میکرد حداقل به عنوان یک معلم از راه دور من رو راهنمایی کنه و از این قبیل کارا. اما پیدا نکردم حالا چه از تلفن که خوب میشد و یا حتی اینترنت اما نشد که نشد این بود خودم پا تو راه گذاشتم و مسلما با مشکلاتی مواجه شدم مثلا من اول دبیرستان تو ورود عملکرد خوبی نداشتم اما با مشاوره که چجوری باید تو دبیرستان چی کار کنم تو یک سال چم و خم کار دستم اومد بعد سال بعد جوری شد معلم ها تو ترم اول موندن نفر اول! البته نا گفته نماند که به دلایلی و مشکلاتی برام پیش اومد و مشکلاتی که تو ترم دوم با معلم ها پیدا کردم معدلم کاهش پیدا کرد البته ربطی به موضوع نداره.البته شاید برای همه پیش میاد اما......... هی چی بگم. به هر حال ممنون خیلی کمک کردید سعی میکنم تمرینم رو ببرم بالا.

راستی یک سوال دیگه تا یادم اومد بپرسم: شما که خیلی ماشاءالله دیگه حرفه ای هستید تو مسائلی مثل فیزیک هالیدی اشتباه میکردید؟:224:!!! خوب چجوری باهاش برخورد میکردید و یا حتی برخورد میکنید؟
راستش من بعضی وقتا که اشتباه میکنم اینقدر نناراحت میشم اصلا شک میکنم که به درد فیزیک بخورم. البته اشتباهات من بیشتر سوتی هست تا اشتباه مثل یادم رفت در 1000 ضرب کنم از این قبیل بی دقتی ها. البته من کلی گفتم.

بازم ممنون که جواب دادید .خیلی کمک بزرگی کردید.:89:

Aref Physics

New Member
لایک ها
224

من دارم میرم دوم و هالیدی جلد یک رو خوندم و مسئله هاش رو فقط سه ستاره هاش رو حلیدم.

درباره بی دقتی بدونید که خیلی چیز عجیبی نیست چند تا نکته رو به یاد داشته باشید اول اینکه سعی کنید همیشه پارامتری برید جلو که اخر تحلیل ابعادی کنید

دوم اینکه تو سوالاتی که واستون مهمتره سعی کنید راه حل تون رو چند بار بچکید و سوم اینکه قبل حل مسئله خوب فکر کنید و عجله نداشته باشید

مطمئن باشید هر اتفاقی که بیوفته شما موفقید

یاحق...

بالا