مطالب جالب شیمی

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190
[FONT=&amp]اطلاعات جالبی در مورد جیوه[/FONT]
[FONT=&amp]بیشترین معادن جیوه دنیا در اسپانیا و ایتالیاست و مهمترین سنگ معدن آن سینابار یا سولفور جیوه است با گوگرد و هالوژنها ترکیب می شود اما با اسیدها به جز اسیدنیتریک بی اثر است جیوه و ترکیبات آن توسط پوست و بلعیدن و تنفس جذب بدن می شود ماکسیمم مقدار مجاز بخار جیوه در هوای محیط کار10 میلی گرم در متر مکعب و ماکسیمم مقدار جیوه مجاز موجود در ادرار 3 میلی گرم در لیتر است کلیه ها نقش مهمی در دفع جیوه از راه ادراری دارند ضمن اینکه بیشترین تجمع جیوه در اعضای بدن نیز در کلیه هاست.[/FONT]

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190
پاسخ : مطالب جالب شیمی

[FONT=&amp]آیا آرد (آرد گندم) میتواند منفجر شود؟[/FONT]
[FONT=&amp]همه میدانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و میدانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است یعنی از به هم پیوستن زنجیره ی مولکولهای شکر . هر کسی که تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند )را آتش زده باشد میداند که شکر براحتی میسوزد , پس آرد هم میتواند.آرد و خیلی از کربوهیدراتهای دیگر میتواند آتش بگیرند وقتی آنها در هوا بحالت گرد و غبار وجود دارد .فقط کافیه در هر متر مکعب 50 گرم یا بیشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود. ذره های آرد آنقدر کوچک هستند که فورا میسوزند. وقتی یک ذره بسوزد بقیه ذره های نزدیکش را هم روشن میکند و [/FONT][FONT=&amp]آ[/FONT][FONT=&amp]نوقت شعله بوجود آمده تمام ابر آرد را شعله ور کرده و منفجر میشود. تقریبا هر کربوهیدرات بصورت گرد و غبار وقتی مشتعل شود منفجر خواهد شد .در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یک جرقه یا یک منبع گرما باعت انفجار و اتش سوزی میشود.[/FONT]

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190

سلام

اگر شما هم موضوع جالب در مورد شیمی دارید قرار بدید . خیلی ممنون

موفق باشید.:eek:

لایک ها
326

دوست من کاش از تاپیک گذشته این موضوع استفاده میکردی و تاپیک جدیدی باز نمیکردی ....موفق باشید

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190

سلام
بگین کجاست من این تایپیک رو حذف کنم یه تایپیک دیگه اونجا بذارم

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152