مطالعه نه با اعمال شاقه!!

artemishia

New Member
لایک ها
7
عادت های غلط مطالعاتی

[align=justify:8df4b50242]1.کتاب روی!!
لغت فوق از ترکیب دو کلمه ی کتاب خواندن و راه رفتن به دست امده و این عادت غلط مطالعه باعث خستگی زود هنگام شما و پائین امدن بازده ی مطالعاتی تان می شود!!
فراموش نکنید اگر این شیوه مفید بو قطعا تا امروز حداقل یک بار هم که شده یک قهرمان پیاده روی ماراتن رتبه ی اول تا سوم کنکور را به دست می اورد!!

2.مطالعه در کنار جومونگ و امن هوتپ!!
مطالعه در کنار وسایل صوتی و تصویری هم از افت های مطالعه ی صحیح است و باعث می شود مغز بالاخره سر در نیاورد که امن هوتپ برای به دست اوردن اسیدهای امینه تلاش می کرد یا قصد دیگری داشت!!
و اصولا جومونگ تخت جمشید را اتش زد یا از پاپوش های تسو بود و خواسته ننگ تاریخی را به اسم او تمام کند...

3.در پس اینه طوطی صفتم داشته اند...
اگر روش مطاله ی طوطی ها(معروف به روش طوطی وار ) مثمر ثمر بود و نتیجه می داد!!
تا به حال حداقل یک طوطی تحصیل کرده در یک جای دنیا مشاهده می شد...
اما از ان جا که این روش مطالعاتی(حفظ کردن مطالب بدون دریافت معانی ان ها) از بیخ غلط است حتی خود طوطی ها هم به ان عمل نمی کنند و همان طور که حتما در قصه ی طوطی بازرگان خوانده اید می دانید که طوطی ها هم سالهاست به روش های مفهومی و انتقال پیام از روش های درک متقابل عمل می کنند...

4.چه سری چه دمی عجب پایی...
به گواهی تاریخ اولیت قربانی صدای بلند کلاغی بوده که پنیرش را از دست داده و نه تنها گرسنه مانده بلکه قرن هاست حکایت گول مالیده به سرش در هر کوی و برزن و کتاب درسی ای روایت می شود بلند درس خواندن دروس هنگام مطالعه برای دانش اموزان و داوطلبان همان قدر مضر است که برای کلاغ بی نوای قصه ی ما ضرر داشت...
صامت خوانی نه تنها بازده ی مطالعاتی شما را افزایش می دهد !! بلکه باعث می شود زبانم لال از بلند خوانی و اثرات جانبی ان قصه ی معروف دیگری به نام "داوطلب جیغ جیغو وکنکور "به وجود بیاید...

5.فضای لا یتناهی مطالعه...
نوع فضای مطالعه هم در افزایش بازدهی مطالعه بسیار موثر است...
1.استفاده از رنگ های ارامش بخش در فضای مطالعه می تواند اثر مثبتی داشته باشد...

2.نور: استفاده از نور مناسب باعث جلوگیری از خستگی چشم ها در حین مطالعه می شود
بعضی افراد که عادت به مطالعه با نور زیاد:
( خواندن کتاب زیر نور افکن های ورزشگاه ازادی .سه قدمی خورشید.زیر لامپ های مدادی مغازه ی میوه فروشی و...)
یا نور کم:
(مطالعه ی رمانتیک زیر نور مهتاب. مطالع زیر نو کم کرم شب تاب و مطالعه زیر نور شمع و...) دارند ...
خیلی زود از مطالعه خسته می شوندو عطای مطالعه را به لقایش می بخشند...

می دونم همه تون اینا رو می دونید ولی گفتم بذار یاداوری شه براتون امیدوارم که مفید باشه !!:p :p
"برگرفته از ویژه نامه ی مرور اخر"[/align:8df4b50242]

mshf

New Member
لایک ها
10
اره من راه میرفتم بد بود خسته میشدم اما مفهومی بخونید ولی شاید بتزم نتیجه نده

kavosh

New Member
لایک ها
75
کتاب روی !

من همیشه به شیوه‌ی کتاب روی درس می‌خونم! اما اونقدری طول نمی‌کشه که خسته شم!!
بازده هم بالاست!!!

nava

New Member
لایک ها
16
منم با کاوش موافقم شیوه ی کتاب روی اون قدرام بد نیست :) !!!!اصلا بعضی از درسا هستن مثل دین وزندگی که باید با شیوه ی کتابروی خوند

artemishia

New Member
لایک ها
7
سلام ...
ببینید اینا عادت های غلطه درس خوندنه...
من که ننوشتم فقط زحمت تایپشو واسه تون کشیدم !!
این نظره کارشناساس حالا شما دوس دارید اصلا با دویدن درس بخونید هر جور راحتید!! اجباری نیست اختیاریه!! :)

mshf

New Member
لایک ها
10
به نطرم برا اولین بار باید حتما نشست ولی وقتی برا خودت توضیح میدی شاید راه بری بد نباشه اما نشسته بهتره بنابراین وقتی برنامه ریزی میکنید برعکس هر حالتی که درس میخونید رفتار کنید تا شرطی بشید و تمرکز داشته باشید

Ali007

New Member
لایک ها
70
به نظر من فقط باید انگیزه داشت و خوند!همین
من همیشه 15 دقیقه قبل مطالعه کتابای موفقیت و تمرکز میخونم تا انگیزم به شدت بره بالا!
اگه این تدارکو نبینم زیاد چیزی نصیبم نمی شه.(چون انگیزه لازم رو کسب نمی کنم!)
تمرکز،تمرکز،تمرکز
انگیزه،انگیزه،انگیزه
و در آخر موفقیت......... :twisted:

miladkvr

New Member
لایک ها
841
دوستان عزیز لطفا چندتا از این کتابای موفقیت رو معرفی کنین تا ما هم از برکات این کتابا بهره مند بشیم. منتظر جوابتون هستم 8O

pirate17

New Member
لایک ها
40
artemishia می دونم حق با شماست ولی
خوندن جلو نت و تلوزیون خیلی حال می ده! :x
نمی شه لاقل وقت استراحتو این طوری کنیم؟ :lol:

artemishia

New Member
لایک ها
7
رسا خانوم خب توم کاریو نکن که من میکردم!!
من همیشه تو پذیرایی درس میخوندم جلوی تلویزیون...
اهنگ گوشیم از این ور روشن !!
خودمم می خوندم باهاش... :!:
وسط بحث کردنه خونواده اظهار نظر خودمو میکردم...
تا کسی تلفن زنگ میزد اولین زنگ برش میداشتم!!
اسمس می فرستادم در احین این کارا داشتم درسم می خوندم بازده م فک میکردم 120 درصده...
سرخوش بودم... اون لحظه شاید حالیم میشد ولی بعد خیلی زود فراموش میشه!! باور کن...من تا همین امسالم این جوری درس خوندم و شاید تا سال سوم موفق بودم اما تو سال پیش اثرات منفیشو دیدم بهنظره من که توصیه نمیشه!! نمیدونم حالا خود دانی!! :)

mahsa-f

New Member
لایک ها
36
milad_imo09 گفت
دوستان عزیز لطفا چندتا از این کتابای موفقیت رو معرفی کنین تا ما هم از برکات این کتابا بهره مند بشیم. منتظر جوابتون هستم 8O
خوب کتابای زیادی هست بستگی به سلیقه ی خودت داره . کتاب یادداشت های یک دوست نوشته ی آنتونی رابینز خیلی به آدم انگیزه میده ولی کلا سری مجموعه ی به سوی کامیابی 6 جلده خیلیم باحاله من با همینا بحرانه المپیادو از سر گذروندم :oops:
راستی 2 هفته نامه ی موفقیت هم خیلی خوبه
اینم یه سری دیگه کتاب :
موفقیت نا محدود در 20 روز نوشته ی آنتونی رابینز
معمار سرنوشت خود باشید / جادوی فکر بزرگ ------->وین دایر
تکنولوزی فکر --------> علیرضا آزمندیان
البته شما یکیشو بخونید من خودم یادداشت های دوست و موفقیت نا محدود در 20 روز رو پیشنهاد میکنم چون متنش یکم خودمونی تره :lol:

Ali007

New Member
لایک ها
70
به نظر من آنتونی رابینز،وین دایر،جک کنفلید و................همشون عالین.ولی من یه توصیه دیگه برا شما دارم(شما اینو بخونین):
مطاله موفق با تمرکز---------------> آقایی حورایی(بابا ایرانیه! :!: )
مشکل امروز ما تمرکز نداشتن روی کار هامونه(به خودتون نگاه کنین ببینین اگه انگیزه ندارین برا اینه که تمرکز ندارین!فقط همین)
تو این کتاب ما تمرکز کردنو یاد می گیرم! چیزی که همیشه فکر میکنیم اونو بلدیم ولی از اون بی بهره ایم! 8O

miladkvr

New Member
لایک ها
841
دوستان عزیز ممنون از لطفتون و معرفی این کتابای عالی. حتما اینا رو تهیه میکنم و میخونم. بازم ممنون :)

بالا