math7

New Member
لایک ها
586
به نام خدا
سلام شاید در بعضی از قسمت های تالار این سوال مطرح شده باشه ولی جوابا پراکنده است و در این تاپیک می خوایم همه ی جوابا رو یه جا جمع کنیم
به نظر شما چه کتابایی برای کنکور ریاضی فیزیک لازمه ؟ از پایه های اول دو سوم و پیش کتاب معرفی کنید واسم انتشارات و نویسنده رو هم بگید . واگه لازم دونستید چند تا رو با هم مقایسه کنید خیلی ممنون از همه

math7

New Member
لایک ها
586
پاسخ : معرفی کتاب به یه کنکوری ریاضی

کسی نخواست شروع بنماید آیا؟

abexamir

New Member
لایک ها
59

از نظر بنده با توجه به اینکه خواهرم هم امسال کنکوری ریاضیه و شناخت خوبی نسبت به کتابا دارم این کتابا رو حتما تهیه کنید:
ریاضی پایه و حسابان و دیف:ریاضی به روش یه رقمی ها،مهندس سینا تقوی انتشارات مزینانی (این کتاب جامعه و هر سه درس داخلش هست)

گسسته و جبر:ریاضیات گسسته (سفید-نارنجی)،محمدحسین متولی انتشارات نشر الگو (البته این کتاب فقط برا گسسته است اما از اونجایی که تقریبا تمام مباحث جبر تو گسسته هست و این کتابم از پایه توضیح داده نیازی نیست برا جبر کتاب جدا بخرید)

هندسه 1و2:هندسه پایه،رسول حاجی زاده انتشارات خوشخوان

شیمی ها هم که معلومه:کتاب ها مبتکران،مهندس بهمن بازرگانی

فیزیک:اگه زیاد وقت دارید میتونید از کتاب های "مبتکران،مهندس غلامعلی محمود زاده" یا کتاب های "نشر الگو،مهندس سیروس یعقوبی" که برای همه ی پایه ها هستن استفاده کنید اگرم وقت ندارید کتاب های آبی کانون رو درس نامه هاشو بخونید و بعد تستاش(همه یا یک در میون)رو بزنید.

عمومی ها رو هم کتاب درسی رو دقیق بخونید کفایت میکنه(حتی اگه تست هم نزنید)اما اگه وقت زیادی داشتید و خواستید کار کنید این کتابا رو تهیه کنید:
کتاب جامع ادبیات و زبان فارسی،علیرضا عبدالمحمدی انتشارات نشر الگو
فوت و فن عربی،محمد برغمدی،انتشارات خیلی سبز

* بحث مهم و دشوار تو ادبیات هم قرابت معنایی هست که پیشنهاد میکنم کتاب قرابت معنایی نشر الگو رو برای اونا مطالعه کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

farhad2009

New Member
لایک ها
125

سلام سال نو همگی مبارک ....
خوب اینکه میگید نظرات متفاوت و پراکنده گفته شده بخاطر اینه که دوستان هرکی با یه کتابی از اول شروع کرده و ازش خوشش اومده و ادامه داده باهاش من با توجه به درصدام کتابایی رو معرفی میکنم:
فیزیک 72% خوب من فقط کتاب فیزیک پایه گاج و کتاب فیزیک پیش دانشگاهی گاجو خوندم .... همین و به تعداد زیادی هم تست زدم و تستای فیزیک دوره های تست کنکور ازمایشی گزینه 2 سالهای 88-89و 89-90 و 90-91 رو هم زدم تستاش خیلی قشنگ و خوب بودن .....(البته فیزیک تو همه مبحثاش اولین عامل واسه موفقیت علاقه هست)
در مورد ریاضی 50% زدم بهتره دوستان دیگخ نظر بدنن اگر نبود میام و میگم:
در مورد شیمی 71% خوب اینکه من سطح علمیم برا شیمی واقعا 70 بود یا نه 100 بود باهاس بگمی نه خوب شاید 100 نبود ولی 95 بود به هرحال یه سری بی دقتی در محاسبه و ... باعث شد تا 70 بزنم بگذریم ولی اگر تونستید به نظرم درسنامه های بهمنو بخونید و خود کتاب درسیو به کررات و در اخر هم فقط تستایه سراسری داخل و خارج کشور دو رشته ریاضی و تجربی کافیه!!!!!!
عمومی هم بنده به شدت با نظر دوستم مخالفم چون نظرم اینه که هر داوطلبی اول باید تو کتاب خوندش یه سیاست کلی داشته باشه و نهایتا در هر کتاب یه سیاست خاصو دنبال کنه خوب حالا یعنی چی :
مثلا من تو دین و زندگی میدونستم درس 6 دین و زندگی پیش هر سال داره ازش سوال میاد یا حتی فصل 14 دینی 2 همواره هر سال سوال بوده خوب من دیوانه ام که بیام درس 1 دینی 2 یا حالا مثلا دروس 15 و 16 دینی 3 رو به همون اندازه روش وقت بذارم که واسه دروس دیگه یه کار خوبی که گاج کرده بود اینکه تعداد تستایی که از سال 86 اومده بود رو اورده بود خودم 84 زدم ولی همیشه 95 بود درصدم و بازم بد نبود .... اما من
گاجو معرفی میکنم......
ادبیات رو هم 70 زدم و بازم گاج !!!!! هیچ کتاب دیگه ای نخوندم !!!
زبانم 84 که خوب اول باید پایه لغت رو قوی کرد ....
عربی 38 من حرفی برا عربی ندارم.....فقط میدونم برا یک سال عربی خوندن من که تو طول دبیرستان هیچی نخونده بدوم تقریبا خوب بود

mahen1375

New Member
لایک ها
19

من سومم این کتابا رو خوندم و راضیم
فیزیک 3 :رمزینه. کتاب باحالیه
شیمی3 : مبتکران. برای اینکه شیمی کنکورو 110 درصد بزنی
حسابان: مبتکران و خیلی سبز دوتاییش خوبن. اگه مشکلات پایه ای دارین نشر الگو بهتره.
دینی: گاج جامع عالیه
عربی: گاج جامع دارم ولی نخوندمش نمیتونم نظر بدم!!
ادبیات:گاج سبز خوبه من راضیم
برای درسای اختصاصی کانون آبی دارم وقتی بخوام دوره کنم تستاشو میزنم.
فعلا همین!

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

من دومم ولي براي دين و زندگي كتاب جامع دين و زندگيو خوندم خيلي خوبه

بالا