مقامت خرگوش های استرالیا به ویروس

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527
در آغاز قرن بیستم،مهاجران تعدادی خرگوش را با خود به استرالیا بردند.خرگوش ها با سرعت تولیدمثل کردند و نسل آن ها خیلی سریع به قدری زیاد شد که در سراسر سرزمین استرالیا پراکنده و باعث نابودی و خرابی وسیع مزارع و علف زارها شدند.در سال 1952 پژوهشگران ویروس مولد بیماری کشنده ای را به جمعیت خرگوش ها وارد کردند.90 درصد از خرگوش ها در اثر ابتلا به این بیماری،مردند.در سال 1956 بار دیگر نسل خرگوش ها رو به ازدیاد گذاشت،اما این بار ویروس مذکور چندان موثر واقع نشد.تصور می کنید علت اصلی این امر کدام یک از موارد زیر باشد؟

الف)جهش
ب)انتخاب طبیعی
ج)نوترکیبی
د)سازش
ه)تبدیل صفات اکتسابی به وراثتی

من روی گزینه ای که جواب این سوال هست،مشکل دارم...حالا شما نظراتتون رو بگید تا راجع بهش بجث کنیم...

Mahshad

New Member
لایک ها
0
پاسخ : مقامت خرگوش های استرالیا به ویروس

این سوال دوره 4 دگ؟؟ب نظر من جواب انتخاب طبیعیه.مشکل کجاست؟؟

ir09hamid

New Member
لایک ها
5

به نظر من هم انتخاب طبیعی میشه

setareh-n

New Member
لایک ها
40

انتخاب طبیعی

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

درسته دوره 4 هست،و جواب هم میشه انتخاب طبیعی،اما من فکر می کنم که سازش هم میشه،چون انتخاب طبیعی دلیل زنده ماندن خرگوش ها(10 درصد) هست و به نظر من علت اثر نداشتن ویروس روی خرگوش هایی که زنده ماندند و تولید مثل کردند و زیاد شدند سازش هست،چون دیگه اونا یه دونه شونم نمی میرن و این جا دیگه انتخاب طبیعی نقشی نداره،انتخاب طبیعی فقط توی زنده موندن اون 10 درصد اولیه نقش داره و توی زنده موندن این 100 درصد ثانویه نقشی نداره.

به هر حال ممکنه من اشتباه کنم و این مفاهیم رو خوب بلد نباشم،فکر می کنم سازش جواب محکم تری هست...

setareh-n

New Member
لایک ها
40

تو سازش ژن های جمعیت تغییر می کنه ولی تو انتخاب طبیعی اونایی که ژن مطلوب رو ندارن می میرن و اونایی که ژن سازگار با محیط رو دارن زنده می مونن... اینجا حرفی نزده که نتیجه بگیریم ژنهاشون تغییر می کنه.. فقط اونایی که ژنهای ناساطگار داشتن از بین می رن.. واسه همین انتخاب طبیعی می شه.

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

من فکر می کردم که سازش یعنی این که اون ژن های سازگارتر زنده می مونن و این دقیقا یعنی انتخاب طبیعی! اصلا نمی دونستم که توی سازش ژن ها تغییر می کنن

Afra Kvn

Moderator
لایک ها
195

ولي نميدونم چرا من هنوزم فكر ميكنم جواب سازش هست. خوب مگه ما نميتونيم بگيم اين مقاومت نسبت به دارو به مرور زمان بوجود اومده و باعث شده جزو ژن خرگوش ها بشه و نسل هاي بعدي هم بر اثر اين ژن ها در مقابل ويروس ها مقاوم بشن.... خوب اينجا بعضي از خرگوش ها بر اثر انتخاب طبيعي زنده موندن در نتيجه نسل هاي بعديشونم زنده موندن يعني هين مقاومت از ژن ها منتقل شده ديگه.....!!!!!!

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

ولي نميدونم چرا من هنوزم فكر ميكنم جواب سازش هست. خوب مگه ما نميتونيم بگيم اين مقاومت نسبت به دارو به مرور زمان بوجود اومده و باعث شده جزو ژن خرگوش ها بشه و نسل هاي بعدي هم بر اثر اين ژن ها در مقابل ويروس ها مقاوم بشن.... خوب اينجا بعضي از خرگوش ها بر اثر انتخاب طبيعي زنده موندن در نتيجه نسل هاي بعديشونم زنده موندن يعني هين مقاومت از ژن ها منتقل شده ديگه.....!!!!!!
توی سازش ژن ها تغییر می کنن،اما این جا ژن ها تغییری نکردن،فقط اون ژن های سازگار(حالا می گیم مناسب تر یا هرچی که قاطی نکنم با سازش) زنده موندن،مقاومت به داروها جزو ژن خرگوش ها نشده،ژن های مقاوم زنده موندن

Afra Kvn

Moderator
لایک ها
195

هه هه!!!!
باشه ، پس سازش نیست ، ولی اگه با ژن ها منتقل نشده ،پس با چی انتقال یافته؟؟؟؟

setareh-n

New Member
لایک ها
40

با ژن ها منتقل شده ولی ژن ها تغییر نکردن... فقط ژن های مطلوب انتخاب شذن..

MBGO

New Member
لایک ها
104

سلام
به نظرمن سازش می شود شایدعاقلانه نباشه اما مثلا وقتی که فلمینگ انتی بیوتیک راکشف کرد بعد از مدتی مجبور شدکه داروی قوی تری درست کند چون داروهای قبلی دیگه روی باکتری ها تاثیر نداشتن و سازش پیدا کردن.

بالا