- لایک ها
- 195
سلام دوستان.من تصور می کردم همیشه نقطه ی جوش آلدهید های ایزومر با کتون هم کربن در صورتی که هر دو راست زنجیر باشند به علت بیشتر بودن قطبش مولکول آلدهید بیشتر است. اما وقتی بخش آلدهید ها وکتون ها را تو کتاب شیمی آلی دکتر علی سیدی را می خوندم دیدم دمای جوش استون از پروپانل بیشتر است.در لحظه ی اول تعجب کردم و سعی کردم دلیل را پیدا کنم.می خوام بدونم نظر شما چیه؟
البته من دو جور توجیه کردم ولی یکیش غلط از آب در اومد.اول گفتم حتما استون ساختاری متقارن داره و مولکول ها در استون مایع راحت تر به هم نزدیک می شوند و کمتر بینشون فضای خالی وجود داره اما با مراجعه به چند hand book دیدم چگالی پروپانال بیشتره...
من فکر می کنم در استون چون دو گروه متیل مستقیم به گروه متیل متصل شده است قطبیت مولکول استون بیشتر و در نتیجه دما جوش استون بیشتره.
لطفا اگر نظری دارید به من کمک کنید :?:
البته من دو جور توجیه کردم ولی یکیش غلط از آب در اومد.اول گفتم حتما استون ساختاری متقارن داره و مولکول ها در استون مایع راحت تر به هم نزدیک می شوند و کمتر بینشون فضای خالی وجود داره اما با مراجعه به چند hand book دیدم چگالی پروپانال بیشتره...
من فکر می کنم در استون چون دو گروه متیل مستقیم به گروه متیل متصل شده است قطبیت مولکول استون بیشتر و در نتیجه دما جوش استون بیشتره.
لطفا اگر نظری دارید به من کمک کنید :?: