منحنی p در الکترو کاردیوگرام

لایک ها
3
توی گایتون نوشته گاهی اوقات الکترکاردیوگرام نقطه p را ندارد مگر میشود قلب دپولاریزاسیون دهلیز را نداشته باشد?

لایک ها
167
پاسخ : منحنی p در الکترو کاردیوگرام

توی گایتون نوشته گاهی اوقات الکترکاردیوگرام نقطه p را ندارد مگر میشود قلب دپولاریزاسیون دهلیز را نداشته باشد?
بله میشود...

لایک ها
3

منظورم‏ ‏در‏ ‏عملکرد‏ ‏طبیعی‏ ‏و‏ ‏قلب‏ ‏سالم‏ ‏است.فکر‏ ‏نمیکنم‏ ‏امکان‏ ‏داشته‏ ‏باشد‏ ‏که‏ ‏دهلیز‏ ‏منقبض‏ ‏نشود.در‏ ‏ان‏ ‏صورت‏ ‏قلب‏ ‏عملکرد‏ ‏طبیعی‏ ‏خود‏ ‏‏ ‏را‏ ‏نخواهد‏ ‏داشت‏ ‏زیرا‏‏ ‏درصورت‏ ‏عدم‏ ‏انقباض‏ ‏دهلیز‏ ‏قدرت‏ ‏تلمبه‏ ‏ای‏ ‏قلب‏ ‏به‏ ‏شدت‏ ‏تضعیف‏ ‏میشود.

amirreza16

New Member
لایک ها
554

در اکثر شرایط قلب می تواند حتی بدون 20 درصد کارایی اضافی حاصل از انقباض دهلیز ها هم به عمل خود ادامه دهد!

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
3

درسته‏ ‏ولی‏ ‏چه‏ ‏به‏ ‏اون‏ ‏۲۰٪ نیاز‏ ‏باشه‏ ‏و‏ ‏چه‏ ‏نیاز‏ ‏نباشه‏ ‏دهلیزها‏ ‏منقبض‏ ‏میشن.یعنی‏ ‏شما‏ ‏میگید‏ ‏تنها‏ ‏زمانی‏ ‏دهلیزمنقبض‏ ‏میشه‏ ‏که‏ ‏فعالیت‏ ‏سنگین‏ ‏انجام‏ ‏بدیم؟

amirreza16

New Member
لایک ها
554

نه من همچین چیزی نمیگم من میگم حتی اگه نداشته باشیم هم در حال استراحت مشکلی پیش نمیاد. قلب طبیعی و سالم موج p داره ولی مثلا وقتی فیبریلاسیون دهلیزی داریم موج p دیده نمیشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
3

این‏ ‏رو‏ ‏منم‏ ‏میدونم.میخواستم‏ ‏مطمئن‏ ‏‏شم‏ ‏که‏ ‏در‏ ‏حالت‏ ‏عادی‏ ‏ممکن‏ ‏نیست‏ ‏الکتروکاردیوگرام‏ ‏موج‏ ‏p‏ ‏رو‏ ‏نداشته‏ ‏باشه.درسته؟

amirreza16

New Member
لایک ها
554

بله تا جایی که من اطلاع دارم تو قلب سالم انقباض دهلیز داریم.

Majid.M

New Member
لایک ها
2

در بلوک گره سینوسی یا ضربانساز اکتوپیک دهلیز نمی تواند دپلاریزه شود ، در نتیجه هیچ موجی هم دریافت نمی شود که در این حالت 20-30 درصد خون نمیتواند پمپ شود و کارایی قلب پایین می آید.

بالا