- لایک ها
- 3,152
خوشبختي چيست؟
بياييد ببينيم خوشبختي چيست ؟
خوشبختي در نظر هر فرد ممکن است متفاوت باشد اما تعريفي که مورد توافق اکثريت ميباشد اين است که خوشبختي يعني احساس| رضايت داشتن از زندگي
شما چقدر در زندگيتان احساس رضايت ميکنيد؟
از آنچه که داريد راضي و خوشنود هستيد يا احساس ميکنيد بايد تغييراتي در اين خصوص در وضع زندگيخود ايجاد نماييد
روانشناسان شخصيت انسان را بدين گونه تعريف ميکنند که هر انسان علاوه برمن واقعي خود يعني شخصيتي که در زندگي واقعي خود دارد يک شخصيت خيالي هم در ذهن دارد که من آرماني او ناميده ميشود به زبان ساده من آرماني هرکس شخصيتي است که او دوست دارد به آن شکل در بيايد و در آنموقعيت قرار بگيرد.
مثلا ممکن است شخص در واقع يک زندگي پر از تنش داشته باشد اما در تخيل زندگي آرامي دارد .
حال هرچقدر فاصله اين دو شخصيت از هم کمتر باشد احساس رضايت در فرد بيشتر بوده و او خود راخوشبخت تر ميداند و هر چقدر اين فاصله بيشتر شود احساس نارضايتي و بدبختي در فرد بيشتر خواهدبود.
بنابراين براي رسيدن به احساس خوشبختي و رضايت از خود بايد اين فاصله را از هرچه ميتوانيم کوتاه کنيم.
ميدانيم که من آرماني ما همان شخصيت خودمان است که به خواسته هايش رسيده است مثلا دانش اموزي که آرزو دارد يک پزشک شود در واقع به حس رضايت خواهد رسيد و خود را خوشبخت خواهد ديد.
شما با من آرماني خود چقدر فاصله داريد و چقدر احساس خوشبختي ميکنيد ؟؟؟
براي اينکه ببينيد چقدر با من آرماني خود فاصله داريد کافي است اين سوالات را از خود بپرسيد
تاکنون به چند درصد اهداف خوددر زندگي رسيده ايد؟
به چند درصد اهدافي که در ذهن ميپرورانيد جامه عمل ميپوشانيد؟
چند درصد کارها را نيمه تمام ميگذاريد ؟
چند درصد در اجراي برنامه هاي خود به مشکل برميخوريد ؟
در چند درصد مواقع در بين راه انگيزه خود را از دست ميدهيد؟
در هنگام شروع چند درصد ازکارهاي جديد دچار استرس ميشويد ؟
چقدر کارهاي معلق مانده و نيمه تمام در ذهن خود داريد که بايد تمام کنيد؟
چند بار در جريان کاري گير کرده ايد و هرچه تلاش ميکنيد به سرانجام نميرسد و البته علت راهم نميدانيد ؟
در واقع اين سوالات نشان ميدهد که شما با من آرماني خود چقدر فاصله داريد و خوب است بدانيد فاصله من واقعي هرکس را با من آرماني او را معکوس اراده ميناميم
يعني هرچه اراده شما قويتر باشد فاصله بين من واقعي و ومن آرماني شما کوتاهتر است و برعکس.
آخرین ویرایش توسط مدیر