من یک المپیادی ام...
مهم نیست که برگزیده خواهم شد یا نه...
مهم نیست که درصدم بالا خواهد شد یا نه...
مهم نیست که مدالم چه رنگی ست...اصلا سهم من مدال هست یا نه...
من یک المپیادی ام!
من یک المپیادی شدم؛از همان روز اولی که اولین صفحه از اولین کتابم را خواندم المپیادی شدم
از همان لحظه که با بوی کتاب نوی المپیادم عشق میکردم المپیادی شدم...
از همان شب هایی که در رویای مدالی بر گردنم چشم بر هم گذاشته بودم المپیادی شدم...
مهم نیست که از این به بعد چه خواهد شد...
موفقیت یا شکست؟!
دیگر چه اهمیتی دارد؟!
مهم منم؛ یک من المپیادی!با کوله باری از تجربه ی تلخ و شیرین!
کلاس هایم،دفترهایم،استاد های خوبم،دوستان عزیزم،آیریسک مهربان،کتابهای ارزشمندم،شیطنت هایم،جیم زدن هایم،غیبت هایم و غصه های شب امتحان ترم هایم،المپیاد های آزمایشی و استرس هایم...
همه ی اینها *المپیاد*من هستند...و من تا زمانی که تمام این ها را دارم یک المپیادی ام...
من یک المپیادی ام...حتی اگر از سد مرحله ی ۱ هم نگذرم!!!
من یک المپیادی ام چون جرأت مواجه با این سد را داشتم!
من یک المپیادی ام...نه برای اینکه قبول میشوم و مدال میگیرم!من یک المپیادی ام چون شجاع بودم!چون تا آخرین لحظه جنگیدم!چون برای هدفم(که بی شک مقدس است)تلاش کردم!از تمام لذت های جوانی زدم و تمام عشقم خلاصه شد در یک واژه ی مقدس ۷ حرفی به نام *المپیاد*....
آری من یک المپیادی ام...
s.hamadi
مهم نیست که برگزیده خواهم شد یا نه...
مهم نیست که درصدم بالا خواهد شد یا نه...
مهم نیست که مدالم چه رنگی ست...اصلا سهم من مدال هست یا نه...
من یک المپیادی ام!
من یک المپیادی شدم؛از همان روز اولی که اولین صفحه از اولین کتابم را خواندم المپیادی شدم
از همان لحظه که با بوی کتاب نوی المپیادم عشق میکردم المپیادی شدم...
از همان شب هایی که در رویای مدالی بر گردنم چشم بر هم گذاشته بودم المپیادی شدم...
مهم نیست که از این به بعد چه خواهد شد...
موفقیت یا شکست؟!
دیگر چه اهمیتی دارد؟!
مهم منم؛ یک من المپیادی!با کوله باری از تجربه ی تلخ و شیرین!
کلاس هایم،دفترهایم،استاد های خوبم،دوستان عزیزم،آیریسک مهربان،کتابهای ارزشمندم،شیطنت هایم،جیم زدن هایم،غیبت هایم و غصه های شب امتحان ترم هایم،المپیاد های آزمایشی و استرس هایم...
همه ی اینها *المپیاد*من هستند...و من تا زمانی که تمام این ها را دارم یک المپیادی ام...
من یک المپیادی ام...حتی اگر از سد مرحله ی ۱ هم نگذرم!!!
من یک المپیادی ام چون جرأت مواجه با این سد را داشتم!
من یک المپیادی ام...نه برای اینکه قبول میشوم و مدال میگیرم!من یک المپیادی ام چون شجاع بودم!چون تا آخرین لحظه جنگیدم!چون برای هدفم(که بی شک مقدس است)تلاش کردم!از تمام لذت های جوانی زدم و تمام عشقم خلاصه شد در یک واژه ی مقدس ۷ حرفی به نام *المپیاد*....
آری من یک المپیادی ام...
s.hamadi