مهمترین نکات کنکوری زیست سوم دبیرستان و دوم دبیرستان چیستند؟

sophie

New Member
لایک ها
32
سلام نخبه های محترم سایت ایریسک... دوستان من تازه از خواب پاشدم میخوام واسه کنکور بخونم...هنوز تقریبا زوده واسه خوندن برای کنکور واس همین می خوام بدونم کدوم قسمت های زیست 2 و3 مهم تر است....قابل توجه دوستان من هنوز پامو توی سوم دبیرستان نزاشتم این شالا 2 مهر امسال میزارم...ولی می خوام از الان نکته های مهم زیست 3 رو بدونم واسه آمادگی و همچنین کنکور.... منتظر جوابتون هستم دوستان...

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760
پاسخ : مهمترین نکات کنکوری زیست سوم دبیرستان و دوم دبیرستان چیستند؟

سوالتون یه خرده مشکل داره این دوتا کتاب لعنتی تمام نکاتشون مهمه !!!!!!

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

دقیقا

من هم مثل شما هستم شروع کردم با قلم چی ریز ریز میکنم کتابو در حد جوییدن و به کمک گربه ی عزیز

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

سلام به همه (حتی شما دوست عزیز!)
تقریبا همه مطالبشون مهمه ولی شما باید سعی کنید تا حد امکان ترکیبی بخونید!
مثلا فصل 2 کتاب زیست1 با فصل1 کتاب زیست 2 نکات مشترکی دارندکه میشه با هم ترکیبشون کرد!
به نظر من سعی کنید تا دیر نشده زیست 1 رو کامل 9(a-z)بخونید!بعد زیست 2 رو هم درکنارش بخونید!
ضمنا ژنتیک رو خوب بخونید که خیلی مهمه!

لایک ها
1,804

سلام نخبه های محترم سایت ایریسک... دوستان من تازه از خواب پاشدم میخوام واسه کنکور بخونم...هنوز تقریبا زوده واسه خوندن برای کنکور واس همین می خوام بدونم کدوم قسمت های زیست 2 و3 مهم تر است....قابل توجه دوستان من هنوز پامو توی سوم دبیرستان نزاشتم این شالا 2 مهر امسال میزارم...ولی می خوام از الان نکته های مهم زیست 3 رو بدونم واسه آمادگی و همچنین کنکور.... منتظر جوابتون هستم دوستان...
زیست 3 جدیدا در اومده؟؟ :4:

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

Alice

New Member
لایک ها
189

فک کنم زیست تنها درسیه که نمیشه نکته ای خوندش.
باید کتابو بخوری نه اینکه فقط بخونیش.برو خیلی سبز بگیر از الان بشین بخون. موفق باشی.

لایک ها
1,804

فک کنم زیست تنها درسیه که نمیشه نکته ای خوندش.
باید کتابو بخوری نه اینکه فقط بخونیش.برو خیلی سبز بگیر از الان بشین بخون. موفق باشی.
:33::33::33::33::33::33::33::33:

Alice

New Member
لایک ها
189
آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
1,804

ینی متکی به توضیحات خیلی سبز نباشین ، توضیحاتش چندان مناسب نیست

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

بیبینید اینو از قول یک معلم زیست با 30 سال سابقه ی تدرسی برای کنکور و المپیاد میگم

زیست 1 رو باید دوباره بعد از زیست پیش خوند چون خیلی مطلب های مشترک دارند هموطور که سامان جان گفت

مثلا وقتی تستای سطح c گربه رو میزنی باید زیست 2 به خصوص باکتر ها رو بلد باشی مثلا اینکه در سطح ساده که استرپتوککوس نومونیا چیه؟

اینو معلم ما یهمون گفته یعنی تو سال تحصیلی یکسری نکات که تو 3وم و پیش هست مخلوط با زیست 1 گفت مثلا اینکه اخر کتاب پیش گفته هورمون خون اگه اشتباه نکنم با بیوتکنولوژی تولید شده :13:

sophie

New Member
لایک ها
32

مرسی دوستای نازنینم من خیلی سبز گرفتم دارام سعی میکنم زیستو بخورم تقریبا خوردم تو همون سال تحصیلی....ramaz دوست عزیز منظورم از زیست3 سوم دبیرستانه جیگولی...

لایک ها
1,804

مرسی دوستای نازنینم من خیلی سبز گرفتم دارام سعی میکنم زیستو بخورم تقریبا خوردم تو همون سال تحصیلی....ramaz دوست عزیز منظورم از زیست3 سوم دبیرستانه جیگولی...
زیست سوم = زیست 2
منظورتو درست بگین!

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

حالت خوبه ؟ اون یکی دیگه بودا من نبودم ... گوگولی :4: :4:

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام
دوست عزیزم ۱چی میگم ناراحت نشو!‏
شما الان داری توخواب راه میری وفکرمیکنی بیداری!‏
کنکور؟؟؟؟؟؟نکته ای؟؟؟؟؟؟
اصلا داریم؟؟؟؟؟تعجب من روبگیرید!!!!!!‏
کنکور ازسال۸۶به این ور؛اصلاتوی هیچ درسی قابل نکته گویی نیست!‏
زیست ک دیگه.....بحثش نیست!‏
نکته ی کنکوری در دیدگاه درست میشه تمام نکاتی که شمادرگذراین۳-۴سال ومخصوصایک سال آخرکه همه درسهارومیخونی وامتحانات زیادی میدی؛راجع ب خودت ونقاط ضعف وقدرتت بدست میاری!‏
کتاب خیلی سبزخوبه؛آفرین ک باهاش کارمیکنی
ولی من قبلاهم توی یه تاپیکی گفتم ک کتاب تست روبرای زمانی استفاده کنید که۲بارقبلش امتحان بدون استفاده ازکتاب تست داده باشید؛چون استفاده ازیه کتاب تست بهتون یه خط فکری مطابق همون کتاب میده!واین اصلاخوب نیست
نگید#میرم چندتاکتاب میخرم ومیزنم# که کاراشتباهیه!‏
الان برای شمامهم ترین چیز*امتحان نهایی*شماست!‏
از ۲مهر(به قول خودتون)‏ مبنای کارتون روبذارید نهایی وقتی به تسلط کامل وکافی به خط کتاب وتمام تمارینش رسیدید بریدتستی کارکنید
به هرحال پیش نیاز یه تستی خوب یه تشریحیه کامل وعالیه!‏
باتشکر:)

بالا