میدان دید چشم انسان

BIOSAM

New Member
لایک ها
804
سلام به همه (حتی شما دوست عزیز!)

*در این که هردو چشم میدان بینایی مشترکی هم دارند شکی نیست ، آیا اندازه میدان بینایی هر دو چشم انسان هم اندازه است!؟

با تشکر:)

BIOSAM

New Member
لایک ها
804
پاسخ : میدان دید چشم انسان

در چشم سالم و در اكثر افراد قطعا !
خیلی ممنون:)
وقتی به بالاترین نقطه دماغ(بین ابروها!) نگاه میکنم فقط طرف راستش پیداست!
یا وقتی عینکم رو آروم درمیارم شیشه سمت راست کاملا پیداست ولی شیشه سمت چپ نصفه و نیم است!
وقتی عینک رو چشمه، وقتی با دقت نگاه میکنم شیشه سمت راست رو کامل میبینم ولی سمت چپ رو نه!

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

خیلی ممنون:)
وقتی به بالاترین نقطه دماغ(بین ابروها!) نگاه میکنم فقط طرف راستش پیداست!
یا وقتی عینکم رو آروم درمیارم شیشه سمت راست کاملا پیداست ولی شیشه سمت چپ نصفه و نیم است!
وقتی عینک رو چشمه، وقتی با دقت نگاه میکنم شیشه سمت راست رو کامل میبینم ولی سمت چپ رو نه!

خواهش مي كنم پس احتمالا بايد ميدان ديد چشم راست تان كوچكتر از چشم چپ تان باشد كه محل تلاقي اين دو ميدان ديد بيشتر به سمت راست صورت تان متمايل هست. براي همين ديد بيشتري نسبت به سمت راست خودتان داريد.
تصور مي كنم بايد كره ي چشم تان شكل كروي درستي نداشته باشد، گفتيد عينكي هستيد، ايا استيگمات هستيد ؟ :confused:

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

خواهش مي كنم پس احتمالا بايد ميدان ديد چشم راست تان كوچكتر از چشم چپ تان باشد كه محل تلاقي اين دو ميدان ديد بيشتر به سمت راست صورت تان متمايل هست. براي همين ديد بيشتري نسبت به سمت راست خودتان داريد.
تصور مي كنم بايد كره ي چشم تان شكل كروي درستي نداشته باشد، گفتيد عينكي هستيد، ايا استيگمات هستيد ؟ :confused:

بله،
آستیگمات:)
چشم راست 0.25 چشم چپ 1 :)
ولی فک کنم میدان چشم راست بزرگ تره پس کل شیشه رو میبینم!

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

بله،
آستیگمات:)
چشم راست 0.25 چشم چپ 1 :)
ولی فک کنم میدان چشم راست بزرگ تره پس کل شیشه رو میبینم!

دو نقطه در يك فاصله ي ثابت x سانتي متري را در نظر بگيريد.
از هر نقطه دايره اي با شعاع
رسم كنيد. نقاط مشترك دو دايره درواقع در خط عمودمنصف فاصله ي اين دو نقطه متقاطع هستند.

حالا از نقطه چپ دايره اي با شعاع x واز نقطه ي راست دايره اي با شعاع
رسم كنيد . نقاط مشترك اين دو دايره بيشتر در كدام سمت خط عمودمنصف فاصله ي بين دو نقطه هستند ؟ ايا اين نقاط مشترك دو دايره بيشتر در سمت راست خط عمودمنصف فاصله ي بين دو نقطه از هم قرار ندارند ؟
پس بيشتر سمت راست را مي بينند تا چپ.
متوجه شديد ؟:)

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

دو نقطه در يك فاصله ي ثابت x سانتي متري را در نظر بگيريد.
از هر نقطه دايره اي با شعاع
رسم كنيد. نقاط مشترك دو دايره درواقع در خط عمودمنصف فاصله ي اين دو نقطه متقاطع هستند.

حالا از نقطه چپ دايره اي با شعاع x واز نقطه ي راست دايره اي با شعاع
رسم كنيد . نقاط مشترك اين دو دايره بيشتر در كدام سمت خط عمودمنصف فاصله ي بين دو نقطه هستند ؟ ايا اين نقاط مشترك دو دايره بيشتر در سمت راست خط عمودمنصف فاصله ي بين دو نقطه از هم قرار ندارند ؟
پس بيشتر سمت راست را مي بينند تا چپ.
متوجه شديد ؟:)
تقریبا دارم متوجه میشم:)
فقط یه سوال،
چرا از نقطه چپ باید دایره با شعاع x بکشیم!؟
ببخشید:)

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

تقریبا دارم متوجه میشم:)
فقط یه سوال،
چرا از نقطه چپ باید دایره با شعاع x بکشیم!؟
ببخشید:)
چون حداكثر ميدان ديد خواهد بود .(خواستم بيشترين تفاوت را زده باشم تا كاملا متوجه شويد.:))

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

چون حداكثر ميدان ديد خواهد بود .(خواستم بيشترين تفاوت را زده باشم تا كاملا متوجه شويد.:))
:)
ببخشید ،
منظورم اینه که »» چرا دایره با شعاع x را روی نقطه سمت راست نکشیدیم!؟

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

:)
ببخشید ،
منظورم اینه که »» چرا دایره با شعاع x را روی نقطه سمت راست نکشیدیم!؟
خواهش مي كنم .

مگر مشكل شما ان نبود كه سمت راست را با ديد بيشتري مي ديديد ؟ بعد دليل خواستيد گفتم چون ميدان ديد چشم راست تان كوچكتر از ميدان ديد چشم چپ تان هست، گفتيد برعكس فكر مي كنيد، برايتان مثال زدم كه اگر شعاع ميدان ديد چشم راست تان يك چهارم ِ شعاع ميدان ديد چشم چپ تان باشد (پس ميدان ديد چشم راست تان كوچكتر از چشم چپ هست!) شما بخش بيشتري از سمت راست را مي بينيد !!!

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

خواهش مي كنم .

مگر مشكل شما ان نبود كه سمت راست را با ديد بيشتري مي ديديد ؟ بعد دليل خواستيد گفتم چون ميدان ديد چشم راست تان كوچكتر از ميدان ديد چشم چپ تان هست، گفتيد برعكس فكر مي كنيد، برايتان مثال زدم كه اگر شعاع ميدان ديد چشم راست تان يك چهارم ِ شعاع ميدان ديد چشم چپ تان باشد (پس ميدان ديد چشم راست تان كوچكتر از چشم چپ هست!) شما بخش بيشتري از سمت راست را مي بينيد !!!

خیلی ممنون،
کاملا متوجه شدم!
با تشکر

بالا