میزان رغبت شغلی برای اولی ها!

faezeh iq

New Member
لایک ها
135
سلام بچه های اولی!!!!
امروز یه ازمون برگزار شد !!(میزان رغبت شغلی واستعداد یابی!!) امسال مث اینکه اولین سال بوده که یه همچین ازمونی برگزار میشه !!!
میخواستم بدونم شما هم این ازمونو دادید؟؟؟ خبر دارید که چه تاثیری داره؟؟ ممکنه اجباری کنن انتخاب رشته رو؟؟؟ مثلا بگن کسایی که قسمت استدلال رو خوب جواب دادن حتما باید برن ریاضی؟؟؟
ممنون!!!

marzieh.s

Active Member
لایک ها
115
پاسخ : میزان رغبت شغلی برای اولی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه از ما هم گرفتن...
واسه ما که اجباری نبود ولی با توجه به جواب و تحلیل تستمون بهمون پیشنهاد میدادن چه رشته ای واسمون مناسب تره...
بچه هاییمون هم که نمرشون پایین بود و سعی میکردن به یه رشته ی دیگه علاقه مندش کنن!!!!!!!!!!!!!
اگه هم میرفتیم اتاقشونون بهمون میگفتن نتیجشو شغالایی رو هم که با روحیاتمونو توانایی هامون سازگاری بیشتری داشت میگفتن...
تو سال ما و مدرسه ی ما که تاثیر چندانی نداشت..............فکر نمیکنم واسه شما هم چیزی رو اجبار کنن بخصوص اینکه با بچه زرنگا اصولا کاری ندارن
نمیدونم این رغبتی که از ما گرفتن با اونی که از شما گرفتن یکیه یا نه چون واسه ما سراسری نبود....
3-4 تا آزمون تو 3-4 روز ازمون گرفتن...
هرکاری ممکنه انجام بدن....ولی اجبار خیلی غیر منطقیه

آخرین ویرایش توسط مدیر

faezeh iq

New Member
لایک ها
135
پاسخ : میزان رغبت شغلی برای اولی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این ازمونه خیلی فشرده بود :دی!!!! اگه اشتباه نکنم 200 تا سوالی بود !!! اونطور که من دیدم نوشته بود سراسری حالا نمیدونم بقیه مدارس هم بوده یا نه!!!!!!!!
من اول جدی نگرفتم فک کردم الکیه!!! ولی دیدم نه !!!
اینا که هرکاری میکنن بعید نیست از روی همینا اجبار کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توکل بر خدا!!!!:172::172: ممنون مرضیه جان!!

بالا