پاسخ : ناظم زحمت کش تالارها
با وجود ارزشی که واسه نظر و حرفتون قائل هستم اما یه سوال دارم از شما و بقیه ؟ درسته باید از هر کسی نقدی هم شه که موفق تر باشه اما چرا فقط قسمت منفی موضوع رو در نظر میگیرید؟ با اینکه اصلا هم منفی نیست ( شما اینجوری فک میکنین...شاید ! ) اما ایشون ( ناظم تالار ) همین که انقدر وقت میذارن و محیط سایت رو نظم میدن واز وقت خودشون می زنن خیلی کار بزرگی میکنن.نمیگم انتقاد نکنین.اما بعضی وقتا بعضی افراد انقد کارای با ارزش تری انجام میدن که بهتره اونا بیشتر به چشم بیان.......امیدوارم نظر منو هم بپذیرین
دوست عزیز نقد من از ناظم تالار نبود نقد من مربوط به خوانندگانی که (شاید هم نظر دهندگانی که )این جا دارن فقط قسمت تعریف رو میبینند و هر کس تعریف کرده رو تشکر میکنند و... :53::53:
اما استاد ارش در پست بالا فرمودند که از بقیه افراد منتقد هم تشکر شده که من متوجه اشتباهم شدم !؟!؟!؟
شما هم که فرمودید کار ایشون خیلی کار سختی است و وقتشون رو میگیری فک نکنم کسی این موضوع رو انکار کنه چون واقعا در نبود ایشون همون طور که استاد خلینا فرمودن سایت بسیار شلوغ میشد !
در اخر دوباره از ایشون تشکر کنم چون واقعا کارشون حرف نداره و خیلییییییی زحمت میکشن .:124::53::53: