نمی جوشه!
چون همون جور که می دونید شرط جوشیدن داشتن سطح آزاد هست که بتونه تعادل بخار مایع حفظ بشه اما در زود پز چنین سطحی وجود نداره و با افزایش دما و فشار طبق دیاگرام فاز از مایع به سمت بخار حرکت کرده و در دما و فشار بالا به سیال فوق بحرانی می رسیم(نه مایع هست نه گاز!چون چگالی هر 2 برابر میشه)
به نظر من هم نمي جوشه چون با افزايش ميزان تبخير با تبديل هرچه بيشتر مايع به بخار فشار زياد شده و دماي جوش نيز بالا ميرود مثلا آب به دماي 130 درجه ميرسد ولي نمي جوشد كه اين حسن زودپز است.
اگه جز روند اصلیش نیس یعنی انفجار یه چیزیه ک جز روند اصلی نیس و رخ ندادن انفجار یه چیز فرعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:190:
پس اگه اینجوریه بگیم همه ی زودپزا رو کیپ کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[HR][/HR]
کلن یه چیزی بگم چون باید برم!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه آب نمیجوشه بایسی دما همینجوری بالا بره! پس چرا بعد یه مدت ثابت میشه؟خوب معلومه چون میجوشه!!!!!!!!!!!!!!ههههههههههههههههههه
به نظرم این کارو می کنیم که همون جور که گفتید اولا فشار درون مخزن کم بشه و انفجار رخ نده و ثانیا با کاهش فشار باعث بشیم تا حدی دما رو ثابت نگه داریم و تغیر فاز رخ بده(به نوعی تغییرات دما رو با فشار هماهنگ کنیم چون به هیچ وجه دوست نداریم همه محتویاتش رو بعدا به شکل بخار تحویل بگیریم!:دی)
به نظرم این کارو می کنیم که همون جور که گفتید اولا فشار درون مخزن کم بشه و انفجار رخ نده و ثانیا با کاهش فشار باعث بشیم تا حدی دما رو ثابت نگه داریم و تغیر فاز رخ بده(به نوعی تغییرات دما رو با فشار هماهنگ کنیم چون به هیچ وجه دوست نداریم همه محتویاتش رو بعدا به شکل بخار تحویل بگیریم!:دی)
آهان... :4: فک کنم قبل از ذوب شدن یا بخار شدن باید ذغال گوشت یا در شرایط مثبت نگرانه تر ته دیگ گوشت رو تحویل گرفت.. کار به اون جا (ذوب و بخار و اینا :4: ) نمی کشه خلاصه!!! :4::4::4:
آقا شایان شما چرا دیگه قانع نمیشید ک وقتی بخار میاد بیرون آب میجوشه! و با یه زبان دیگه میگید تغییر فاز داریم و در اون تغییر فاز دما ثابته این که شد جوشیدن!!!:198:
آقا شایان شما چرا دیگه قانع نمیشید ک وقتی بخار میاد بیرون آب میجوشه! و با یه زبان دیگه میگید تغییر فاز داریم و در اون تغییر فاز دما ثابته این که شد جوشیدن!!!:198:
من گفتم ک
این زمانیست که پیچ زودپزو باز می کنیم خودمون!اما موقع پختن که باز نیست پیج
به هر حال حرف من و شما یکیه، نوع نگاهمون فرق داره( به نظر من این بخش جزو فرایند اصلی نیست و به نظر شما هست!این که فک نکنم موضوع مهمی باشه!)