نحوه ی اقدام برای اعمال سهمیه ی المپیاد

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
سلام به همگی دوستان المپیادی..
هر سال بعد از اعلام نتایج و تازه بعد از انتخاب رشته، بچّه های المپیادی برای اعمال سهمیه باید به تکاپو میافتادن و حداقل بعد از یه ترم توی همون رشته ای که قبول شده بودند خوندند، نتیجه ی اعمال سهمیه میومد و خلاصه کلِّی بساط انتقال از یه رشته به رشته دیگه طول می کشید... ولی امسال قضیه فرق کرده...
بچّه ها تا 24 ام همین ماه فرصت دارند که کپی همه ی صفحات شناسنامه، کپی کارت ملّی، کپی و اصل لوح تقدیر مدال المپیاد، و گواهی موقّت پایان دوره ی پیش دانشگاهی رو ببرند به باشگاه دانش پژوهان، به آدرس آفریقا- ‫کوچه نیلوفر - ساختمون باشگاه - طبقه چهارم - پیشه آقای مددی و یه فرم رو باشگاه میدن که پر کنیم و سه تا رشته که می خواهید با اعمال سهمیه قبول شید توش رو توی اون فرم درخواست بنویسید‬‏...
بعد در تاریخ 24ام همین ماه، باشگاه این مدارک رو واسه سازمان سنجش می فرسته تا خود سازمان سنجش با اعمال سهمیه، با جواب قبولی رشته ها، جواب قبولی با سهمیه 20 درصدی المپیاد رو هم بده و کار به پاییز نکشه...

این اطلاعات رو طی ایمیل هایی از بچّه ها شنیدم و برای اطمینان از صحّت قضیه خودم هم با باشگاه تماس گرفتم، و باشگاه هم تایید کرد این جریان رو.. البته هنوز باشگاه اطلاعیه رو روی سایتش نذاشته ولی تلفنی جریان رو کاملن تائید کردند و گفتند طی این هفته از ساعت 9 صبح تا 14:30 بعد از ظهر، با مدارکی که گفتم برید باشگاه... از اون جایی که معلوم نیست باشگاه توی دقیقه 90 قراره اطلاعیه رو بذاره روی سایت یا توی وقت اضافه، گفتم از این طریق به بچّه ها اطلاع بدم تا از طریقه باشگاه پیگیر سهمیه باشید و به هوای سال های گذشته کار رو به بعد اعلام قبولی رشته ها محوّل نکنید...

شاد و موفّق باشیم
:67:

بالا