نخند!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Magnetic

New Member
لایک ها
550
نخند!
به سرآستین پاره ی کارگری که دیوارت را می چیند و به تو می گوید،ارباب.

نخند!
به پسرکی که آدامس می فروشد و تو هرگز نمی خری.

نخند!
به پیرمردی که در پیاده رو به زحمت راه می رود و شاید چندثانیه ی کوتاه معطلت کند.

نخند!
به دبیری که دست و عینکش گچی است و یقه ی پیراهنش جمع شده.

نخند!
…به دستان پدرت،

به جاروکردن مادرت،

به همسایه ای که هرصبح نان سنگک می گیرد،

به راننده ی چاق اتوبوس ،

به رفتگری که درگرمای تیرماه کلاه پشمی به سردارد،

به راننده ی آژانسی که چرت می زند،

به پلیسی که سرچهارراه باکلاه صورتش رابادمی زند،

به مجری نیمه شب رادیو،

به مردی که روی چهارپایه می رود تا شماره ی کنتور برقتان را بنویسد،

به جوانی که قالی پنج متری روی کولش انداخته ودرکوچه ها جارمی زند،

به بازاریابی که نمونه اجناسش را روی میزت می ریزد،

به پارگی ریزجوراب کسی در مجلسی،

به پشت و رو بودن چادر پیرزنی درخیابان،

به پسری که ته صف نانوایی ایستاده،

به مردی که درخیابانی شلوغ ماشینش پنچرشده،

به مسافری که سوارتاکسی می شود و بلند سلام می گوید،

به فروشنده ای که به جای پول خرد به تو آدامس می دهد،

به زنی که باکیفی بردوش به دستی نان دارد و به دستی چندکیسه میوه وسبزی،

به هول شدن همکلاسی ات پای تخته،

به مردی که دربانک ازتو می خواهد برایش برگه ای پرکنی،

به اشتباه لفظی بازیگر نمایشی

... نخند ، نخند ...
که دنیا ارزشش را ندارد
که تو به خردترین رفتارهای نابجای آدمها بخندی!

که هرگز نمیدانی چه دنیای
بزرگ و پردردسری دارند
آدمهایی که هرکدام برای
خود و خانواده ای همه چیز و همه کسند!
آدمهایی که به خاطر روزیشان تقلا می کنند،
بارمی برند،
بی خوابی می کشند،
کهنه می پوشند،
جار می زنند،
سرما و گرما می کشند،
و گاهی خجالت هم می کشند ...

خیلی ساده
...

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014
پاسخ : نخند!

خب دوست من مگه رفتگر عزیز مجبوره تو گرمای تیرماه کلاه پشمی ب سر کنه؟؟؟؟!!!...........خب کلاه شو دربیاره تا خنک بشه!!!!

Magnetic

New Member
لایک ها
550

خب دوست من مگه رفتگر عزیز مجبوره تو گرمای تیرماه کلاه پشمی ب سر کنه؟؟؟؟!!!...........خب کلاه شو دربیاره تا خنک بشه!!!!
در هر حال،خندیدن و مسخره کردن هیچ کس کار خوبی نیست... .

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

در هر حال،خندیدن و مسخره کردن هیچ کس کار خوبی نیست... .
دوست من،اولا من مسخره نكردم...
دوماًًً ادم نبايد طوري رفتار كنه ك ب ديكران اجازه ي مسخره كردنو بده!.....رفتكر عزيز شما ج مشكلي داريد ك تو كرماي تيرماه كلاه بشمي سر مي كنيد؟؟!!....
اكه مي كفتين مثلن تو سرماي زمستون فقط كلاي بشمي ب سر داشت بهتر و تاثيركذار تر بود!!!!!

Moonlight

New Member
لایک ها
533

دوست من،اولا من مسخره نكردم...دوماًًً ادم نبايد طوري رفتار كنه ك ب ديكران اجازه ي مسخره كردنو بده!.....رفتكر عزيز شما ج مشكلي داريد ك تو كرماي تيرماه كلاه بشمي سر مي كنيد؟؟!!....اكه مي كفتين مثلن تو سرماي زمستون فقط كلاي بشمي ب سر داشت بهتر و تاثيركذار تر بود!!!!!
شاید یکی دلش بخواد تو گرمای50 درجه با پالتو و کلاه پشمی بپوشه !البته منم اگه همچین موردی ببینم خندم میگیره ولی خوب هر کس هر چی دوست داره میتونه بپوشه به نظرم و فقط و فقط به خودش مربوطه !نمیشه قضاوت کرد شاید واقعن دلیلی واسه کارش داره و البته اگه نداره هم بازم به دیگران مربوط نیست

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

شاید یکی دلش بخواد تو گرمای50 درجه با پالتو و کلاه پشمی بپوشه !البته منم اگه همچین موردی ببینم خندم میگیره ولی خوب هر کس هر چی دوست داره میتونه بپوشه به نظرم و فقط و فقط به خودش مربوطه !نمیشه قضاوت کرد شاید واقعن دلیلی واسه کارش داره و البته اگه نداره هم بازم به دیگران مربوط نیست
دوست من،من جي كار ب لباس بوشيدن ديكران دارم؟؟؟!!!!......عنوان تابيك ميكه نخند!.....ميكم خنده هم داره رفتكر تو كرماي تابستون كلاه بشمي بذاره سرش نتنها رفتكر بلكه هركس ديكه اي!!!!!!!.......در ضمن ب نظرم اين قسمتش ن تنها تاثير كذار نيست بلكه fun هم هست!!!
و فك نمي كنم مسله رو بوشش افراد باشه اين تابيك ، ك اين تكست رو نوشتيد! اين رفتكر ج دليلي مي تونسته برا اين كارش داشته باشه ،احيانن؟؟؟؟؟!!!!!!!....

Magnetic

New Member
لایک ها
550

دوست من،اولا من مسخره نكردم...
دوماًًً ادم نبايد طوري رفتار كنه ك ب ديكران اجازه ي مسخره كردنو بده!.....رفتكر عزيز شما ج مشكلي داريد ك تو كرماي تيرماه كلاه بشمي سر مي كنيد؟؟!!....
اكه مي كفتين مثلن تو سرماي زمستون فقط كلاي بشمي ب سر داشت بهتر و تاثيركذار تر بود!!!!!

منم مخاطبم شما نبودی.

کلی گفتم که مسخره کردن کار خوبی نیست.

شاید از نظر شما،اون کار رفتگر که به احتمال زیاد دلیلی هم براش وجود داره،مسخره و خنده دار بنظر بیاد،

بنظر یکی دیگه فلان کار شما مسخره بنظر بیاد،

و بنظر شخص ثالثی،کار دیگری.

بهر حال خوب نیست درمورد بقیه قضاوتی بشه..هر کس برای کارهایی که انجام میده دلایلی داره

که برای خودش محترمن.
:)

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

سلام بر همگی

اتفاقا در مبحث گفتمان شما. من یکدفعه یکی از سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای که گوش دادم(( فکر کنم کامل گوش ندادم)) خلاصه ای بخواهم براتون بگم و اصل مطلب رو. این بود که

انسان ها از تناقص ها عصبانی می شوند و از همان تناقص ها می خندند. پس می شه گاهی وقت ها که مثلا یک آدم یک کاری می کنه و شما از دستش عصبانی می شید. در همان لحظه

بخندید.
=============================================================================================================

(( این مطلب نتیجه گیری خودم هست در اثر صحبت های دکتر الهی قمشه ای))

خوب حالا با توجه به چکیده ی مطلب که گذاشتم . شما می تونید در هر تناقصی با توجه به نگرشتون بخندید و یا عصبانی بشید.

وقتی که مثلا فلانی که با دوستش قرار گذاشت . دوستش در راهش به موانع مختلف بر می خوره و سر قرار دیر می رسه. خوب این شخص می تونه عصبانی بشه و سر دوستش عصبانیتش رو

خالی کنه. می تونه ماجرا رو بشنو و به این تناقص ها بخنده و به دوستش به اشکالی نداره ، برای همه پیش می آد. یا مزه بریزه بگه حالا خوبه با این همه اتفاق سالم رسید(( البته متلک

نندازه)) یا مثلا فلان رفتگر که فقط با کلاه پشمی در سرما آمده. بجای خندیدن ، تاسف بخوره که چرا کمکش نمی کنه.

حتی اگر اون رفتگر کلاه پشمی رو در گرما بپوشه تاسف بخوره که چه اتفاقی می تونه افتاده باشه که شخص این حرکت غیر عادی رو کرده بجای اینکه بخنده(( البته فضولی نکنه))

این بسته به دیدگاه شما است که کجا بخندید و کجا عصبانی بشید

با تشکر

Moonlight

New Member
لایک ها
533

دوست من،من جي كار ب لباس بوشيدن ديكران دارم؟؟؟!!!!......عنوان تابيك ميكه نخند!.....ميكم خنده هم داره رفتكر تو كرماي تابستون كلاه بشمي بذاره سرش نتنها رفتكر بلكه هركس ديكه اي!!!!!!!.......در ضمن ب نظرم اين قسمتش ن تنها تاثير كذار نيست بلكه fun هم هست!!!و فك نمي كنم مسله رو بوشش افراد باشه اين تابيك ، ك اين تكست رو نوشتيد! اين رفتكر ج دليلي مي تونسته برا اين كارش داشته باشه ،احيانن؟؟؟؟؟!!!!!!!....
خوب عزیزم منم دارم میگم دلیلش به خودش مربوطه نه به منو شما !دلش خواسته این کارو کرده ما که نمیتونیم همدیگرو تفتیش عقیده کنیم !

لایک ها
3,082

دوستان بحث داره به بیراهه میره

پست های اسپم داره میاد توش.

تاپیک بسته شد و شما فقط می توانید مطالب را ببینید.

سپاس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا