پاسخ : نظرتون راجع به این کار چیه؟
اصلا هدف از گذاشتنه سوال این نیست که شما سرچت تو اینترنت قوی بشه هدف اینه که بچه ها فکر کنن و هر کی تیکه هایی از سوال رو حل کنه تا به نتیجه برسیم!!
اگر شما مثلا سوالی رو بلدی باید اول راهنمایی کنی نه که همون اول لینکه جواب رو بذاری!!اصلا مهم نیست که سوال خز هست خز نیست!!اینجا همه که
سطحشون یکی نیست!!یک سوال برای شما بدیهی برای من خیلی سخته!!سطحه بچه ها یکی نیست که!!!
چه ربطی داره...بزور که نمیشه بگیم همه بیاین یه "تیکه" هایی از مساله رو حل کنید!!
آپولو نمیخایم هوا کنیم ها؟؟مساله های المپیاد ته ته ته ته تهشش یک سوالش باید تو 1 ساعت حل شه.هر کی یگ "تیکه" حل کنه و.... اینا بنظرم تصور غلطیه!!تو المپیاد که اینطوری نیست..تو سوالات پیشرفته تر شاید.
من تو سوالایی که خودم گزاشتم همین کارو کردم.راهنمایی کردم...الف ب ج دال کردم...(اگر سوال سخت بوده).
اگر سوال ساده بوده مثه اون سوالی که برای مرور گزاشتم سوال رو عینن از روی یک کتابی گزاشتم(البته پاسخش تو کتاب نیست فقط سواله) ولی سوال رو هیچ کس نمیامد لینکشو بده و... چون سوال تکراری سعی میکنم نزارم(چیزای تکراری فراونه!!اینجا میخوایم یک چیز جدید بزاریم..چیزی که تو کتاب نیست.تابلو نیست..نکته ای چیزی داره).اگر تو ویکیپدیا یکی پیداش کرد که عالیه!!با شکل و انیمیشن ها و توضیحات ویکیپدیا آدم خیلی بهتر متوجه میشه..اگر نشد بحث کنیم..
بیماری نداریم که..اگر کسی از ویکیپدیا فهمید..فهمیده!!چقدر هم خوب..بزور بگیم نه!!بیا تیکه تیکه اش کنیم..حل کنیم..من برات توضیح بدم تا بفهمی!!
در مورد سطح بچه ها هم..خب سوالای ساده هست..سخت هست..مهم هم حل نیست..مهم فکر کردن رو سواله..همین که سوال "جدید" ی باشه که آدم ببینه و روش فکر کنه خوبه.
سوال خز لزومن سوال ساده نیست!!سوال خز سوالیه که تابلو..تو ویکیپدیا ممکنه باشه..یا اولین سوالایی باشه که تو اون مبحث آدم میبینه..خیلی سوالا هستن ساده هستن ولی خز نیستن..تو اینترنت هم پیدا نمیشن..
سوالی که ارزش بحث داشته باشه همیشه روش بحث میشه...
کی گفته باز علمی سایت اومده پایین؟؟
و دوم اینکه...سایت برای "بحث" نیست..فکر کنم هدف اکثر بچه ها برای اومدن به سایت یادگیری باشه..به هر شیوه ای..لزومی نداره حتمن با یه کاربر دیگه روی سوال "بحث" کنیم!!خب لینکش میده میریم میخونیم میفهمیم!