نظرتون راجع به این کار چیه؟

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529
نظرتون راجه به این که جدیدا توی سایت باب شده تا کسی سوال رو گذاشت لینکه جواب رو از ویکی پدیا و ... پیدا کنیم و بذاریم چیه؟؟
من که مخالفم چون که اومدیم این جا که روی سوالات بحث کنیم و با هم به حل سوال بپردازیم اگه نمی خواستم که می رفتم حل المسایل اون کتاب رو می گرفتم!!!!حالا شاید نظرم غلطه!!
ولی شما هم نظرتون رو بگید!!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : نظرتون راجع به این کار چیه؟

درسته. ولی جواب سوالا تو ویکی نیس که... فقط یه سری اطلاعات بهمون میده. ولی بله در کل کار جالبی نیس....

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

درسته. ولی جواب سوالا تو ویکی نیس که... فقط یه سری اطلاعات بهمون میده. ولی بله در کل کار جالبی نیس....
چرا جوابه خیلی از مسایل تو ویکی یا حالا سایت های دیگه!!من منظورم کلن با لینک دادن بود!

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

بنظر من هم زیاد جالب نیست

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

نظرتون راجه به این که جدیدا توی سایت باب شده تا کسی سوال رو گذاشت لینکه جواب رو از ویکی پدیا و ... پیدا کنیم و بذاریم چیه؟؟
من که مخالفم چون که اومدیم این جا که روی سوالات بحث کنیم و با هم به حل سوال بپردازیم اگه نمی خواستم که می رفتم حل المسایل اون کتاب رو می گرفتم!!!!حالا شاید نظرم غلطه!!
ولی شما هم نظرتون رو بگید!!
خب یک سوالی بزارید که انقدر ضایع نباشه که راحت تو اینترنت پیدا بشه!!
اگر سوالی جوابش تو ویکیپدیا باشه مثلن...و لینکشو یکی میزاره:2 حالت داره:
1)همه میرن نگاه میکنند و میفهمند.که خوبه دیگه!!
2)چند نفر نمیفهمند...میان روش بحث میکنند.
پس اگر لینک گزاشته میشه و بعدش بحث نمیشه سوال ساده بوده و همه فهمیدن!!که خوبه.میخوایم یاد بگیریم!!اصلن هدفمون همینه!!
اگر هم متوجه نشدن روش بحث میکنند.
پس مشکلی که نیست..خیلی هم خوبه!!
چون به یادگیری کمک میکنه ...ضررش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم یک سوالی سرش به تنش بیارزه(به اندازه کافی) جوابش بسادگی تو اینترنت پیدا نمیشه.

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

اگر سوالی جوابش تو ویکیپدیا باشه مثلن...و لینکشو یکی میزاره:2 حالت داره:
1)همه میرن نگاه میکنند و میفهمند.که خوبه دیگه!!
2)چند نفر نمیفهمند...میان روش بحث میکنند.
پس اگر لینک گزاشته میشه و بعدش بحث نمیشه سوال ساده بوده و همه فهمیدن!!که خوبه.میخوایم یاد بگیریم!!اصلن هدفمون همینه!!
اگر هم متوجه نشدن روش بحث میکنند.
پس مشکلی که نیست..خیلی هم خوبه!!
چون به یادگیری کمک میکنه ...ضررش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم یک سوالی سرش به تنش بیارزه(به اندازه کافی) جوابش بسادگی تو اینترنت پیدا نمیشه.
اصلا هدف از گذاشتنه سوال این نیست که شما سرچت تو اینترنت قوی بشه هدف اینه که بچه ها فکر کنن و هر کی تیکه هایی از سوال رو حل کنه تا به نتیجه برسیم!!
اگر شما مثلا سوالی رو بلدی باید اول راهنمایی کنی نه که همون اول لینکه جواب رو بذاری!!اصلا مهم نیست که سوال خز هست خز نیست!!اینجا همه که
سطحشون یکی نیست!!یک سوال برای شما بدیهی برای من خیلی سخته!!سطحه بچه ها یکی نیست که!!!

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

شاید جالب نباشه ولی بازم بالاخره اون شخص یه زحمتی کشیده و سرچ کرده(شاید خودتون نتونید چیز خوبی پیدا کنید)....ولی اگه لینک دادن در آخر انجام شه دو ماجرا به خوبی تموم میشه

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

شاید جالب نباشه ولی بازم بالاخره اون شخص یه زحمتی کشیده و سرچ کرده(شاید خودتون نتونید چیز خوبی پیدا کنید)....ولی اگه لینک دادن در آخر انجام شه دو ماجرا به خوبی تموم میشه
نه دیگه همه چیز به خوبی تموم نمیشه!!الان شما فعالیته انجمن فیزیک رو تو ساله پیش (که کسی لینک نمی داد با امسال مقایسه کن) اصلا باره علمی سایت داره به صفر میل می کنه!!و به نظره من به خاطره اینه که فضای بحث به بچه ها نمیدیم!!آره اگه یه سوالی بود که بحث شد ولی به نتیجه ای نرسید اون موقع لینک دادن عیبی نداره!!ولی این که سوال نذاشته لینکه جواب رو بذاری به نظرم کاره جالبی نیست!:224:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

اصلا هدف از گذاشتنه سوال این نیست که شما سرچت تو اینترنت قوی بشه هدف اینه که بچه ها فکر کنن و هر کی تیکه هایی از سوال رو حل کنه تا به نتیجه برسیم!!
اگر شما مثلا سوالی رو بلدی باید اول راهنمایی کنی نه که همون اول لینکه جواب رو بذاری!!اصلا مهم نیست که سوال خز هست خز نیست!!اینجا همه که
سطحشون یکی نیست!!یک سوال برای شما بدیهی برای من خیلی سخته!!سطحه بچه ها یکی نیست که!!!
چه ربطی داره...بزور که نمیشه بگیم همه بیاین یه "تیکه" هایی از مساله رو حل کنید!!
آپولو نمیخایم هوا کنیم ها؟؟مساله های المپیاد ته ته ته ته تهشش یک سوالش باید تو 1 ساعت حل شه.هر کی یگ "تیکه" حل کنه و.... اینا بنظرم تصور غلطیه!!تو المپیاد که اینطوری نیست..تو سوالات پیشرفته تر شاید.
من تو سوالایی که خودم گزاشتم همین کارو کردم.راهنمایی کردم...الف ب ج دال کردم...(اگر سوال سخت بوده).
اگر سوال ساده بوده مثه اون سوالی که برای مرور گزاشتم سوال رو عینن از روی یک کتابی گزاشتم(البته پاسخش تو کتاب نیست فقط سواله) ولی سوال رو هیچ کس نمیامد لینکشو بده و... چون سوال تکراری سعی میکنم نزارم(چیزای تکراری فراونه!!اینجا میخوایم یک چیز جدید بزاریم..چیزی که تو کتاب نیست.تابلو نیست..نکته ای چیزی داره).اگر تو ویکیپدیا یکی پیداش کرد که عالیه!!با شکل و انیمیشن ها و توضیحات ویکیپدیا آدم خیلی بهتر متوجه میشه..اگر نشد بحث کنیم..
بیماری نداریم که..اگر کسی از ویکیپدیا فهمید..فهمیده!!چقدر هم خوب..بزور بگیم نه!!بیا تیکه تیکه اش کنیم..حل کنیم..من برات توضیح بدم تا بفهمی!!
در مورد سطح بچه ها هم..خب سوالای ساده هست..سخت هست..مهم هم حل نیست..مهم فکر کردن رو سواله..همین که سوال "جدید" ی باشه که آدم ببینه و روش فکر کنه خوبه.
سوال خز لزومن سوال ساده نیست!!سوال خز سوالیه که تابلو..تو ویکیپدیا ممکنه باشه..یا اولین سوالایی باشه که تو اون مبحث آدم میبینه..خیلی سوالا هستن ساده هستن ولی خز نیستن..تو اینترنت هم پیدا نمیشن..
سوالی که ارزش بحث داشته باشه همیشه روش بحث میشه...
کی گفته باز علمی سایت اومده پایین؟؟
و دوم اینکه...سایت برای "بحث" نیست..فکر کنم هدف اکثر بچه ها برای اومدن به سایت یادگیری باشه..به هر شیوه ای..لزومی نداره حتمن با یه کاربر دیگه روی سوال "بحث" کنیم!!خب لینکش میده میریم میخونیم میفهمیم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

ا
ضایع ؟ کجاش ضایه ست ؟

وقتی 90 درصد کتابا با متن کامل تو books.google هست و میشه توشون گشت و طبیعتا" خیلی از مسئله ها هم تو کتابا هستن ...

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

چه ربطی داره...بزور که نمیشه بگیم همه بیاین یه "تیکه" هایی از مساله رو حل کنید!!
آپولو نمیخایم هوا کنیم ها؟؟مساله های المپیاد ته ته ته ته تهشش یک سوالش باید تو 1 ساعت حل شه.هر کی یگ "تیکه" حل کنه و.... اینا بنظرم تصور غلطیه!!تو المپیاد که اینطوری نیست..تو سوالات پیشرفته تر شاید.
من تو سوالایی که خودم گزاشتم همین کارو کردم.راهنمایی کردم...الف ب ج دال کردم...(اگر سوال سخت بوده).
اگر سوال ساده بوده مثه اون سوالی که برای مرور گزاشتم سوال رو عینن از روی یک کتابی گزاشتم(البته پاسخش تو کتاب نیست فقط سواله) ولی سوال رو هیچ کس نمیامد لینکشو بده و... چون سوال تکراری سعی میکنم نزارم(چیزای تکراری فراونه!!اینجا میخوایم یک چیز جدید بزاریم..چیزی که تو کتاب نیست.تابلو نیست..نکته ای چیزی داره).اگر تو ویکیپدیا یکی پیداش کرد که عالیه!!با شکل و انیمیشن ها و توضیحات ویکیپدیا آدم خیلی بهتر متوجه میشه..اگر نشد بحث کنیم..
بیماری نداریم که..اگر کسی از ویکیپدیا فهمید..فهمیده!!چقدر هم خوب..بزور بگیم نه!!بیا تیکه تیکه اش کنیم..حل کنیم..من برات توضیح بدم تا بفهمی!!
در مورد سطح بچه ها هم..خب سوالای ساده هست..سخت هست..مهم هم حل نیست..مهم فکر کردن رو سواله..همین که سوال "جدید" ی باشه که آدم ببینه و روش فکر کنه خوبه.
سوال خز لزومن سوال ساده نیست!!سوال خز سوالیه که تابلو..تو ویکیپدیا ممکنه باشه..یا اولین سوالایی باشه که تو اون مبحث آدم میبینه..خیلی سوالا هستن ساده هستن ولی خز نیستن..تو اینترنت هم پیدا نمیشن..
یه سر به ماراتن مکانیک بزنید نگاه کنید چقد رو سوالا بحث شده!!!و چقد هم مفید بوده!!!مثلا اون موقع نم تونست آقای قجری جواب رو بذاره و راحت!!!؟؟؟ولی چرا این کار رو نمی کرد؟؟!!!

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

ضایع ؟ کجاش ضایه ست ؟

وقتی 90 درصد کتابا با متن کامل تو books.google هست و میشه توشون گشت و طبیعتا" خیلی از مسئله ها هم تو کتابا هستن ...
جواباشون چی؟؟؟جواباشون هم اون تو هست؟
خب اصلن باشه!!جوابو میزاریم.(چه فرقی داره از کجا باشه؟)جوابو میزاریم..روش بحث میکنیم..اگه ساده باشه روش بحث نمیشه..وگرنه هرکی مشکلی داشت میگه اینجاش مثلن مشکل داره!!
اصلن هدف همینه!میخوایم یاد بگیریم سوالارو...
ماراتن مکانیک مفید بوده..ولی اونم سوالاش تکراری نبود که راحت پیدا بشه جوابش..
و اونجا هم آقای قجری راهنمایی میکرد..یک چیزایی میگفتن..حالا الان که راهبرا زیاد فعل نیستن(خب کارو زندگی دارن!!)..
و الان اگه بدون راهنمایی سوال حل شد...دیگه چیکارش کنیم؟!
بازی نیست که...سوال هست..جواب هم اگر باشه یکی میزاره..هرکی هم خواست بحث میکنه!!زوری نیست..هر کی نخواست لینکارو نبینه بشینه رو سوال بحث کنه.کی جلوشو گرفته؟

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

من با مستر kaleiodoscope موافقم سوال بحث خور اصالتش(بحث شدن)رو حفظ میکنه........ولی حالا که عنوان شد شاید بهتر باشه اونایی که بیشتر میدونن اول واسه کسی مثل من که یکم بد جا میوفته یه مختصر توضیح بدن بعد هم جواب بدن.......ولی بازم به نظر من بحث جالبی نیستش

لایک ها
3,082

به نظ من هم غلطه هم درست

غلطه چون که تمام جواباش هم درست نیست ( چون هر کسی می تونه بیاد توش درباره هر چی می خواد بنویسه)

درسته چون منبع خوبیه و جواب اکثر سوالا توش هست.

بالا