پاسخ : نظر سنجی : بهترین کتاب تست برای زیست شناسی کنکور
سلام
من خودم کلا با خیلی سبز خیلی حال میکنم
یه جورهایی حس میکنم کادر با احساس مسئولیتی داره و از یه طرف اکثرکتابهاش دید آدم رو به زندگی (ببخشید به کنکور!)باز میکنه!
امابه نظرم کافی نیست!
من خودم همیشه واسه زیست۱تکنیک ویژه دارم ک توی اکثرموارد(یعنی۹۹/۹۹% موراد) جواب میده!
فکرکنم توی یکی از تاپیک ها گفتم و بازهم میگم:
اینکه به قول آقای فرهادیان اول کتاب-دوم کتاب - سوم کتاب -چهارم کتاب- پنجم کتاب - ششم جزوه ی من(!!!!)
منظور اینکه ششمین انتخابتون و اولویت باید کتاب تست باشه!چون ب نظر من اینکه از همون اول بیایم یه کتاب تست رو کار کنیم به آدم یه دید خاصی که منطبق با کتاب تست مورد نظر هستش میده؛که این باعث میشه اگر تستی جلومون بذارن که سبکش با اون کتاب فرق کنه نمیتونیم جواب بدیم!
یعنی اگه بیایم بلافاصله بعد خوندن متن درس از یک کتاب خاص تست بزنیم باعث میشه دفعاتی بعدی که میخوایم اون درس روبخونیم فقط به نکاتی توجه کنیم که توی اون کتاب تست بهش توجه شده!(کاملا ناخودآگاه!)
پس لازم هم نیست بریم سولومون و کمپبل و.... رو بخریم وخودمون رو دچار عذاب کنیم!
همون آبی قلم چی هم خوبه؛اگر و تنها اگر کتاب درسی قبلش به کرات و دقیق خونده شده باشه!
این نکته اول!
چون نمیشد چند انتخاب داشته باشم و من ترجیح میدم مبحثی زیست رو مطالعه کنم؛ به قول آقا نیما بهترین رو انتخاب کردم!
اما به نظرم برای دوم (بجز مبحث گیاهی که کار زیادی میخواد) همون خیلی سبز عالی عمل کرده!
واسه سوم خیلی سبز به طور کلی خوبه؛ اما نه کامله نه کافی!
واسه پیش هم مثله دوم تا اینجا خیلی سبز خوب کار کرد
واسه گیاهی آرامفر اگرچه تستهاش آسونه اما خوب به آدم جهت میده!به نظرم اول آرامفر؛ بعدش هم کتاب خیلی سبز روبزنید(البته خیلی سبز گیاهی نداره؛همون قیمت های گیاهی فصل های مختلف!)
واسه ژنتیک هم ژنتیک مندلی خیلی سبز خوبه هم آرامفر اصولی کار کرده و تقریبا end ژنتیک هستن!
مرسی که متن طولانیم رو تحمل کردید