نقطه شروع برای یه تازه وارد کجاست؟

ghasedak r

New Member
لایک ها
423
سلام دوستان
میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید اگه یه نفر بخواد الان شروع کنه باید از کجا و چه جوری شروع کنه بنظرشما الان دیر نیست ؟میشه به یه اراده قوی تواین زمان باقی مونده موفق شد؟باتشکراز کمک شما ممنون

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : نقطه شروع برای یه تازه وارد کجاست؟

ببخشید میشه بگین چه رشته ای رو میخواین شروع کنین؟ ریاضی؟ فیزیک؟ شیمی؟....

ضمنا تالاری که این موضوعو توش پست کردین زیاد مناسب نیست :3:

لایک ها
84

ببخشید میشه بگین چه رشته ای رو میخواین شروع کنین؟ ریاضی؟ فیزیک؟ شیمی؟....

ضمنا تالاری که این موضوعو توش پست کردین زیاد مناسب نیست :3:
فک کنم شیمی هستن.

eed@$

New Member
لایک ها
40

مهم اینه که میخوای با چه هدفی کارت رو شروع کنی.اگه فقط دوست داری مدال بیاری و تو کنکور راحت قبول شی همیشه دیره!!!!اما اگه میخوای برای لذت بردن از درسی که مطالعه می کنی و بالا بردن علم خودت در المپیاد شرکت کنی همیشه زوده!!!!

((من معتقدم که زندگی،دائما استقامت و پایمردی ما را مورد آزمایش قرار می دهد،و بزرگترین پاداشهای زندگی متعلق به کسانی است که برای رسیدن به خواسته های خود هرگز از تلاش باز نمی ایستند و از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند.این افراد قادرند کوهها را جا به جا کنند!!!!ممکن است ساده به نظر برسد،ولی این همان تفاوتی است که میان دو گروه از انسانها وجد دارد:کسانی که زندگی ایده آل دارند و کسانی که زندگیشان در حسرت سپری می شود.))
آنتونی رابینز

smsa1375

New Member
لایک ها
21

آره چرا که نه من خیلیا رو میشناسم که که دو سه ماه برای المپیاد خوندن مثالش هم آقای محرم محمدی که کلا سه ماه درس خوندن تو سال سوم بعدشم مدال نقره کشوری گرفتن فقط لازمه اش اینه که درست و با قاعده بخونید

بالا