نمونه سوالات المپیاد شیمی مرحله سوم

liliom-chem

New Member
لایک ها
4
سلام به همه.
من تازه عضو شدم و دارم دنبال سوالات مرحله سوم میگردم ترجیحا از خود باشگاه.
کسی هست که بتونه کمکی بکنه؟بچه های امسال و سالای پیش...؟
اگر سایتی میشناسید ممکنه بهم کمک کنید؟؟
خیلی خیلی ممنونم.

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
تا اونجایی که من میدونم باشگاه وقتی امتحاناتش تموم میشه سوالا رو جمع می کنه .(یعنی تا پارسال که اینطوری بود . ) من خودم هم جزوه ی کاملی از مباحث داشتم هم خلاصه نویسی شیمی آلی و هم کلی امتحان با جواب .ولی الان دست خودم نیست که در اختیارتون بذارم . دست اوناییه که تو دوره ان .

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
اسم این سایت رو یادمه ، نمی دونم به دردتون می خوره یا نه
http://www.olympiadiran.com

همین الان رفتم توش یه چیز بی ربطی بود . تا دو سه ماه پیش یه سایت با این اسم وجود داشت . شاید من کمی اسمشو اشتباه نوشتم .

liliom-chem

New Member
لایک ها
4
خیلی ممنون.
اگر اسمش رو یادتون اومد میشه خبر کنید؟
بازم از اینکه اهمیت دادید ممنونم.
بقیه دوستان هم خوشحال میشم اگر سایتی رو میشناسن معرفی کنن.مرسی

بهراد

New Member
لایک ها
214
دوستاتون از دوره نیومدن؟؟

hanry

New Member
لایک ها
0
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم .چند روزی هست که تازه تصمیم گرفتم برای المپیاد شیمی بخونم البته شیمی 2 رو تا حدی بلدم به نظرتون می رسم بخونم؟کسی می تونه یه کتاب خوب معرفی کنه؟plz.....plz....plz

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
الآن چندمی؟ کتابای شیمی مدرسه رو باید بخونی و یاد بگیری. می تونی از کتابای آموزش بهمن بازرگان(انتشارات مبتکران) استفاده کنی و بعدش تست مبتکران رو هم بزنی. بعد از اون برو سراغه چگونه مسایل شیمی را حل کنیم و کتابه در سپهر المپیاد و مسائل برگزیده. کتاب مورتیمر جلد 1 تا فصل 15 رو هم بخون. این کارا رو که بکنی، باید در کنارش واسه مرحله سه هم کار کنی،البته اگه سومی. اگه سوم نیستی،اول یکم اونا رو ببر جلو، بعد درسای دوره 40 نفر رو شروع کن...

بالا