هدفم مدال نبوده هیچ وقت.....
بیشتر دوسداشتم از مسیری که توشم لذت ببرم!
زندگی مقصد نیست! زندگی راه رسیدن به مقصد است!(آنتونی رابینز)
من تو این مسیر یاد گرفتم از مسیر زندگیم لذت ببرم!
از اینکه برای یه چیزی که خیلی دوسش دارم با عالم و آدم بجنگم!
یاد گرفتم چجوری درس بخونم....
و لذت ببرم !
اينكه فردا اگه برگرشتم به ديروزم(كه امروزمه) يه نگاهي كردم ببينم جرات اين رو داشتم كه دنبال علاقه ام رفتم و براش تلاش كردم مهم نيست كه اخرش چي ميشه مهم اينه كه من دنبال چيزي رفتم و درجا نزدم و اين چيز چه خوب كه المپياد بوده!
.
.
.
و اينكه عشق فيزيك...
vaghean be nazare man adam mitoone dar rahe olympiad dooroos dars khondanoo yad begire...va in ke be on chizi ke mikhad yani hamoon chizi hamoon darsii ke dooosesh dare bereseee va in lezat bakhsh tariin ehsasiiye ke mitoone ye adam dashte bashe...in ke zood tar alamoo dark kone...bebine...hes konee...va in kheli zibas...
1.درسی که بیشتر از همه بهش علاقه دارم ( ریاضی) رو به صورت خیلی پیشرفته بخونم و 1 کار اضافه انجام داده باشم ( کنکور رو همه میدن!)
2. درس زندگی ، انسانیت ، اعتماد به نفس ، احترام ، شرافت ، خداشناسی
اين متن، بخشي از وصيتنامه كاشف بزرگ، لويي پاستور هستش كه اگه ميخايد بيشتر با اين شخصيت اشنا بشيد كليك كنيد: 1 و 2
[center:a30c93533f]" در هر حرفه و شغلي كه هستيد نه اجازه دهيد كه به بدبيني هاي بي حاصل آلوده شويد و نه بگذاريد كه بعضي لحظات تاسف بار كه براي هر ملتي پيش مي آيد شما را به ياس و نا اميدي بكشاند. در آرامش حاكم بر آزمايشگاه ها و كتابخانه هايتان زندگي كنيد. نخست از خود بپرسيد: “من براي يادگيري خود چه كرده ام؟”
سپس همچنان كه پيش تر مي رويد بپرسيد: “من براي كشورم چه كرده ام؟”
و اين پرسش را آنقدر ادامه دهيد تا به اين احساس شادي بخش و هيجان انگيز برسيد كه: “شايد سهم كوچكي در پيشرفت و اعتلاي بشريت داشته ايد.”
اما صرفه نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام"[/center:a30c93533f]
[center:a30c93533f]
اينكه فردا اگه برگرشتم به ديروزم(كه امروزمه) يه نگاهي كردم ببينم جرات اين رو داشتم كه دنبال علاقه ام رفتم و براش تلاش كردم مهم نيست كه اخرش چي ميشه مهم اينه كه من دنبال چيزي رفتم و درجا نزدم و اين چيز چه خوب كه المپياد بوده!
.
.
.
و اينكه عشق فيزيك...