avogadro

New Member
لایک ها
167
سلام به همه

با توجه به این که کنکور 92 تمام شد و حالا تا آمدن نتایج آن مدتی وقت باقی مانده و در این مدت برای متقاضایان خیلی مهمه که انتخاب رشته درست داشته باشن

بعضی دانشگاه ها شروع به گذاشتن همایش هایی می کنند که در آن بعضی رشته های دانشگاهی رو معرفی می کنند

خواهشمندم از کسانی که آماری از برگزاری این گونه همایش ها دارن در این تاپیک بزارن که همه از این همایش ها استفاده کنند

راستی هفته پیش دانشگاه امیر کبیر همایش گذاشته بود
اگه کسی رفته بود بگه چه جوری بود
اصلا به درد خورد؟

avogadro

New Member
لایک ها
167
پاسخ : همایش معرفی رشته

یک خبر
چند روز بعد از اعلام نتایج دانشگاه شریف همایش می زاره

برای ثبت نام باید بهد سایت دانشگاه مراجعه کنید
البته هنوز در سایت دانشگاه خبری از همایش نیست

MR.Amin

New Member
لایک ها
202

ببینید من سال گذشته تو همایش دانشگاه شریف رفتم...این همایش از نظر من نه تنها مفید نیست بلکه باعث سردرگمی بیشتر بچه ها میشه! چرا؟ چون توی هر رشته بهترین استادشون رو میارن ک راجع به اون رشته صحبت کنه....بعد دقیقا همه رشته خودشون رو بهتر از بقیه میدونن و تا میتونن از اون رشته خوب میگن! اگه بتونید از اینترنت سرچ منید به نظر من بهتره!

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

کار سخت شد!!!!!!!!!!!:9:میشه همه نظر بدن؟(مخصوصا اونایی ک شریف میخونن و اطلاع دارن از این همایش ؟) کاش ب جای استادا از دانشجو های موفق هر رشته استفاده میکردن!!!!!!!!!میشه لطف کنید هر وقت ثبت نام شروع شد اینجا اعلام کنید؟
ممنونم :eek:

avogadro

New Member
لایک ها
167

ببینید من سال گذشته تو همایش دانشگاه شریف رفتم...این همایش از نظر من نه تنها مفید نیست بلکه باعث سردرگمی بیشتر بچه ها میشه! چرا؟ چون توی هر رشته بهترین استادشون رو میارن ک راجع به اون رشته صحبت کنه....بعد دقیقا همه رشته خودشون رو بهتر از بقیه میدونن و تا میتونن از اون رشته خوب میگن! اگه بتونید از اینترنت سرچ منید به نظر من بهتره!
اینترنت که فقط اومده واحد ها و کتاب هایی رو که باید بخونی رو بهت مگه
خیلی کامل درباره کتاب ها توضیح نمیده
شما سایت مناسبی سراغ دارید؟

MR.Amin

New Member
لایک ها
202

نه اینطور نیست! شما تو گوگل سرچ کن.....روزی ی رشته رو هم ک بررسی کنید دوهفته ای به ی جمع بندی کامل میرسید.....

avogadro

New Member
لایک ها
167
بالا