حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322
سلام ببخشین یه سوال داشتم اگر دو ارتفاع مثلثی که اضلاع ان یکی نیس 4 و 12 باشد اگر ارتفاع سوم هم عدد صحیح باشد حد اکثر مقدار آن چقدر است؟

Dadgarnia

New Member
لایک ها
1,127
پاسخ : هندسه اسونه

سلام ببخشین یه سوال داشتم اگر دو ارتفاع مثلثی که اضلاع ان یکی نیس 4 و 12 باشد اگر ارتفاع سوم هم عدد صحیح باشد حد اکثر مقدار آن چقدر است؟
اگه S مساحت مثلث باشه داریم:
حالا با استفاده از اینکه
می تونیم یه معادله ی درجه دو بر حسب
بدست بیاریم که دو جواب مثبت
رو بر حسب c داره چون ما حداکثر ارتفاع رو می خوایم c رو مقدار کوچکتر در نظر می گیریم پس داریم:
با توجه به صحیح بودن مقدار ارتفاع باید عبارت زیر رادیکال عددی مربع کامل باشه که با کمی بررسی می تونیم متوجه بشیم که اون مقدار 9 هست پس حداکثر مقدار ارتفاع میشه 4 و حالت تساوی هم به ازای مقادیر
رخ میده.

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

ببخشینا اگه اون حد اکثر مقدار 4 باشه و من که گزینه ها رو دیدم کمترین مقدار گزینه ها 4 بود تازه اگه چهار باشه مثلث میشه متاساوی الساقین که با شرط مسئله در تضاده!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اگه S مساحت مثلث باشه داریم:
حالا با استفاده از اینکه
می تونیم یه معادله ی درجه دو بر حسب
بدست بیاریم که دو جواب مثبت
رو بر حسب c داره چون ما حداکثر ارتفاع رو می خوایم c رو مقدار کوچکتر در نظر می گیریم پس داریم:
با توجه به صحیح بودن مقدار ارتفاع باید عبارت زیر رادیکال عددی مربع کامل باشه که با کمی بررسی می تونیم متوجه بشیم که اون مقدار 9 هست پس حداکثر مقدار ارتفاع میشه 4 و حالت تساوی هم به ازای مقادیر
رخ میده.
ببخشینا اگه اون حد اکثر مقدار 4 باشه و من که گزینه ها رو دیدم کمترین مقدار گزینه ها 4 بود تازه اگه چهار باشه مثلث میشه متاساوی الساقین که با شرط مسئله در تضاده!

Dadgarnia

New Member
لایک ها
1,127

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

بله حق با شماست. توی محاسبه اشتباه کردم. شما یه بار خودتون اون محاسباتو انجام بدین اگه جواب بدست نیومد بگین من راه حل کامل بذارم.

بالا