واژه نامه ریاضی (انگلیسی - فارسی)

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602
سلام، دیدم که خیلی ها توی این سایت توی خوندن منابع انگلیسی المپیاد مشکل دارن مثلا mathworld یا حتی AoPS نیاز به دونستن بعضی از کلمات ریاضی انگلیسی هستند پس میخوام یه کتاب بهتون معرفی کنم :

به قول iMosi : کتاب نایابه !

دانلود

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : واژه نامه ریاضی (انگلیسی - فارسی)

سلام، دیدم که خیلی ها توی این سایت توی خوندن منابع انگلیسی المپیاد مشکل دارن مثلا mathworld یا حتی AoPS نیاز به دونستن بعضی از کلمات ریاضی انگلیسی هستند پس میخوام یه کتاب بهتون معرفی کنم :

به قول iMosi : کتاب نایابه !

دانلود

ممنون بابت کتاب
به قول iMosi : کتاب نایابه !​
خیلی باحال بود : ))
------------
ای کاش یه همچین چیزی برای فیزیک هم بود !

iMosi

Well-Known Member
لایک ها
584

ته جبر صفا ...ته چند تا کتاب نشر دانشگاهی ته گراف باندی مورتی-ته چند تا کتاب انتشارت مدرسه(رقابت های ریاضی مثلا) واژگان مخصوص المپیاد ریاضی رو جمع کردن...من احتمالا به زودی این ها رو همه رو با هم جمع می کنم می کنم یه کتاب می زارم تو سایت

البته دست یوسفی جون درد نکنه ...ولی فکر کنم یکم دانشگاهی تر باشه این کتاب تا المپیادی...برای فیزیک هم یه همچین چیزی تو سرم هست

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

ته جبر صفا ...ته چند تا کتاب نشر دانشگاهی ته گراف باندی مورتی-ته چند تا کتاب انتشارت مدرسه(رقابت های ریاضی مثلا) واژگان مخصوص المپیاد ریاضی رو جمع کردن...من احتمالا به زودی این ها رو همه رو با هم جمع می کنم می کنم یه کتاب می زارم تو سایت

البته دست یوسفی جون درد نکنه ...ولی فکر کنم یکم دانشگاهی تر باشه این کتاب تا المپیادی...برای فیزیک هم یه همچین چیزی تو سرم هست
درسته، فکر کردم که شاید جامع تر باشه بهتره ، اول صفا رو اسکن کردم دیدم همش 3 صفحست ولی خوب میگذارمش :

صفحه 1 و 2 : http://up.vatandownload.com/images/lq9f03q27552fc2oygqq.jpg
صفحه 3 : http://up.vatandownload.com/images/rio8on1d5hlqbibikdcc.jpg
=====================================================================
واقعا باید یه صلوات برا سلامتی این iMosi عزیز بفرستیم، عجب کار سختیه این اسکن کردن! این که 3 صفحه بود، ایشون کتابای 500 صفحه ای رو میگذارن ، اونم چقدر تمییز.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسانی هم که babylon دارت میتونن از این دیکشنری استفاده کنن : Mathematics Glossary - Mohammad Reza Majidee Dictionary - Babylon

iMosi

Well-Known Member
لایک ها
584

این 9 تا مجموعه لغت هم برای ریاضی ها به درد میخوره هم کامپیوتری ها:3:

دانلود

البته جبر صفا توش نیست...

بالا