وطن فروشی تو روز روشن!

G

Guest

Guest
[center:878ad2822f]
[/center:878ad2822f]
این درست است که در سایت eBay، می توان عجیبترین چیزها را یافت که برای فروش عرضه شده اند، اما به هرحال هیچ کسانتظار نخواهد داشت اسم کشور بلژیک را جزء موارد عرضه شده برای فروشببیند؛ «برای فروش؛ بلژیک، کشور پادشاهی در سه بخش... به عنوان اشانتیونپادشاه و دربارش نیز تحویل خواهد شد.»این آگهی عجیب که قیمتی در آن درجنشده بود، از طرف یک بلژیکی معترض پست شده که از بحران های اخیر سیاسی شکلگرفته بین فلاندری ها و والنی ها ناراضی است.گریت سیکس معلم و روزنامهنگار سابق انگیزه خود را از فرستادن این آگهی جلب نظر مردم به بحران میخواند و می گوید؛ «برای جلب نظر افراد نسبت به بلژیک راهی جز این وجودندارد که سنگی پرتاب کنید و شیشه یی را بشکنید.» وی در آگهی خود عنوانکرده است که تحویل در محل و رایگان خواهد بود منتها خریدار باید لطف کند و۳۰۰ بیلیون دلار قروض کشور را بپردازد.
مانند بسیاری از ۱۵ میلیونشهروند بلژیک، سیکس نیز از بحران سیاسی شکل گرفته به واسطه درگیری بیناحزاب سیاسی فرانسه یا آلمانی زبان که کشور را از انتخابات ۱۵ ژوئن تاکنوندرگیر کرده ناراضی است.تقاضای خودمختاری بخش آلمانی زبان فلاندر با مقاومتسفت و سخت بخش فرانسه زبان مواجه است و این درگیری شکل گیری و فعالیت دولتائتلافی را غیرممکن ساخته و کل پادشاهی را در آستانه فروپاشی قرار دادهاست. سیکس به عنوان یک شهروند تصمیم گرفت خشم خود را از طریق آگهیاینترنتی بنمایاند. وی می گوید؛ «ایده من این بود که نشان بدهم بلژیک متحدچقدر ارزشمند است. ما باید آن را حفظ کنیم. بلژیک کشور من است و من با جانو دل از آن حمایت خواهم کرد. نه تنها من بلکه سایر مردم بلژیک نیز همیناحساس را دارند.» عمل سیکس عکس العمل های متفاوت و حتی متناقضی را دربلژیک برانگیخت. بعضی بر این باور بودند که کار سیکس جالب و شوخ طبعانهاست در حالی که بقیه تصور می کنند بی معنی و مسخره است. یکی از مخالفان کهنظریه خاص خودش را در مورد بلژیک و مشکلات آن دارد، معتقد است تجزیه بلژیکبه سه بخش مستقل که در عین حال به مرکز بروکسل به عنوان پایتخت مالیاتبپردازند ایده خوبی است.سیکس در آگهی خود ضمن توصیف جذابیت های بلژیک بهمعماری سبک آرت نوو آن و همین طور به مقر مرکزی ناتو و اتحادیه اروپا بودنآن اشاره می کند و البته هشدار می دهد که مجاورت و ترکیب ناسیونالیست هایفلاندری و سوسیالیست های والنی می تواند دردسرساز باشد.سایت eBay ازدریافت چنین آگهی خوشحال است. پیتر بورین مسوول بخش بلژیک این سایت میگوید؛ «این فرد با روش جالب و منحصر به فرد خود به مردم بلژیک یادآوری میکند چه کشور فوق العاده یی دارند و از دست دادن آن چقدر تاسف برانگیز است.»

بالا