"ویکیپدیای فارسی را آباد کنیم "

MEA76

New Member
لایک ها
860
سلام

یه موضوعی که شاید موقع سرچ فارسی توی گوگل به چشم خیلیاتون اومده ناقص و بعضا غلط بودن اطلاعات ویکیپدیای فارسی هست. خوب این اصلا چیز خوبی برای یک کشور و ملت و زبان نیست . ویکیپدیا به علت رنک بالایی که داره معمولا توی صدر نتایج گوگل قرار می گیره و خیلی از هموطنامون اطلاعات مورد نیازشون رو از ویکیپدیای فارسی دریافت می کنن. خوب شخصیت های علمی یک کشور باید بیان اطلاعاتی که توی اون تخصص دارن رو توی ویکیپدیا وارد کنن تا بقیه هم از اون استفاده کنن ولی متاسفانه تو کشور ما توی این مورد هم کم کاری شده و ویکیپدیای فارسی در مباحث علمی "واقعا" ناقصه .

اکثر افرادی که توی آیریسک هستن دانشجو و دانش آموزن که گزینه های خوبی برای تکمیل اطلاعات ویکی پدیا هست . ما می تونیم به کمک هم ویکی فارسی رو از این وضع فلاکت بار در بیاریم . کافیه هر کس بره و مقاله ای که درباره اون اطلاعاتی داره رو کامل کنه و اطلاعاتش رو در اختیار همه قرار بده . حتما هم نباید اطلاعات از خودتون باشه ، می تونید از روی کتاباتون بنویسید یا نسخه انگلیسی رو ترجمه کنید . این طوری بهتر هم هست!
فقط دقت کنید اطلاعاتی که توی ویکیپدیا وارد می کنید کاملا صحیح و درست باشن که نیایم ابرو رو درست نکرده چشم رو کور کنیم .

اگر کسی هم مقاله ای رو ایجاد یا تکمیل کرده بیاد اینجا بگه که بقیه هم چک کنن صحت اطلاعات مقاله رو .
باز هم تاکید می کنم اطلاعاتی رو وارد کنید که توش تخصص دارید و از منابع معتبر هستن.

ممنون:53:

لایک ها
2,256
پاسخ : "ویکیپدیای فارسی را آباد کنیم "

قربان من آماده هستم.اگر شما خودتون تاحالا مقاله ای ویرایش علمی کردین آموزش بدین ما هم مشکلی چیزی دیدیم اصلاح کنیم
(میترسم بدتر بشه:4:)

بالا