C chapar-arshad New Member 1390/9/21 #1 ارسال ها 65 لایک ها 10 امتیاز 0 1390/9/21 #1 عبارت مقابل را به دست آوريد: 1 *1! + 2 * 2!+... +n*n! (از راست بخوانيد و بخوانيد : يك ضربدر يك فاكتور يل و به همين ترتيب...)
عبارت مقابل را به دست آوريد: 1 *1! + 2 * 2!+... +n*n! (از راست بخوانيد و بخوانيد : يك ضربدر يك فاكتور يل و به همين ترتيب...)
C chapar-arshad New Member 1390/9/21 #3 ارسال ها 65 لایک ها 10 امتیاز 0 1390/9/21 #3 پاسخ : يه سوال مرتبط به دنباله ها... ممنون اي والله ولي يه اشتباه فاحش داري: اگه دقت كني مي فهمي البته ميدونم اگه فك كني ميتوني حلش كني مطمئنم آخرین ویرایش توسط مدیر 1390/9/21
پاسخ : يه سوال مرتبط به دنباله ها... ممنون اي والله ولي يه اشتباه فاحش داري: اگه دقت كني مي فهمي البته ميدونم اگه فك كني ميتوني حلش كني مطمئنم
C counterexample Guest 1390/9/24 #4 1390/9/24 #4 پاسخ : يه سوال مرتبط به دنباله ها... من پاسخ کاملو نذاشتم، فقط راهنمایی کردم، شاید به خاطر همین گفتین غلطه! ولی اگه واقعا فکر میکنید غلطه بگید منم بدونم!
پاسخ : يه سوال مرتبط به دنباله ها... من پاسخ کاملو نذاشتم، فقط راهنمایی کردم، شاید به خاطر همین گفتین غلطه! ولی اگه واقعا فکر میکنید غلطه بگید منم بدونم!
C chapar-arshad New Member 1390/9/24 #5 ارسال ها 65 لایک ها 10 امتیاز 0 1390/9/24 #5 پاسخ : يه سوال مرتبط به دنباله ها... counterexample گفت من پاسخ کاملو نذاشتم، فقط راهنمایی کردم، شاید به خاطر همین گفتین غلطه! ولی اگه واقعا فکر میکنید غلطه بگید منم بدونم! کلیک کنید تا باز شود... مطلب شما كاملا درست بود.اشتباه از من بود!!!ببخشيد...
پاسخ : يه سوال مرتبط به دنباله ها... counterexample گفت من پاسخ کاملو نذاشتم، فقط راهنمایی کردم، شاید به خاطر همین گفتین غلطه! ولی اگه واقعا فکر میکنید غلطه بگید منم بدونم! کلیک کنید تا باز شود... مطلب شما كاملا درست بود.اشتباه از من بود!!!ببخشيد...