پیچ در پیچ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ferom001

New Member
لایک ها
36

:224:

عرضم به حضورتون که دو پیچ در اختیار داریم که همانطور که در شکل آمده است در یکدیگر فرو رفته اند
تعداد رزوه های پیچ ها n ،طول پیچ ها L شعاع آنها r (که در قسمت های بعد امکان دارد دو شعاع با هم متفاوت شوند ولی فعلا برابر اند) و زاویه رزوه ها با افق a می باشد و شتاب گرانش به سمت پایین و برابر با g میباشد (لازم به ذکر است پیچ قرمز رنگ در حال حرکت بوده و پیچ سفید رنگ ثابت است)
سوال را در دو نوع حرکت بررسی میکنیم
حالت اول: خود پیچ قرمز به دور خود میچرخد و به دور پیچ سفید هم میچرخد
حالت دوم: محل تماس پیچ قرمز عوض نمیشود(به دور خود نمیچرخد)و فقط به دور پیچ سفید گردش میکند
خواهشمند است یکبار عمل فوق را با دو عدد پیچ انجام دهید (برای درک بهتر)
1)آیا نوع حرکت در دو حالت بالا اثری بر متغییر های ما از قبیل سرعت خطی و زاویه ای ... میگذارد؟
اگر آری .چرا؟و به بخش بعد در دو حالت پاسخ دهید
و اگر نه. چرا؟و به بخش های بعدی پاسخی واحد دهید
2)سرعت زاویه ایه پیچ دوم را با توجه به داده های مساله بیابید
بقیه هم داره حالا فعلا اینارو بجوابید
در ضمن هر کی جواب داد چه درست چه غلط من قسمت های بعدی رو میگم تا طبق همون دستاورد هاش چه غلط و چه درست بره جلو . آخر سر جواب خودمو میگم این طوری شاید اگه غلط به دست آورده باشه تو قسمت های بعد خودش متوجه اشتباهاتش بشه (اینطوری بهتره)(اونطوری یکی که درست میجوابه بقیه دیگه به فکر جواب دادن نمیشن)من درمورد هیچ کس تا به قسمت آخر نرسه در مورد درستی و غلط بودن جوابش هیچی نمیگم
از صاحب نظران مجمع درخواست همکاری دارم (انتقاد شما سرمایه ماست...)

ferom001

New Member
لایک ها
36
پاسخ : پیچ در پیچ

سوال طرح میکنیم میگن برو کشکتو بساب بعد ما اخطارشو میگیریم(بدلیل توهین به راهبر)
اوکی من هیچ حرفی ندارم
خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنید

Ar@sh

Moderator
لایک ها
530
پاسخ : پیچ در پیچ

سوال طرح میکنیم میگن برو کشکتو بساب بعد ما اخطارشو میگیریم(بدلیل توهین به راهبر)
اوکی من هیچ حرفی ندارم
خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنید
این رو در پیام خصوصی هم مطرح کردید

لازم نبود اینجا هم بگید

الان هم جوابتون رو دادم

من ناظم کل سایت هستم یا نه ؟

تا حالا هیچ گزارشی از طرف شما بابت اینکه

راهبری مناسب صحبت نکرده باشه دریافت نکردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا