چرا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hessam

New Member
لایک ها
2
می خواستم از دوستان المپیاد شیمی بپرسم چرا ماشین حساب سر جلسه می برن؟
خوب روشنه سرعت عمل بالا می ره.
امسال که گذشت اما برای دوستان سال های بعد باید بگم:
اگه یادتون رفت الکی به خودتون استرس وارد نکنید با ارامش تخمین بزنید(در این مورد فیزیکی ها استادن :D )
من که شیمی نخوندم بدون ماین حساب از همه زودتر تموم کردم
اینو گفتم چون دیدم بعضی ها.......(بماند :idea: )
نه تو این مورد بلکه تو زندگی هم اگه جایی چیزی رو کمتر از دیگران داشتید بی استرس جبرانش کنید.
همواره بگید من می تونم
و در اخر:برنامه رو از شب قبل اماده کنید که یادتون نره(و یه وقت فکر ارتیست بازی به سرتون نزنه چون عمرا به سرعت من برسید :roll: :D :D )

لایک ها
6
برو بابا..خوشحالیا؟ حالا یه امتحانو شانسی شانسی خوب دادی فکر کردی چه خبره؟ اصلا فکر نمیکنم المپیاد شیمی ای باشی..چون اگه بودی میفهمیدی این حرفت چقدر بچه هارو اذیت میکنه..ماشین حسابه ادم میشه براش یه رفیق..یه دوست که عادت میکنه بهش و با چشم بسته هم باهاش کار میکنه..تو مرحله2 ما فرق یه ادم که قبول میشه و یکی که نمشیشه ممکنه خیلی کم باشه به خاطر همین ماشین حساب که سهله خودکارمون عوض شه تمرکزمون کم میشه..چون ..من خودم برای مرحله3 دو تا ماشین حساب داشتم اما با اونی کار میکردم که ساده تر بود چون میگفتن باشگاه از اونا داره..تابستون اون یکی رو گرفتم دستم اما به قبلیه عادت کرده بودم.

mahdiyam

New Member
لایک ها
102
این طوریا هم نیست.

Danialkh

New Member
لایک ها
22
پاسخ : چرا؟

الکی جو نده. من ماشین حسابم باهام نباشه میمیرم!!
بعدشم تو احتمالا تو سوالات معادله اینا نداشتی شانس آوردی..من باهاش معادله درجه 2 3 مجهول حل میکنم.. تو میتونی ذهنی تند تر حساب کنی برو به گینس معرفی کن خودتو

لایک ها
129

حالا من نمیدونستم واسه شیمی هم ماشین حساب میخواد!!! ولی عمرا بشه نجوم نبرد!!!عمرا!!!!!!!!!!!!!!!!!:24:

Ar@sh

Moderator
لایک ها
530

عنوان ، خلاف قوانین سایت است

جهت باز شدن تاپیک عنوانی مناسب که نمایانگر

موضوع تاپیک شماست انتخاب کرده و برای مدیران بخش

ارسال کنید تا تاپیک باز شود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا