پاسخ : چرا در rna به جای باز u,t قرار داره؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم، یوراسیل از دآمیناسیون سیتوزین میتونه ایجاد بشه.
این فرضیه منه:
در ابتدا، چهار نوکلئوتید A و U و C و G به وجود آمد که در ساختار RNA قرار گرفتند.
سپس در طی تکامل، DNA به وجود آمد و چون دو رشته بود، می بایست دو رشته آن مکمل هم باشند. پس DNA پلیمراز می بایست قدرت تصحیح هم داشته باشد.
حال اگر تیمین به جای یوراسیل در DNA قرار نمی گرفت و دآمیناسیون سیتوزین، موجب ایجاد یوراسیل در حین همانندسازی DNA میشد، DNA پلیمراز دیگر قدرت تصحیح آنرا نداشت و این موجب جهش های بسیار فراوانی میشد.
پس از این فرضیه نتیجه می گیریم که سوال mobina_k غلطه؛ ایشان باید می گفت که چرا در DNA به جای یوراسیل، تیمین قرار گرفته؟ (چون طبق فرضیه، ابتدا U به وجود آمد و بعد T (البته T هم حاصل اتصال CH3 به U می باشد.)) (البته چون فرضیه خودم اثبات نشده، شاید این تغییر سوال هم غلط باشه. اما باتوجه به این فرضیه، سوال می بایست اینگونه تغییر می کرد.)
پس از همه ی اینها نتیجه می گیریم: اگر در DNA به جای تیمین، یوراسیل وجود داشت، در فرایند ویرایش و ترمیم مشکل پیش می آمد.
خوب دوستان؛
حالا شما نظرتون رو در مورد فرضیه احتمالی من بگید؟ (آیا این فرضیه می تونه درست باشه؟)
فقط می تونم بگم آفرین به alibeiginejad
واقعا alibeiginejad می تونی کارآگاه خوبی بشی...
فرضیه تو، منو بهت زده کرد. شاید قبلاً همین چیزها رو جدا جدا تو کتابهای مختلف خونده بودم اما نمی تونستم مثل شما به همدیگه ربطشون بدم و فرضیه بسازم تا به این سوال پاسخ بدم.
حالا فرضیتون چه درست باشه چه غلط، اینرو می رسونه که دارای ذهن قوی هستید.
امیدوارم تو المپیاد هم از این قدرتتون برای تحلیل سوالات کمرشکن مرحله دوم و سوم استفاده کنید.