چندتا رمز براي ساختن روبيك هايي زيبا
امروز چندتا رمز براي روبيك هاتون مي زارم كه دو تا از روبيكر هاي عزيز لطف كردن و براي ما ارسال كردن.
باز هم اين تذكر رو مي دم كه اين فرمول ها رو وقتي اجرا كنيد كه مكعب روبيكتون كامل و درست باشه نه در حالت به هم ريخته.
رمز اول از آقاي احسان گودرزي كه ركورد بسيار عالي هم در حل روبيك دارن مي باشد من عكسي از ركورد ها براتون نمي زارم تا يه خورده به خودتون زحمت بدين و روبيكتون رو يكم ورزش بدين
Fi-Ui-B-2U-Bi-U-R-2U-Ri-F-B-D-Fi-2D-F-Di-Li-2D-L-Bi
رمز ديگه با توضيحاتش از آقاي سعيد كارگر كه اين طوري برامون نوشتن:
سعيد کارگر هستم از شهرستان کلاله.ازاونجایی که من ارادت خاصی به شما و روبیکران گرامی دارم هروقت مطلب جالبی دیدم یا رمز جدیدی پیدا کردم برای وبلاگ روبیکر ارسال میکنم
مرحله 1: ميدونيد که با زدن اين رمز قطعات مرکزي مکعب جابه جا ميیشه
[center:e594d68a52]UDَRLَFBَUDَ[/center:e594d68a52]
مرحله 2:حالا اين الگوريتم رو به بالايي اضافه کنيد که بازدن اون درهمه وجه ها صليب بدون قطعه مرکزي ديده ميشه[center:e594d68a52]
2R 2L 2U 2D 2F 2B[/center:e594d68a52]
مرحله 3: با اضافه کردن اين الگوريتم قطعات مرکزي 4 وجه سرجاي خود ميروند
عكس اينم براتون نمي زارم تا يه خورده روبيكتون رو به كار بندازيد.
GetBC(259);
تعدادي از فرمول های PLL براي حل سریعتر مكعب روبيك
در اين پست تعدادي از فرمول های PLL كه براي روبيك ۳*۳ مورد استفاده قرار مي گيرد قرار مي دهم.
روبيكر هاي عزيز بايد توجه داشته باشند كه اين فرمول و الگوريتم ها با كار كردن و استفاده زياد در ذهن انسان ملكه مي شود و در نتيجه باعث افزايش سرعت بينظيري براي ركوردزنان ميشود.
اين فرمول ها عبارت است از:
[TABLE][TR][TD]
[/TD][TD](R²–UR')–[(R²–UR')–U'–R'–U'–R'UR'][/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][TD]RU'R²–[(R'U–R)–U]–[RU'–(R'–U'R²)][/TD][/TR][/TABLE]
<BLOGEXTENDEDPOST>
GetBC(257);
يه رمز براى روبيك كشف كردم كه فكر كنم براى روبيكران جالب باشه
مرحله 1:
باانجام حركات زيردر4 وجه كنارى مكعب حرف U ديده ميشه
(Ri-L-D2-R-Li) (Fi-B-D2-F-Bi)
مرحله2:
باانجام حركات زير درتمام وجه ها حروف PوL ديده ميشه
(R2-F2)
مرحله 3:
باانجام حركات زير در تمام وجه ها دو حرف Lديده ميشه
(Li-R-U-Di-Fi-B-Li-R)
L=left
R=right
D=down
B=back
U=up
F=front
این رمز رو یکی از دوستان خوبم به نام محمد حسین شوقی ارسال کرده است و از شما دوستان عزیزم می خوام که حتما نظراتتون رو در مورد این رمز بیان کنید.
رمز مکعب روبیک: L-R-2Ui-2D-L-R-2Ui-2D-2L-2R
البته از این دوست عزیزم می خوام که این رمز رو بر روی مکعب روبیک خود انجام دهند و تصاویر اون رو برام ایمیل کنند تا در همین مطلب درج کنم.
[center:e594d68a52] [/center:e594d68a52]
رمز های مکعب روبیک
سلام به شما دوستان روبیکی من چند روزی بود که با درسا در گیربودیم اما بلاخره برگشتیم می خوام ادامه ی اموزش ها رو براتون بگم چون یکی از دوستان خیلی به این اموزش ها علاقه مند شده بود من هم دوست ندارم که این عزیز رو ناراحت بکنم برای همین در نظر دارم که این اموزش ها رو ادامه بدم البته دوستان دیگری هم هستند که از نظر اطلاعات در سطح بالایی قرار دارند .
دوستان عزیز ما درجهان برای کامل کردن روبیک چندین روش داریم :
1. روش اول : اسان ترین روش برای یادگیری روش صلیبی می با شد که در لاتین به ان روش (cross) می گویند. که افراد زیادی از این روش استفاده می کنند . که اگه خیلی توش حرفه ای باش رکوردتون نزدیک 00:50 ثانیه می یاد
2. روش دوم : اسم این روش روش (F2L) می باشد که اینم رواج زیادی داره زمان تایین شده برای این روش نزدیک 00:30 ثانیه است.
3. اما روش سوم در این روش که فعلا با این روش یه هلندی رکورداره می با شه رکورد حل روبیک رو کاهش داده به نظر شما چقدر .... بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می کنید فقط یکمی با ید حاقظه داشته باشین تا بتونید نزدیک به 40 الگوریتم رو حفظ کنید که می دونم شما توانایشرو دارین .
این روش به وسیله ی یه پرفسور به اسم جسیکا فردریک کشف شد که حداکثر زمان برای کامل کردن روبیک با این روش 00:17 ثانیه است . البته نفر اول جهان سرعت دست بالایی داشته که تونسته تو 00:8:07 صدم ثانیه کاملش کنه ...... .
البته دوستان عزیز بجز این روش هایی که براتون گفتم روش های دیگری هم هست که روش خودم جز این سه روش نیست و خودم با یکی از دوستان خوب دوره ی راهنمایی کشفش کردم.... .
همونطور که می دونید من از کلمه ی ( ساختن) به جای کلمه ی کشف استفاده نکردم حال چرا ؟؟؟؟
چون شما خوب می دونید که تمام روش ها و فرمول ها در دل روبیک نهفته است و فقط لازم که ما اونا رو پیدا یا کشف کنیم ..... .
و من از خداوند بزرگ برای همه شما مخصوصا روبیکرای محترممون موفقیت رو طلب می کنم .
روبیکرای حرفه ایمونم نظر یادشون نره.
نویسنده: vahab
:
L.R.Fi.Bi.Li.Ri.B.F.L.R.Fi.Bi
امیدوارم که باب میلتون باشه من پیشه خودم فکر نمی کنم که تکراری باشه . اما دوست دارم نظر شما رو درباره این رمز بدونم. همچنین اقایون حرفه ایمون .... .
یه اموزش کوچیک لطفا حرفیا نخونن .......)
دوستان عزیز ایا می دونستیت:
[center:e594d68a52]U UP[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]D DOWN[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]R RIGHT[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]B BACK[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]F FRONT[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]L LEFT[/center:e594d68a52]
و حالا فکر می کنم کمتر کسی به این قسمت از روبیک توجه کرده باشه ایا شما می دونید که حرف I که به صورت پسوند بعد از حروف بالا به کار می ره در لاتین به چه معناست.
بله دوستان این حرف در لاتین کوتاه شده ی لغت INVERT می باشد که بعد از حروف R.F.B.L.D.U. قرار می گیرد مثال: Ui.Bi.Di..... .
GetBC(173);
امروز چندتا رمز براي روبيك هاتون مي زارم كه دو تا از روبيكر هاي عزيز لطف كردن و براي ما ارسال كردن.
باز هم اين تذكر رو مي دم كه اين فرمول ها رو وقتي اجرا كنيد كه مكعب روبيكتون كامل و درست باشه نه در حالت به هم ريخته.
رمز اول از آقاي احسان گودرزي كه ركورد بسيار عالي هم در حل روبيك دارن مي باشد من عكسي از ركورد ها براتون نمي زارم تا يه خورده به خودتون زحمت بدين و روبيكتون رو يكم ورزش بدين
Fi-Ui-B-2U-Bi-U-R-2U-Ri-F-B-D-Fi-2D-F-Di-Li-2D-L-Bi
رمز ديگه با توضيحاتش از آقاي سعيد كارگر كه اين طوري برامون نوشتن:
سعيد کارگر هستم از شهرستان کلاله.ازاونجایی که من ارادت خاصی به شما و روبیکران گرامی دارم هروقت مطلب جالبی دیدم یا رمز جدیدی پیدا کردم برای وبلاگ روبیکر ارسال میکنم
مرحله 1: ميدونيد که با زدن اين رمز قطعات مرکزي مکعب جابه جا ميیشه
[center:e594d68a52]UDَRLَFBَUDَ[/center:e594d68a52]
مرحله 2:حالا اين الگوريتم رو به بالايي اضافه کنيد که بازدن اون درهمه وجه ها صليب بدون قطعه مرکزي ديده ميشه
2R 2L 2U 2D 2F 2B[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]UDَFBَRَLUDَ[/center:e594d68a52]عكس اينم براتون نمي زارم تا يه خورده روبيكتون رو به كار بندازيد.
GetBC(259);
تعدادي از فرمول های PLL براي حل سریعتر مكعب روبيك
در اين پست تعدادي از فرمول های PLL كه براي روبيك ۳*۳ مورد استفاده قرار مي گيرد قرار مي دهم.
روبيكر هاي عزيز بايد توجه داشته باشند كه اين فرمول و الگوريتم ها با كار كردن و استفاده زياد در ذهن انسان ملكه مي شود و در نتيجه باعث افزايش سرعت بينظيري براي ركوردزنان ميشود.
اين فرمول ها عبارت است از:
[TABLE][TR][TD]
<BLOGEXTENDEDPOST>
GetBC(257);
يه رمز براى روبيك كشف كردم كه فكر كنم براى روبيكران جالب باشه
مرحله 1:
باانجام حركات زيردر4 وجه كنارى مكعب حرف U ديده ميشه
(Ri-L-D2-R-Li) (Fi-B-D2-F-Bi)
مرحله2:
باانجام حركات زير درتمام وجه ها حروف PوL ديده ميشه
(R2-F2)
مرحله 3:
باانجام حركات زير در تمام وجه ها دو حرف Lديده ميشه
(Li-R-U-Di-Fi-B-Li-R)
L=left
R=right
D=down
B=back
U=up
F=front
این رمز رو یکی از دوستان خوبم به نام محمد حسین شوقی ارسال کرده است و از شما دوستان عزیزم می خوام که حتما نظراتتون رو در مورد این رمز بیان کنید.
رمز مکعب روبیک: L-R-2Ui-2D-L-R-2Ui-2D-2L-2R
البته از این دوست عزیزم می خوام که این رمز رو بر روی مکعب روبیک خود انجام دهند و تصاویر اون رو برام ایمیل کنند تا در همین مطلب درج کنم.
[center:e594d68a52] [/center:e594d68a52]
رمز های مکعب روبیک
سلام به شما دوستان روبیکی من چند روزی بود که با درسا در گیربودیم اما بلاخره برگشتیم می خوام ادامه ی اموزش ها رو براتون بگم چون یکی از دوستان خیلی به این اموزش ها علاقه مند شده بود من هم دوست ندارم که این عزیز رو ناراحت بکنم برای همین در نظر دارم که این اموزش ها رو ادامه بدم البته دوستان دیگری هم هستند که از نظر اطلاعات در سطح بالایی قرار دارند .
دوستان عزیز ما درجهان برای کامل کردن روبیک چندین روش داریم :
1. روش اول : اسان ترین روش برای یادگیری روش صلیبی می با شد که در لاتین به ان روش (cross) می گویند. که افراد زیادی از این روش استفاده می کنند . که اگه خیلی توش حرفه ای باش رکوردتون نزدیک 00:50 ثانیه می یاد
2. روش دوم : اسم این روش روش (F2L) می باشد که اینم رواج زیادی داره زمان تایین شده برای این روش نزدیک 00:30 ثانیه است.
3. اما روش سوم در این روش که فعلا با این روش یه هلندی رکورداره می با شه رکورد حل روبیک رو کاهش داده به نظر شما چقدر .... بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می کنید فقط یکمی با ید حاقظه داشته باشین تا بتونید نزدیک به 40 الگوریتم رو حفظ کنید که می دونم شما توانایشرو دارین .
این روش به وسیله ی یه پرفسور به اسم جسیکا فردریک کشف شد که حداکثر زمان برای کامل کردن روبیک با این روش 00:17 ثانیه است . البته نفر اول جهان سرعت دست بالایی داشته که تونسته تو 00:8:07 صدم ثانیه کاملش کنه ...... .
البته دوستان عزیز بجز این روش هایی که براتون گفتم روش های دیگری هم هست که روش خودم جز این سه روش نیست و خودم با یکی از دوستان خوب دوره ی راهنمایی کشفش کردم.... .
همونطور که می دونید من از کلمه ی ( ساختن) به جای کلمه ی کشف استفاده نکردم حال چرا ؟؟؟؟
چون شما خوب می دونید که تمام روش ها و فرمول ها در دل روبیک نهفته است و فقط لازم که ما اونا رو پیدا یا کشف کنیم ..... .
و من از خداوند بزرگ برای همه شما مخصوصا روبیکرای محترممون موفقیت رو طلب می کنم .
روبیکرای حرفه ایمونم نظر یادشون نره.
نویسنده: vahab
:
L.R.Fi.Bi.Li.Ri.B.F.L.R.Fi.Bi
امیدوارم که باب میلتون باشه من پیشه خودم فکر نمی کنم که تکراری باشه . اما دوست دارم نظر شما رو درباره این رمز بدونم. همچنین اقایون حرفه ایمون .... .
یه اموزش کوچیک لطفا حرفیا نخونن .......)
دوستان عزیز ایا می دونستیت:
[center:e594d68a52]U UP[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]D DOWN[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]R RIGHT[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]B BACK[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]F FRONT[/center:e594d68a52]
[center:e594d68a52]L LEFT[/center:e594d68a52]
و حالا فکر می کنم کمتر کسی به این قسمت از روبیک توجه کرده باشه ایا شما می دونید که حرف I که به صورت پسوند بعد از حروف بالا به کار می ره در لاتین به چه معناست.
بله دوستان این حرف در لاتین کوتاه شده ی لغت INVERT می باشد که بعد از حروف R.F.B.L.D.U. قرار می گیرد مثال: Ui.Bi.Di..... .
GetBC(173);