چند پرسش در مورد سوالات شيمي 3

milad_h

New Member
لایک ها
2
با سلام:
سوالات ترمو شيمي:
چرا ما در تعريف خواص شدتي داريم خواصي كه به مقدار ماده بستگي ندارد بعد خاصيتي مثل چگالي كه ارتباط مستقيم داره با جرم رو از خواص شدتي ميدومنيم؟

در مورد سوال 9 من فكر كنم گزينه صحيح 3 باشد نه 2.

در مورد سوال 53 و54 توضيح بدين من با اينكه بيش از 20 كتاب تست زدم اين طرح سوالو باره اول بود ميديدم.

سوال 63:گزينه صحيح به نظر من 1 است شما 2 رو صحيح دونستين ممنون ميشم كمك كنيد.

سوال 64:من فكر كنم كه پاسخ صحيح 2 باشد.پاسخ شما 1 بوده.

آقای خلینا المپیاد در پیشه و وقت کم من بلد نیستم سوالات و از Adobe reader کپی کنم اگه بخوام بنویسم که خیلی وقتمو میگیره واسه همین خوده سوالات رو ننوشتم.ممنون میشم با وجود تنبلی که من به خرج دادم بازم کمکم کنید

جسارته منو ببخشين .

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ سوالات شما

[align=justify:44a777912f]سلام دوست خوبم، به جواب سوالات خود نگاه كنيد 8O اميدواريم كه بتونيم مشكل شما رو حل كنيم، اگه باز هم اشكالي موند منتظر هستيم:

- خواص شدتي خواصي هستند كه به نوع ماده ارتباط دارند7 نه به مقدار آن!
بنابراين چگالي كه يك خاصيت منحصربه‌فرد براي هر ماده است يك خاصيت شدتي است نه مقداري (اگر داستان ارشميدس و تاج طلا را به خاطر داشته باشيد، مي‌بينيد كه تنها تفاوت طلا و آلياژ نقره در چگالي آن‌ها بوده است!)

- در مورد سوال 9 فصل 2 شيمي سه حق با شما است! اشتباه چاپي بوده :wink:

- تست‌هاي 53 و 54 نمونه‌ي سوالاتي است كه در المپيادهاي شيمي كشورهاي ديگر بسيار به وفور يافت مي‌شود :!: در كتاب «شيمي در سپهر المپياد» هم تعداد زيادي از آن‌ها وجود دارد، اما به دليل كمبود امكانات در اينجا فقط به توضيح راه حل مي‌پردازيم، اگر باز هم به مشكل برخورديد مطرح كنيد:[/align:44a777912f]
[align=left:44a777912f]H=E-W=E+PV : H-E=PV[/align:44a777912f]

[align=justify:44a777912f]بنابراین در یک گاز کامل و ایده آل، تفاوت آنتالپی و انرژی درونی برابر با حاصل ضرب فشار در حجم (با واحدهاي SI) مي‌باشد. با استفاده از داده‌هاي ترموديناميكي گاز كامل در شرايط استاندارد (V , P , T ) مي‌توان اين تفاوت را حساب كرد.

- در مورد سوال 63 فصل 2 شيمي سه حق با شما است! اشتباه چاپي بوده :wink:

- در مورد سوال 64 فصل 2 شيمي سه حق با شما است! اشتباه چاپي بوده :wink:

موفق و پيروز باشيد : گروه مديريت سايت مهندس خلينا 8) [/align:44a777912f]

بالا