چه باید کرد ؟؟؟!!!! (حتما ببین)

Hosein.D

New Member
لایک ها
862
پاسخ : چه باید کرد ؟؟؟!!!! (حتما ببین)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

ممنون از شما بخاطره این جمله های زیبا و تاثیر گذار...

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

به قولی :
میدونین چرا خدا زمینو مدور آفرید ؟؟؟؟
تا به انسان بفهمونه که وقتی فک میکنه به آخر خط رسیده تازه تونقطه ی شروعه !!!!!!!

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

همين كه مي دوني هر اتفاقي كه بيفته حالا هرچي، يكي هست كه پشتت باشه و بهش پناه بياري كافيه تا به همه اين اتفاقات و مشكلات بگي :
بيخيال رفيق ، من خدارو دارم ..:3:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

به قولی :
میدونین چرا خدا زمینو مدور آفرید ؟؟؟؟
تا به انسان بفهمونه که وقتی فک میکنه به آخر خط رسیده تازه تونقطه ی شروعه !!!!!!!
من فکر میکردم بخاطر گرانشه.ولی خب اینم میشه!حالا اگه مدور نبود مهم نیست که هیچ موجود زنده ای وجود نداشت...از اون بدتر..انسانا(که البته دیگه وجود هم نداشتن!) از کجا میفهمیدن هیچوقت به آخر خط نمیرسیدن؟:106:
فکر نمیکنم به همین سادگی بشه دلیل مدور بودن زمین رو فهمید.

Fatemehk

New Member
لایک ها
120

توجه کردین
که میلیارد ها که کهشان توی دنیا هست یکی از این ها راه شیری هست این همه ستاره توی راه شیری هست یکی ازاینها خورشیده 8سیاره دور خورشید می گرده یکیش زمین ما هست 5 تا قاره توی زمین هست تو هریک از این قاره ها این همه کشور وجود داره یکیش ایرانه این همه شهر تو ایرانه .................... یکی از میلیارد ها ادم ماییم و اون به ما توجه می کنه

آخرین ویرایش توسط مدیر

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

من فکر میکردم بخاطر گرانشه.ولی خب اینم میشه!حالا اگه مدور نبود مهم نیست که هیچ موجود زنده ای وجود نداشت...از اون بدتر..انسانا(که البته دیگه وجود هم نداشتن!) از کجا میفهمیدن هیچوقت به آخر خط نمیرسیدن؟:106:
فکر نمیکنم به همین سادگی بشه دلیل مدور بودن زمین رو فهمید.
خوب اینا که گفتین فقط یکی از حسناشه
مطمئنا حسن اصلی همونیه که من گفتم !!!!:224:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

خوب اینا که گفتین فقط یکی از حسناشه
مطمئنا حسن اصلی همونیه که من گفتم !!!!:224:
صد البته!مگه من چی گفتم؟
اولش گفتن که وزار زمین رو مدور بسازیم که بفهمن به آخر خط نمیرسن.
بعدش در مرحله بعد..حالا در کنارش...اگه شرایط زندگی هم روش فراهم شد بهتر!اگر هم نشد که هیچ! اصلن بوجود نمیاد که بخوان فکر کنند به آخر خط رسیدن یعنی چی!مساله اتوماتیک حل میشه!
نه اینکه فکر کنه آدم دلیل مدور بودنش گرانش و ... ایناستا!نه بابا!!اینا حاشیه هاشه!اصلش همونیه که بفهمی به آخر خط نمیرسی!و البته بماند که تا مدتها فکر میکردن زمین تخته.
آخی....طفلکی مردم گذشته که فکر میکردن زمین تخته فکر میکردن که به آخر خط میرسیدن!چقدر آدمای افسرده ای بودن احتمالن!:24::24:
حتمن دلیل انبساط هابلی عالم هم اینه که خدا میخواسته ما بفهمیم "از ما حرکت از خدا برکت"..خدا داره خودش عالم رو منبسط هم میکنه که ما دیگه تخته گاز حرکت کنیم...اصلن کیهانشناسی رو بیایم اینطوری پایه گزاری کنیم!!یا مثلن دلیل ضعیف بودن نیروهای گرانش هم اینه که ما بفهمیم گرانی بر ما اثری نداره فقط ایمانمون مهمه..با اینم میشه کوانتوم رو از اول پایه گزاری کرد و..
اصلن چه استدلایی از این بهتر!!همه چی همینطوریه..:24::24:

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

صد البته!مگه من چی گفتم؟
اولش گفتن که وزار زمین رو مدور بسازیم که بفهمن به آخر خط نمیرسن.
بعدش در مرحله بعد..حالا در کنارش...اگه شرایط زندگی هم روش فراهم شد بهتر!اگر هم نشد که هیچ! اصلن بوجود نمیاد که بخوان فکر کنند به آخر خط رسیدن یعنی چی!مساله اتوماتیک حل میشه!
نه اینکه فکر کنه آدم دلیل مدور بودنش گرانش و ... ایناستا!نه بابا!!اینا حاشیه هاشه!اصلش همونیه که بفهمی به آخر خط نمیرسی!و البته بماند که تا مدتها فکر میکردن زمین تخته.
آخی....طفلکی مردم گذشته که فکر میکردن زمین تخته فکر میکردن که به آخر خط میرسیدن!چقدر آدمای افسرده ای بودن احتمالن!:24::24:
حتمن دلیل انبساط هابلی عالم هم اینه که خدا میخواسته ما بفهمیم "از ما حرکت از خدا برکت"..خدا داره خودش عالم رو منبسط هم میکنه که ما دیگه تخته گاز حرکت کنیم...اصلن کیهانشناسی رو بیایم اینطوری پایه گزاری کنیم!!یا مثلن دلیل ضعیف بودن نیروهای گرانش هم اینه که ما بفهمیم گرانی بر ما اثری نداره فقط ایمانمون مهمه..با اینم میشه کوانتوم رو از اول پایه گزاری کرد و..
اصلن چه استدلایی از این بهتر!!همه چی همینطوریه..:24::24:
به نقطه های مهمی اشاره کردین :
احتمالن نه مطمئنا آدمای سالها پیش آدمای افسرده ای بودن
در این مورد هم به نقطه ی مهمتری اشاره کردین که
ایمان خیلی مهمه
و کلا استدلال هاتون باید تو کتاب قوانین فیزیک کوانتوم ثبت بشه
مطمئنم انیشتین پیش استدلال های شما کم میاره :33::33::33:

بالا