چه روزای سختی!!!!

bahareh.h

New Member
لایک ها
11
سلام بچه ها.
من یه مشکل اساسی تو درسام دارم اونم اینه که درسم فوق العاده ضعیف شده.... تو تستا یه نمره هایی میگیرم که اصلا خودمم باورم نمیشه.
من پارسال واقعا درسم عالی بود و جز بهتربینا بودم اما امسال....
از فیزیک هیچی حالیم نمیشه همشم به خاطر معلمه........مونه.
ریاضی حالیم میشه اما تستارو گند میزنم
شیمی هم مثه ریاضی
زیست مثه شیمی و ریاضی
و........
تورو خدا کمکم کنید به نظرتو چه جوری ریاضی و فیزیک رو خوب بفهمم و بتونم حل کنم؟؟؟؟ میشه یه کتاب خوب معرفی کنید

Anonymous MR

New Member
لایک ها
245
پاسخ : چه روزای سختی!!!!

برای فیزیک با توجه به اینکه مشکل از معلمتونه کتاب مبتکران بهترینه.
ریاضی کتاب خیلی سبز از نظر درسنامه عالیه ، برای تست هم کتاب تست قرمز خیلی خوبه.
شیمی هم که کتاب بهمن بازرگان مبتکران عالیه.
درمورد زیست هم کتاب خیلی سبز مجددا خوبه.
ولی به طور کلی اگر سعی کنین مطالب رو عمیق و مفهومی بخونید و از مباحث ساده نگذرید ، حتما موفق می شیدالبته ان شاء ا....:103:

لایک ها
282

ببین اینکه تو تستارو گند میزنی میتونه چند تا دلیل داشته باشه یکیش حول بودنه یکیشم عدم اعتماد بنفس یکیشم... اینجور که تو میگی و از وضعه نوشتنت معلومه اعتماد بنفستو از داست دادی ولی نباید یادت بره که تو همونی بودی که درست خیلی خوب بوده ولی حالا چی شده خودت باید بشینی بررسی کنی چی باعث شده که خوب نتیجه نگیری اینکه هی بشینی بگی من افت کردم فقط وضعتو بد میکنه به خدا توکل کن اگه یه بار نتیجه خوب بیاری دوباره به وضعه اولت بر میگردی البته گاهی ادم هی بدشانسی میاره پشت بدشانسی فقط باید صبور باشه که خدا مزد صبرشو میده

واسه ی فیزیک و ریاضیم معلم واقعن مهمه معلم بد نتنها باعث میشه آدم اوندرسو یاد نگیره بلکه ازش بدشم بیاد حواست باشه برای خودت ذهنیت الکی درست نکنی که بعدا کلی به مشکل بر میخوری
ریاضیتم خوب نمیییششه مگه اینکه زیاد تمرین کنی کتابایی که دوستان معرفی کردن خوبه اگه اینارو بابرنامه بخونی نباید هیچ مشکلی داشته باشی

MUTE

New Member
لایک ها
264

من نظری درباره زیاضی فیزیک ندارم ! اما شیمی و زیستو می دونم اگه مشکل داری تعداد تستاتو ببر بالا ! من خودم برای هر فصل زیست کم کم 1000 تا تست می زنم !

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام
دوستان به نظرم در درجه ی اول تست هایی باسطح آرومی(!!!!!)رو حل کنید
در مرحله ی بعدی پس از رسیدن به تسلط تست های یه کم سریع رو حل کنید(سطح متوسط)
در نهایت هم به تست هایی در سطح بالا مراجعه کنید(تست هایی واسه کسب درصد90 به بالا)
کتابهای تمرین زیادی هم در بازار هست که میتونید به اونها مراجعه کنید
حتما اول روی این کتابها به صورت تشریحی تسلط پیدا کنید سپس برید سراغ تست
کتابهای گاج و گل واژه برای تمرین خوبه
باتشکر و آرزوی موفقیت:)

بالا